Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#152411 Na tik pradzioj sunku. Paskui visi pripranta ir nebesiulo. Gali sakyt, kad uz vairo.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#152418 dabar galvoju kad darom toki oftopika reiktu temos gal apie vaistus ir alhogoli =)

as tai neturiu teisiu tai sitas geras variantas atkrenta...as tai gerdavau kartais kai vaistu metus negeriau, bet kazkaip man nera malonus jausmas.nejaukiai jauciuos girta...nebent namie pries miega patikdavo koks vynas...bet taip ir prasigert galima jauciu :)
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#152468 Apie alkoholi nereikia. Juk cia niekam negalima gerti.
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#152512 o kokia jūsų axanax dozė parai?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#153612 Pradejau ir as gert Xanaxa,bet lyg ir dziaugiuosi nes baigiu nusiristi iki ten kur jau nebemastai nieko
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153626 ar ir siandien parsinesiau , gersiu pusike 0.25 mg tabletes pradziai... na o vaistus as geriu kai reikia..kasdien negeriu..tik ad kasdien
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153733 na svarbu nedidint doziu, ilgai nevartot..nereikia ieskot kaifo tuose vaistuose...o tik normalios savijautos...
vakar isgeriau 0.25 mg na biski koma buvo ..sunkiai ejo sneket , susigaudyt aplinkoj..ismiegojau 12 valandu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153736 siandien irgi dar koma..miegu sededama..tik jau nerimas yra :bloga nu kosmaras kazkoks...anksciau kai geriau buvo visai netaip...bet tada ad buvo kitas..gal nuo to priklauso :?arba gal organizmas turi apsiprast :?
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#153741 Pirma kart pradejus vartot taip ir turi but, kol organizmas pripras. Po to laiko kol nevartojai tokia ir reakcija organizmo i tai. Pvz dabar tarkim as nevartociau vaistu ir staiga pradeciau vartot tai manau kokias dvi paras miegociau kaip uzmustas :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153744 na nuraminai biski :aciu nes xanax vartojau gal pries 6 metus..visada tik lexotanil gerdavau
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#153960 mano paros dozė 1mg, bet jokio poveikio nejaučiu
Vartotojo avataras
Parašė aladdin sane
#154458 po poros savaiciu jau praktiskai nebesijaucia, tai paprastom savaites dienom nebevartoju, nebent kokia labai stresine situacija. Ir suvarau 3-4 0.25 mg tabletes savaitgaliais..
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#154473 mano dienos su xanaxu baigėsi. vakar išrašė Rispolepto
Vartotojo avataras
Parašė Meta
#154904 Man viena tablete nuimdavo nerima, bet galejau darbuotis, nemigdydavo. Padidinus doze, jauciausi kazkaip neadekvaciai. Vartociau toki vaista tik labai laikinai, po didelio sukretimo ar kazkas panasaus, ilgam laikui prasyciau ko nors prie ko neprieprantama.