Moderatorius: signs

ParašėKatinas
#99227 kodel neini nemokamai? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99228 Nes noriu mokėti pinigus. :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#99230 Ne be valstybinio socialinio draudimo niekas nemokamai neduoda, o mokėti poliklinikai tas pats, kas prastam sporto klube: realiai treneris priklauso už tuos pačius pinigus, bet jei nori, kad žiūrėtų normaliai - mokėk dar :bloga
ParašėKatinas
#99231 :bloga o kam.as va moku uz vaistus 10 lt i menesi ir tai visos mano islaidos depresijai .mielesnes gydytojos negaliu isivaizduoti.aisku apie jos profesionaluma man sunku ka sakyt,nes esu lengvas atvejis ir man pirmi vaistai po savaites prota beveik grazino.tai nebuvo jokiu problemu jai
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99234 Ai nu turiu aš kažkokią baimę oficialia ligone tapt. Niekur nėra pažymėta net kad žudžiausi. :bloga
ParašėKatinas
#99235 jei ta baime didesne uz skausma ,kuri jaucia pinigine ,tada belieka eit privaciai :bloga .as tai niekad galvos nesukau del to,kad esi oficiali psichine ligone.tiek to :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99237 Pas mane dar ir alkoholizmas yra. Šito tai jau tikrai nenoriu, kad kur nors pažymėtų. Dar teises atims.
ParašėKatinas
#99239 as apie sita nepagalvojau :bloga .nu jo,netekt teisiu,tai butu blogai
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99241 A jo, aš pagal autorinį dirbu, studentė jau nesu. Tai nežinau dabar kaip ten su tuo draudimu. :bloga
ParašėKatinas
#99245 o gal kas zino ko as negaliu daryti,jei esu oficiali depresike :bloga .t.y.ko man neleidzia istatymas.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Rėja rašė:Sunkiai su draudimu tokiu atveju. Neatsimenu aš tos tvarkos, Agni klausk, ji tau turėtų smulkiau paaiškint :bloga
Parašė autumn
#99247 Kas čia mano skyrių tvarko? :evil:
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#99248 Aš. Nu labai nuoftopinom, tai susitvarkėm po savęs. :D
Parašė autumn
#99250 Žiūrėkit jūs man, visada susitvarkykit :evil:
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#99253 Aš ir nėjau oficialiai, kad ligos istorijoj nebūtų aprašyta mano liga.