Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Marse
#105882 Manau, kad čia galėtume pasidalinti informacija apie renginius, kurie kažkam iš mūsų pasirodė patrauklūs. talpinu pirmąjį kvietimą
Visi mes aktoriai, o Gyvenimas- mūsų scena.

Kauno psichiatrų ir psichologų klubas bei VŠĮ „ Solija “organizuoja kursus:

Kino menas ir psichikos liga
(Kino filmų psichologinė- psichiatrinė analizė)
Programa:

1. Normos ir patologijos samprata psichiatrijoje (paskaita)
- F.Fellini filmas "Orkestro repeticija"
- Filmo aptarimas (psichologinė- psichiatrinė analizė)
- M.Forman'o filmas "Skrydis virs gegutes lizdo"
- Filmo aptarimas (psichologinė- psichiatrinė analizė )

2. Asmenybes sutrikimu diagnostika (paskaita)
-E.Scola filmas "Balius"
-Filmo aptarimas (psichologinė- psichiatrinė analizė)

Skiriama psichologams, psichiatrams, soc. darbuotojams, medikams, pedagogams bei visiems besidomintiems asmenybės patologija, norintiems giliau pažvelgti į žmogų, suvokti jo “ keistumo “ ribas.

Lektorius Benjaminas Burba - medicinos mokslų daktaras, docentas. Turintis 28 metų gydytojo- psichiatro darbo stažą. Skaito paskaitas ir veda seminarus KMU studentams ir kursantams. Parašęs 50 mokslinių straipsnių, iš jų 30 - recenzuojamuose mokslo žurnaluose. Amerikos psichiatrų asociacijos narys. Lietuvos psichiatrų asociacijos narys. SAM konsultantas psichiatrijos klausimais. Neetatinis LR seimo komiteto ekspertas. Stažavosi Šveicarijoje, Danijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Japonijoje, Prancūzijoje, JAV.
Trukmė: 16 val. ( kaina 250 Lt )

Informacija tel.869957539 ; 868336098
El.paštas: psichologuklubas@yahoo.com
Apie mus skaitykite: www.kppk.lt
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#105888 oh geras, gaila, kad manęs ten nebus:-) šiaip ar taip sveikintinas dalykas :-)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#105889 Jėzau, 250 lt. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#105892 tai čia labai pigu. mano seminarai, kurie trunka vos 8 valandas kainuoja apie 600 lt. bet as i juos vistiek nevaziuoju. ir taip labai protingas zmogus esu.
Vartotojo avataras
Parašė GalvosDaktaras
#105920 o ar yra kokių seminarų, kuriuose iškart išmokoma jaustis protingu? kad ir po 250, bet labai jau daug reiktų sudalyvaut, kad tapt bent pusiau - tokiu...
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#105991 oki duok man 250 ir aš tau surengsiu virtualų seminarą, kuriame galėsi pasijausti protingu, jei tau to pajautimo taip trūksta :-)
Vartotojo avataras
Parašė Marse
parijas rašė:oki duok man 250 ir aš tau surengsiu virtualų seminarą, kuriame galėsi pasijausti protingu, jei tau to pajautimo taip trūksta :-)

:D :D
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#106143 250 cia daug? juk 16 valandu trunka, dvi dienas knis prota. sakyciau cia uz dyka. As visokiausiu seminaru esu isvazinejes, aisku ne apie psichologija ar psichiatrija, bet pigiausiais buvo 360 uz 3 val ir dalyviu nesuskaiciuojamai, o kur apie astuonias tai pradzia budavo nuo 7-800 ir daugiau daaaug daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#106187 250 man neužtektų net už butą skolų susimokėt. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Paskutinį kartą redagavo Ramu5 2009 03 05, 21:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#106434 Seminarui i6leisti daug, nes būtų gerai tokį kiekį sukišti į skolas.