Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#175743 Kažkaip nepastebėjau tokios temos, jei yra, apšvieskit.
Antidepresantai mažina kontraceptinių tablečių efektyvumą. Ką šiuo atveju darote?
ParašėKatinas
#175749 mano ginekologe nerado fakto,kad mano KT butu reagave su AD =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#175796 man sake psi kad kt mazina ad efektyvuma...siulyciau tartis su psichiatru cia situo klausimu..as tai nusprendziau kt nevartot nes jie tik paastrina tokias ligas..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175801 Mano psichiatras man lieoė vartot KT. Tiek štai patirties iš mano pusės.
Parašėnemoku
#175803 O del ko liepe?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175804 Nu, bent jau mano ciklas labai nereguliarus ir nuo jo labai priklauso mano nuotaikos ir būsenos. KT šitai sutvarko. Dar gali būti, kad liepė ir dėl to, kad nedingtų tos dienos, nes kol kas sveriu per mažai.
Parašė Forgiven
#175825 Bent jau as nepastojau per 2 metus kol kas.
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#182960 Kam reikia gerti sita sh atsiprashant?
ParašėKatinas
#183006 yra sutrikimu,kuriuos taiso tik KT,isrask ka nors geresnio ir negersim.
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183011 na jei tai taiso tai as nieko nesakau, as turejau omeny kitame kontekste...
ParašėtheExploder
#200171 sveikos, turiu čia tokį klausimėlį, gal kuri galės padėti... geriu dabar AD seroxat ir KT logest, ir pastebėjau, kad pradėjus gerti KT grįžo bloga nuotaika, apatija, nenoras nieko veikti, su niekuo bendrauti, energijos trūkumas, be to, vėl pradėjau persivalgyti kas antrą dieną, nors kai gėriau tik AD visa tai buvo dingę. ar gali tai būti dėl KT ir AD derinio, ar čia priežasčių reikia ieškoti kitur? KT geriu, nes reikia sureguliuoti ciklą, kadangi ilgai nebuvo mėnesinių, tad nežinau, ar jas galima nustoti gerti ir ar tai vėl nesugadins ciklo.
ParašėKatinas
#200186 Nuo KT tikrai buna bloga nuotaika, man stipriausiai pasireiske pirma menesi, bet po to praejo. Siaip jau nueik pas ginekologe =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200205 as tai manau kad KT yra blogis ir nuodas..man nuo ju baisi nuotaika buvo...ir apetitas didesnis
ParašėŠiršė
#200206 Bet kad nelabai yra kito pasirinkimo, visą laiką prezervatyvus pirkt tikrai labai brangu, ir šiaip dauguma kontraceptinių priemonių hormonų pagrindu veikia, tas pats brudas.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200208 na as kt nenaudoju ir nenaudosiu...yra prezervatymai ir naturalus metodai...