Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#201782 Dar tik antrą savaitę kaip geriu venlafaksiną ir jau prasidėjo sexualinės problemos :bloga (nežinau, gal tai tik laikinas pašalinis poveikis kol organizmas prisitaikys..) nors mano draugei ta problema labai patinka :DD - mylėjimasis trunka vos ne po valandą, bet nėra ejakuliacijos... ir saugu ir gera nors kelia nerimą - kaip bus toliau???
Parašė Benny
#201791 taip taip man tas pats buvo kai geriau seroxat :da
Parašė Benny
#201792 bet pereiau ant cipralexo ir viskas susitvarke kai geriau seroxat nebuvo tokio malonumo milintis
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
Benny rašė:taip taip man tas pats buvo kai geriau seroxat :da

ir kuom baigėsi?
Kartais galvoju, kad geriau visai netrauktų intymūs santykiai... per tą seksą vien problemos.., bet protu suvokių jog ši mintis labai jau primena pačią debresiją ir nerimą, baimę prisimti atsakomybę ir t.t. Tačiau paskutiniu metu, kažkaip dušia visai proto nebeklauso (iš visų transporto priemonių labiausiai noriu tanko su variklio defektu)... bet kūną vis tiek traukia prie intymumo, bent trumpam pabėgti nuo REALYBĖS
Parašė elena
#202031 Nežinau ar visi AD, ar visom mergaitėm, bet norą kiek numuša, dabar kai negeriu, tai noris, tik nėra su kuo :D
Parašė Nematoma
#202052 Nuo Seroxato man buvo visi norai atsirašę. Elontril ir Cymbalta neturėjo ir neturi jokios įtakos tam dabar. Jokių sutrikimų.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#202079 na as geriu efexora..manau gal mazina kokias 20 proc libido ir truputi sunkiau orgazma pasiekt
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#202156 o man tas libido, miegant, trukdo ant kito šono apsiverst, o orgazmo visai nebūna, nors dabar ta geroji priešorgazminė sekundė išsitempė į dešimtis minučių :jap , bet vis tiek netvarka... vis dar tikiuosi, kad tai tik pašalinia poveikiai priprantant (geriu AD dar tik 11-ta diena)
dažnai galvoj skamba:
http://www.youtube.com/watch?v=Y8T8eNhK ... re=related
:D
Parašėnemoku
#202165 maumuo, aš suprantu, kad tau tai nejuokinga, bet su šita daina tai prajuokinai. :D Žiauru. :D
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#202284 Seksas puikus , tik orgazmo neina pasiekti, taigi dokepiną paprašysiu nutraukti.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#202546 Nežinau kaip bus toliau, bet dabar padėtis tenkina - nesvarbu, kad nėr tos ejakuliacijos... man visada labiau patikdavo draugės orgazmas nei savasis.., o dabar tai ji labai patenkinta :DD ir aš labiau pradėjau kreipti dėmesį į visokias smulkias švelnias detales kurių nepastebėdavau :jap (dabar nebereikia galvoti apie daugybos lentelę, variklio cilindrų uždegimo tvarką ir pan. kad ilgiau prasilaikyti nebaigus :D nes tvirtai žinau jog liksiu "tvirtas" :kazokas
ir dar sakoma, kad fizinis aktyvumas padeda įveikti depresiją , o sexas dabar lyginant su 1km bėgimu stadione virto 10km krosu kalnuota vietove :lakstau
Bet yra ir minusų -
1 nežinia kaip viskas bus po kelių mėnesių AD vartojimo
2 ir kartais jaušiuosi pritvinkęs kaip veislinis bulius kurį niekaip neprileidžia prie karvių, net maudžia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#202785 Gal kas iš vyrų turi patirties dėl effexor'o - ar ilgiau vartojant (jau trečia savaitė prasidėjo kaip geriu) atsiranda ejakuliacija, o gal visiškai libido "ant pusė šešių" berodo? :song
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
maumuo rašė:Nežinau kaip bus toliau, bet dabar padėtis tenkina - nesvarbu, kad nėr tos ejakuliacijos...

nžn, kiek jums metų [iš apysakos matau, kad daugiau, nei man], bet ar jum malonu kai nėra net ejaculation? aišku čia merginų forume daugiausiai... hm keista aptarinėt viešai vyriškas problemas kaip ant plyno lauko, bet pasisakysiu:nuo vaistų būna ejaculation paspartinta arba užsilaikiusi [man ta 2-a labiau patinka]
ejaculation patiriu, tik nėra orgazmo... tik toks uchhh sekundinis... pamenu, kai buvau abiturientas, ar univere, tai varydavo kraujas į galvą kaip reikiant, vos ne iki apalpimo,2 minutes,tačiau manau sugedo sekso ir orgazmo kokybė dėl netaisyklingos mitybos, kavomanijos,netvarkingo miegojimo ir gryno oro trūkumom, saulės-vitaminų stygiaus, nei nuo vaistų gėrimo. nooors... yra viens senuks sergantis depresija su manijos antplūdžiais, 50, bet "daro" aštuoniolikmetes, patenkina, tai ir pats pasmaguriauja spėju, nors vaistus vartoja, nesportuoja, nesveikuolis ko0ks ar pnš. - šiaip čia genai priklauso kokie, dėl seksualumo ir seksualinio ilgaamžiškumo, I think so.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#203038 Na, metų man tiek.., kai buvau 18 galvojau, kad tokio amžiaus žmonėms sexas neberūpi, kol bobutė neužlaužė senelio svetimaujant su kaimynka (jam tada buvo 75) :D
Man dar iki to toli, nors visą gyvenimą buvau sexualiai aktyvus (net tada kai svaiginausi įvairiais kvaišalais) tačiau dažniau įsimylėdavau nei "vaikydavausi orgazmo" :song matyt dėl savo depresyvaus būdo ieškodavau draugės "visam likusiam gyvenimui" (dabar tas pats) :jap . Taigi, iki šiol viskas buvo tvarkoj - du orgazmai vakare - laisvai :heart o dabar jau daugiau kaip savaitė - nė vieno :bloga tai man neįprasta, nors ilgas mylėjimasis priešorgzminėj būsenoj labai malonus :angel tačiau... kai po to pažiūriu į laikrodį.. žodžiu mano draugei tai ne visada patinka :(
Ką gi, stebėsim įvykius žiūrėsim kuo tai baigsis
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
maumuo rašė:Gal kas iš vyrų turi patirties dėl effexor'o - ar ilgiau vartojant (jau trečia savaitė prasidėjo kaip geriu) atsiranda ejakuliacija, o gal visiškai libido "ant pusė šešių" berodo? :song

aš skirtingų vaistų esu vartojęs, tad gal ir effexoro kažkokį atitikmenį, ar senesnį varijantą-pakaitalą. O koks yra to effexoro kitas pavadinimas, kieno sudėtyje yra to paties kaip efexoro, tai gal prisiminčiau, kaip man buvo, kai vartojau.