- 2010 12 26, 13:18
Ar kas vartojat šiuos vaistus,man juos prirašė papildomai gerti vakare.Ryte vartoju kitus antidepresantus.Pastebėjau,kai išgeriu amitriptyliną,liežuvio galiukas užtirpsta ir taip apie valandą užtrunka,juos geriu penktą dieną.galvoju,kad tai šalutinis poveikis.
Moderatorius: signs
- 2010 12 26, 13:25
As vartoju Amitriptilina. Ryte, per pietus ir vakare. Tai ne salutinis poveikis, o tiesiog vaistu prasidedantis poveikis.
- 2010 12 27, 10:28
sakykit ką norit, bet iš visų vartotų šitie buvo baisiausi
plius, daktaras paskyrė juos ryte gert, o vakare finlepsiną. na ir ką: įkalu tabletėlę ryte, apspangstu, tirpsta liežuvis, taškaus seilėm, pučia pilvą ir einu pokaičio pietų nesulaukęs brrr... iš pradžių pats "pasiskyriau" juos gert vakare, po to išvis mečiau. vienas pažįstamas pasakė "uždraust tiek amytriptiliną, tiek daktarus, kurie jį paskiria". iš dalies jam pritariu
plius, daktaras paskyrė juos ryte gert, o vakare finlepsiną. na ir ką: įkalu tabletėlę ryte, apspangstu, tirpsta liežuvis, taškaus seilėm, pučia pilvą ir einu pokaičio pietų nesulaukęs brrr... iš pradžių pats "pasiskyriau" juos gert vakare, po to išvis mečiau. vienas pažįstamas pasakė "uždraust tiek amytriptiliną, tiek daktarus, kurie jį paskiria". iš dalies jam pritariu
visiems ir visi kartu
- 2010 12 27, 10:31
Aš visiškai nepritariu, nes su dauguma vaistų yra taip, kad vienam tinka idealiai, o kitam netinka visiškai. Aš gėriau vaistų, kurie man tragiškus šalutinius sukeldavo, bet pilna žmonių, kuriems tinka ir padeda, todėl nesakau, kad jie blogi, sakau, kad man netinka. Visi žmonės skirtingi.
Aurymas rašė:vienas pažįstamas pasakė "uždraust tiek amytriptiliną, tiek daktarus, kurie jį paskiria". iš dalies jam pritariu
Aš visiškai nepritariu, nes su dauguma vaistų yra taip, kad vienam tinka idealiai, o kitam netinka visiškai. Aš gėriau vaistų, kurie man tragiškus šalutinius sukeldavo, bet pilna žmonių, kuriems tinka ir padeda, todėl nesakau, kad jie blogi, sakau, kad man netinka. Visi žmonės skirtingi.
- 2010 12 27, 11:37
sutariam
gal per žiauriai išsireiškiau, tik tai ką patyriau ir sukėlė pyktį šiam vaistui. beje, žmogus kuris taip išsireiškė irgi durkėj matė daugybę seilėm besitaškančių. kaip ten bebūtų, tavo tiesa, visi esam skirtingi
gal per žiauriai išsireiškiau, tik tai ką patyriau ir sukėlė pyktį šiam vaistui. beje, žmogus kuris taip išsireiškė irgi durkėj matė daugybę seilėm besitaškančių. kaip ten bebūtų, tavo tiesa, visi esam skirtingi
visiems ir visi kartu
- 2010 12 30, 15:06
Vakare gerdavau amitriptylino pusę tabletės,o ryte kitus antidepresantus,būdavo savijauta tikrai gera.Praėjus savaitei perėjau prie pilnos amitriptylino tabletės,vakare viskas lyg ir normaliai,bet ryte,kai išgeriu rytinius AD kuriuos vartoju jau apie tris mėnesius,prasideda košmaras;svaigsta galva,pamėčioja į šonus,pila šaltas prakaitas,pykinimo jausmas,sumišimas.Buvau pas gydytoją,nuėmė amitriptyliną vėl iki pusės gerti,tai žiūrėsiu,kai bus
- 2010 12 30, 15:13
Oho, dar negirdejau, kad nuo amit. taip darytusi..
- 2011 01 12, 10:29
Tai va, po mazdaug menesio amitriptylino vartojimo, pradejau jausti salutinius poveikius. Man liezuvis neapsivercia, mama sako, kad as kaip girta (nes taip ir atrodo) , skambinau savo psichiatrui, sake reikes nutraukti ir pakeisti i kitus vaistus. Vo. Bo jis man visiskai nepadeda, anksciau padejo.

, bet po to issiaiskinau, kad taip turi buti.