- 2007 10 23, 08:13
Medeja, man absoliučiai taip pat buvo. Po tėčio mirties, nuolat tikrinausi dėl vėžio. Bet it tikrai atsirasdavo tai guzelis krūtyje ( mastopatija), tai labai krūtinė skaudėjo, maniau plaučių vėžys, pasirodo skrandžio rūgštys išėdė stemplę, galva sukdavosi, dariausi tomografiją, maniau auglys

. Žodžiu, jau gėda būdavo pas gydytojus eiti. Paskutinį kartą vėl įsikalbėjau plaučių vėžį, bliaudama nuėjau pas pulmonologą, jis iškart paskė, kad man tikrai nėra vėžio, bet reikėtų gydyt nervus. Tada labai supykau, nepatikėjau. Jis davė siuntimą pasidaryti kompiuterinę plaučių tomografiją. Kuomet padarė,, stovėjau prie tos "švietėjos" ir bliaudama klausiau kelinta man stadija. O ji nieko nesuprasdama, sako: išvešėjimų nėra. Blin, aš, aišku, supratau, kad vėžys yra, tik dar neišvešėjo

. Kitą dieną jau stovėjau pas pulmonologą pasiruošusi pas geriausius onkologus. Kada jis pasakė, kad tolių plaučių dar pavydėti reikia, negalėjau patikėti, apsižliumbiau vėl kaip karvė

. Tada jis man skyrė Heloperidalį, nuo kurio mane taaaip sukaustė, kad išvež-ė greitoji į ligoninę

. Va tuomet jau atlėkė psichiatrai, skubiai nuėmė kaustymą, išklausinėję problemas, paguldė mane į afektinį skyrių. Pragulėjau mėnesį. Dabar žinau, kad sergu depresija su navarotais. Bet ligų jau beveik nebebijau