Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252784 Gal ne priklausomybe, bet ilgejimasis jos(????) bet norejau pasiteiraut ar cia tik as tokia keista, kad man noris ten grizt (nes buvo gera) atsiribot nuo visu ir net nezinau ar gydytis, ar tiesiog but.. :bloga
ParašėKatastrofa
#252785 Saugumo jausmas. Daug kam taip yra ir man buvo, bet praeina, kai supranti, jog yra saugesnių ir smagesnių vietų. Tarkim man saugu miške : )
Lysk lauk iš ligoninių.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252788 as ne ligoninej dbr, tai negaliu islyst :D na man siuo metu miske nesaugu, nes suprantu, kad tai miskas. anksciau traukdavo naktim eit.. :)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#252794 teko nemazai gulet. aciu dievam, tai jau praeityje. sioks toks begimas nuo realaus pasaulio manyciau. va paguletumet sunkiam skyriuj, niekad nenoretumet sugryzt.
ParašėKatastrofa
#252796 Bėgimas, norint jaustis saugiai ten, kur visi prižiūri, kur traukia. Patirtis kalba. Man irgi praeity, tikiuosi ten daugiau nebesugrįžti.
Miške faina, ten gražu nesvarbu kuriuo metų laiku.. Reikės eiti kokią dieną.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#252829 man paskutinį kart ligoninėj tiek kritikos daktarė pavarė, kad man ne vieta ligoninėj ir pan. tai ir išgijau :achtung jos taktika - įteigt, kad nesi joks ligonis ir dingsta visos ligos
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257781 A man sakė visi šita dar ne kartą grįš...kažkaip labai giliai paėmiau šitus žodžius, ir supratau, laikas viską iš esmės pradėt keist...jei žudytis nebijai, galima viskuo rizikuot, blogiau nebus...(aišku ne artimais žmonem)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262783 Man kartais norisi i ligonine vien del rezimo, tvarkos (nors vasaros gatvej pas Alekseicika buvau, bet nuo zemisku problemu atitrukau bei turejau laiko apie save pagalvoti bei sau padeti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#262954 Nenoriu į ligonines, kartais norisi tų pačių žmonių su kuriais gulėjau, bet ligoninės nesinori.
Parašė All_Of_It
#263444 jei gultis, noreciau , kad butu tie patys zmones su kuriais gulejau.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#263453 Man atvirksciai atrodo -nauji zmones, nauji issukiai, taip tenka soc kontaktui pastangas det... o kai tuos pacius pazisti, tai jau viska zinai...
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#263767 As gulejau tris kartus nes tikrai sveikata buvo pablogejusi,bet ilgesio kazkokio toms ligoninems neturiu,nors nepasveikau,bet i ligonine nesinori,jautiesi kaip vaiku darzelyje:)) geriau kazkaip kapanotis paciai yra tikrai nesveiku zmoniu,kuriems reikalingas stacionaras
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320698 gal kas zino kiek kartu i metus gali gultis i ligonine su depresija
Parašė K2_fujativeK2
mango123 rašė:As gulejau tris kartus nes tikrai sveikata buvo pablogejusi,bet ilgesio kazkokio toms ligoninems neturiu,nors nepasveikau,bet i ligonine nesinori,jautiesi kaip vaiku darzelyje:)) geriau kazkaip kapanotis paciai yra tikrai nesveiku zmoniu,kuriems reikalingas stacionaras

kelis kartus gulejau tai labai patiko. zaisdavom kortom ir tt.. niekad nepasitaike sunkiu ligoniu salia manes.