Moderatorius: signs

Parašė Dominyka
#297272 Sveiki :) Aš jau dvi savaites ir tris dienas geriu Cipralex. Praeita savaite pajauciau pagerejima: pykinimas sumazejo, apetitas atsirado, nuotaika geresne, bendraut norejosi labiau ir panasiai. O vat vakar ir siandien vel negerai (norisi verkti, sunku pagalvot apie ateiti, niekas nedziugina). Ar jums taip yra buve? Ar normalus tokie svyravimai? Ir po kiek laiko gera savijauta atsistate pilnai?
Parašė Dominyka
#298003 Na, kur visi Cipralex vartotojai? :(

Man dabar lyg ir net sustiprejes tas nerimas ryte (kutena labai tarp sonkauliu toj vietoj), o pasitaiko, kad ir i vakara atsiranda. Ar turi dar vaistu poveikis man susinormalizuoti ar gali but kad netinka vaistai?

Klausiau psichiatres savo del to nerimo, tai nieko nepakeite, liepe toliau gert Cipralex ir ziuret kas bus... Bet gal man kenkia tie vaistai...?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#298054 Dominyka, apie cipralex jau penkiasdešimt puslapių prirašyta. :)
Na kad kenkia tai nebent tiek kaip ir visi vaistai...
Nerimas gali būti, gali būt ne šalutinis o ligos simptomas. Sunku tą sužinoti.. dėl ko?
Paklausyk gyd. ir pakentėk dar truputį, bet jei pasidarys visai sunku, tai nelauk ir varyk sakyk, kad blogai.
Vartotojo avataras
Parašė zuravinka
#298241 As vartoju jau metus escitaloprama ir dziaugiuosi jais,man jie nuima rytini nerima. :jap
Parašė Dominyka
#298245 O man tas rytinis nerimas vis dar pasireiskia ir praeina jis galima sakyt beveik tada kai islipu is lovos, tik islipt is jos buna labai sunku, ziauriai ziauriai nesinori ir net baime suima kazkokia :x O diena to tokio nerimo nelabai buna. Bet susikaupt protiniam darbui sunku ir miego daznai norisi...

Ir dar bendraut daznai labai nesinori, norisi pabegt nuo zmoniu. Ar ir jus kamavo ar tebekamuoja tokie simptomai? Geriu Cipralex jau apie 5 savaites. Siaip jauciu pagerejima, bet va tie simptomai, kuriuos isvardinau, tai neduoda ramybes :bloga

Beje, kaip manot, vartojant si vaista reiketu visai nevartot alkoholio, ar galima ji vartot?
Parašė Dominyka
#298247 Ir dar: ar butina Cipralex kiekviena ryta gerti tuo paciu metu? Ar galima viena diena pvz 8 val., o kita diena jau kokia 11 val.?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#298249 Geriau bus, jei gersi pastoviu laiku, bet jei ne visad pavyksta tai ką gi... Svarbiausia kad tas laiko skirtumas būtų kuo mažesnis.

Alkoholio truputį galima per šventes, bet aš siūlau išvis užrišt su gėrimais tiems kas geria psichotropinius vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė zuravinka
#298252 Dominyka tu dar per mazai laikojuos geri,siaip geriau butu gerti juos tuo paciu laiku,as vartoju kartais alkogoli,nieko neatsitiko,cia kaip kam
Parašė Dominyka
#298263 O mazdaug po kiek laiko vartojimo jums jau visai susinormalizavo psichika ir jau vartojot vaistus tik tam, kad nebeatsistatytu? :)
Vartotojo avataras
Parašė zuravinka
#298266 po 6men. vartojau po 20mg o dabar mazinu ir tikrai jauciu pagerejima,tikiuosi ju visai nevartoti
Parašė Dominyka
#298268 O kaip butent pasireiske tas pagerejimas?

Ir per tuos 6 men. vartojimo pagerejimu nebuvo?
Vartotojo avataras
Parašė zuravinka
#298270 viskas ejo palaipsniui,dingo nerimas,baimes,tapau linksmesne aktyvesne...
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#300218 šiaip jau labai neblogai... jei nepriaugsiu daugiau svorio, tai būsiu vaistu visai patenkinta, nes prieš tai 2,5 metų vartotas Seroxat buvo toks šūdas, kad sunku net apreikšti... jau per pirmą savaitę sumažėjo neigiami fiziniai pojūčiai, atsirandantys kartu su dideliu nerimu, šiek tiek sumažėjo ir pats nerimas. jau daugiau nei mėnesį geriu Cipralexą, bet vienintelis neigiamas dalykas vis dar pasireiškia gan dažnai - staigūs nevilties, kaltės, noro pakenkti sau priepoliai, kurie būna tokie stiprūs, kad vos valdausi... tas mane neramina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#301135 po kiek mg geriat? :kazokas