Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Dar nepaminejau raumenu skausmo kojose ir dantu skausmo tokie pakelti buvo pirma savaite negalejau viena puse kramtyt net (mano dantys sutvarkyti kuo graziausiai)ne odontologine problema tikrai kaip galetu pasirodyti...

mmm rašė:Lapkritį bandžiau vėl pradėti gerti Escitalopramą, bet dėl šalutinių (nuo 1/4 tabl.) mečiau jį (gėrau 10 d.).
Šiandien buvau pas kitą psichiatrą, tai sakė kad aš pati jį atmetu psichologiškai, na kad bijau vaistų, ir taip atseit psicholiškai gaunas, kad tipo atmeta organizmas. Nes anksčiau esu jį gėrusi ir buvo daugmaž OK. Tai liepė nuo rytojaus gerti po 10mg:) Porą dienų leido po 5mg pagert. Na įdomiai:) Sako - "jei esi jau jį gėrusi, tai organizmas jau yra prie jo pripratęs." Ką manot?
Rytoj jaučiu skraidysiu nuo tos pusės tabletės :bloga Nu ir dzin, nes jau man viskas dzin........ir dar Tiapridal 50 mg paskyrė. Košmaras :bloga
Gal kas vartojęs tokį derinuką?

Mersas rašė:
mmm rašė:Lapkritį bandžiau vėl pradėti gerti Escitalopramą, bet dėl šalutinių (nuo 1/4 tabl.) mečiau jį (gėrau 10 d.).
Šiandien buvau pas kitą psichiatrą, tai sakė kad aš pati jį atmetu psichologiškai, na kad bijau vaistų, ir taip atseit psicholiškai gaunas, kad tipo atmeta organizmas. Nes anksčiau esu jį gėrusi ir buvo daugmaž OK. Tai liepė nuo rytojaus gerti po 10mg:) Porą dienų leido po 5mg pagert. Na įdomiai:) Sako - "jei esi jau jį gėrusi, tai organizmas jau yra prie jo pripratęs." Ką manot?
Rytoj jaučiu skraidysiu nuo tos pusės tabletės :bloga Nu ir dzin, nes jau man viskas dzin........ir dar Tiapridal 50 mg paskyrė. Košmaras :bloga

:))) as vartoju, bet mazom dozem, negaliu tokiu gert dideliu.Ir siap manau, kad keis i kitus, nes nera efekto, didesne doze kazkaip dirgina, per maza slopina ir varo i apatija. O, kaip tau buvo anksciau su tais vaistais?

Milita99 rašė:

Man siandien kita gydytoja kur einu i psichoterapija irgi pasake ale 1/4 neadekvati doze ir negaejo taip veikti...tipo mazdaug kai pagersit po tablete tada galesit vertint..manau tai rodo gydytojos kaip psichiatres nekompetencija nes visi zmones labai individualus yra...ju serotonino kiekis manau ir jautrumas vaistui irgi..
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė: :))) as vartoju, bet mazom dozem, negaliu tokiu gert dideliu.Ir siap manau, kad keis i kitus, nes nera efekto, didesne doze kazkaip dirgina, per maza slopina ir varo i apatija. O, kaip tau buvo anksciau su tais vaistais?

Escitalopramas man anksciau kaip ir tiko (na neskaitant keleta pakenciamu salutiniu), nerimą sumazino. NORS labiau norejosi gerti 3/4 nei pilną tabl. (aišku gydytoja keistai žiūrėjo į mane dėl šio noro), nes 10mg truputį hyper mane daro (Cipralex firmos ypač). O tu 5mg geri? Na 5 mg man kažkiek mažino nerimą, bet nepilnai...
O Triapidal nesu vartojus. Paskaičiau katik info lapelį, tai bijau gert nakčiai:D Gal rytoj ryte išgersiu... Jetaus kokia aš bailė.

Milita99 rašė:Man siandien kita gydytoja kur einu i psichoterapija irgi pasake ale 1/4 neadekvati doze ir negaejo taip veikti...tipo mazdaug kai pagersit po tablete tada galesit vertint..manau tai rodo gydytojos kaip psichiatres nekompetencija nes visi zmones labai individualus yra...ju serotonino kiekis manau ir jautrumas vaistui irgi..

Sutinku su tavim.... Nemanau, kad mes jau tokios durnės, kad tipo išsigalvojam šalutinius:D
Bet sakau, ok, išgersiu rytoj pusę tabl. iškart ir žiūrėsiu kas bus. Jeigu ką, tai su xanaxu gelbėsiuos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#391196 Benzai nerekomenduojami ilgalaikėje perspektyvoje, nes įprantama. Tada naudojami neuroleptikai arba specialūs AD, jei padeda. Man pvz escitalopramas nerimo neveikė.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Ar gali taip buti kad depresija AD veikia o nerimo ne??O koki tada geriat nuo nerimo jus?

:))) tai dazniausia nerimas ir eina su depresija, o pradejus gert ad nerimas gali pastipret, o prades mazet po kokio men tik,. jei konkreciai nuo cipralexso, tai man greit nueme panikos atakas ir stipru nerima, taciau liko nestabili nuotaika ir nestiprus nerimas, ar tiesiog itampa. Tiapridalis skiriamas ilgesniam gerimui, nes benzu negalima gert pastoviai, nepertraukiamai.pabanyk tiepridalio ketvirti pradzioj, paskui puse, man ji israse trims kartams per diena, bet jo veikimo as nejauciu kaip tokio. jei jau as nenumiriau, nors ziauriai visko bijojau, tai ir tu nenumirsi. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Ar gali taip buti kad depresija AD veikia o nerimo ne??O koki tada geriat nuo nerimo jus?

Iš esmės gali. Tik šitie vaistai teoriškai ir nerimą turėtų kabinti. Aš asmeniškai geriu fluanxolį nerimui. Mano pats pirmas derinys ir buvo šie du vaistai. O šiaip psichiatrė(as) geriau žinos.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391213 Fluanxoli daug kas geria. Mano senasis psichiatras sake kad yra du patys baisiausi vaistai kuriu net priesui neskirtu tai fluanxolis ir clonazepamas.. bet zinau kad fluanxoli daug kas geria...o jis neslopina diena? Vairuot galite?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391214 Bet cia viskas psichiatrijoj bandymo budu matau nes kiekvieno nerimas ir mintys labai individulu o ir nerimo priezastys bei neuromediatoriu sutrikimai manau unikalus :D na ypac mano :achtung
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Bet cia viskas psichiatrijoj bandymo budu matau nes kiekvieno nerimas ir mintys labai individulu o ir nerimo priezastys bei neuromediatoriu sutrikimai manau unikalus :D na ypac mano :achtung

man gydytoja sake, tik bandymo budu gakima, tas kas tinka visiems, gali netikti kitam, nors vadoveliuose bus parasyta, kad turi tik... ir t.t.kiekvieno organizmas yra unikalus. taip pat reikia nepamirsti, kad gydytojai turi savo formules, kurias praktikuoja savo pacientams, labai daug kartu ju nuomone taip pat skiriasi del vieno ar kito vaisto. pagal save zinau.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Fluanxoli daug kas geria. Mano senasis psichiatras sake kad yra du patys baisiausi vaistai kuriu net priesui neskirtu tai fluanxolis ir clonazepamas.. bet zinau kad fluanxoli daug kas geria...o jis neslopina diena? Vairuot galite?

Gėriau abu, bet aš tolerantiškas vaistams tikriausiai. Žinau ką fluanxolis kausto ir zombina, bet man jis pats tas. Klonikas irgi nėra kažkas baisaus iš esmės. Žinau kam daugelio keikiamas rispoleptas padeda. Manęs neslopina :) Bet vėlgi, čia tik bandymo būdu. Nebrangūs jie, nebus gaila atiduoti atgal vaistinei jei ką. Bet jei toks psichiatro požiūris tai nežinau :) Neveltui tiek daug skirtingų vaistų yra, nes visų organizmai skirtingi visgi.
Parašė Mersas
Katinas rašė:
Milita99 rašė:Fluanxoli daug kas geria. Mano senasis psichiatras sake kad yra du patys baisiausi vaistai kuriu net priesui neskirtu tai fluanxolis ir clonazepamas.. bet zinau kad fluanxoli daug kas geria...o jis neslopina diena? Vairuot galite?

Gėriau abu, bet aš tolerantiškas vaistams tikriausiai. Žinau ką fluanxolis kausto ir zombina, bet man jis pats tas. Klonikas irgi nėra kažkas baisaus iš esmės. Žinau kam daugelio keikiamas rispoleptas padeda. Manęs neslopina :) Bet vėlgi, čia tik bandymo būdu. Nebrangūs jie, nebus gaila atiduoti atgal vaistinei jei ką. Bet jei toks psichiatro požiūris tai nežinau :) Neveltui tiek daug skirtingų vaistų yra, nes visų organizmai skirtingi visgi.

:))) pritariu.As esu gerus fluanxoli ir man ji rase nakciai, nors kita gydytoja labai stebejosi tuo.o, as geriau ir tiko.