- 2018 01 02, 22:03
Mersas rašė:
as vartoju, bet mazom dozem, negaliu tokiu gert dideliu.Ir siap manau, kad keis i kitus, nes nera efekto, didesne doze kazkaip dirgina, per maza slopina ir varo i apatija. O, kaip tau buvo anksciau su tais vaistais?
Escitalopramas man anksciau kaip ir tiko (na neskaitant keleta pakenciamu salutiniu), nerimą sumazino. NORS labiau norejosi gerti 3/4 nei pilną tabl. (aišku gydytoja keistai žiūrėjo į mane dėl šio noro), nes 10mg truputį hyper mane daro (Cipralex firmos ypač). O tu 5mg geri? Na 5 mg man kažkiek mažino nerimą, bet nepilnai...
O Triapidal nesu vartojus. Paskaičiau katik info lapelį, tai bijau gert nakčiai:D Gal rytoj ryte išgersiu... Jetaus kokia aš bailė.
Milita99 rašė:Man siandien kita gydytoja kur einu i psichoterapija irgi pasake ale 1/4 neadekvati doze ir negaejo taip veikti...tipo mazdaug kai pagersit po tablete tada galesit vertint..manau tai rodo gydytojos kaip psichiatres nekompetencija nes visi zmones labai individualus yra...ju serotonino kiekis manau ir jautrumas vaistui irgi..
Sutinku su tavim.... Nemanau, kad mes jau tokios durnės, kad tipo išsigalvojam šalutinius:D
Bet sakau, ok, išgersiu rytoj pusę tabl. iškart ir žiūrėsiu kas bus. Jeigu ką, tai su xanaxu gelbėsiuos