Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397170 Kas žinote kokie yra geriausi psichiatrai sostinėj, kurie dirba polikninikoj, t.y. nemokamai o ne privačiai..?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#397177 Tel. ir kompais galima laisvai naudotis, galima rinktis ar nori lankyti kažką, ne tik psichiatrą. Tik reik greit susisukt, nes ten laiko tik 10 dienų, ten daugiau diagnozės ar vaistų parinkimui. wi fi man rods nebent vakare galima pagauti šalia akvariumo ar kur prie ribinių būsenų sk. Anksčiau susižinodavom psw, bet dabar nebeduoda. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397184 "ten daugiau diagnozės ar vaistų parinkimui. "

Man diagnozė jau seniai yra, o vaistų kaip ir parinkti. Ar galima tiesiog ten atsigult, kad atsigaut, su psichologais pabendrauti ir pan..?
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
KunigaikštisMyškinas rašė:Nino Mackina.
Nemokamai dirba Žvėryno klinikoj ir Vasaros g. konsultaciniame. Plius dirba Vasaros g. ligoninėj krizių skyriuje.

Antrinu ir pritariu - be komentarų. Žmogus, o ne (tik) gydytojas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
SecretOfSteel rašė:Man diagnozė jau seniai yra, o vaistų kaip ir parinkti. Ar galima tiesiog ten atsigult, kad atsigaut, su psichologais pabendrauti ir pan..?

Galima, be abejo. Bet ten laiko tik 10 dienų. Ir jei norėsi ne tik psichiatro, bet ir psichologo, tai varyk ne pas Mackiną, nes ji yra psichiatrė-psichoterapeutė, tai reiškia, kad tada nepriklausys psichologas. Ir bendrausi kasdien, bet tik su ja. Jei nori ir psichiatro ir psichologo, prašykis pas paprastą psichiatrą, kuris neturi psichoterapeuto titulo. :D
Bet... tu berods kažkur rašei, kad dabar eini į dienos stacionarą... Aš nežinau ar turi praeiti kažkiek laiko nuo DS, kad galėtum gultis... Bet tais tel., kuriuos nurodžiau anksčiau tikrai viską susakys. :)
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
KunigaikštisMyškinas rašė:
SecretOfSteel rašė:Man diagnozė jau seniai yra, o vaistų kaip ir parinkti. Ar galima tiesiog ten atsigult, kad atsigaut, su psichologais pabendrauti ir pan..?

Galima, be abejo. Bet ten laiko tik 10 dienų. Ir jei norėsi ne tik psichiatro, bet ir psichologo, tai varyk ne pas Mackiną, nes ji yra psichiatrė-psichoterapeutė, tai reiškia, kad tada nepriklausys psichologas. Ir bendrausi kasdien, bet tik su ja. Jei nori ir psichiatro ir psichologo, prašykis pas paprastą psichiatrą, kuris neturi psichoterapeuto titulo. :D
Bet... tu berods kažkur rašei, kad dabar eini į dienos stacionarą... Aš nežinau ar turi praeiti kažkiek laiko nuo DS, kad galėtum gultis... Bet tais tel., kuriuos nurodžiau anksčiau tikrai viską susakys. :)

Tai psichoterapeuto dar geriau... :king
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#397234 Na, mano patirtis gera. Aš pas ją vaikštau jau apie 10 metų. Visko buvo mano gyvenime, bet gydytoja kažkaip su savo palaikymu vis ištraukdavo. Aš abejoju, kad tau per pirmą susitikimą nušvis protas ar kas panašaus, ji ne stebukladarė. :D Bet ji stengsis tau padėti, tave suprasti. Deja ji turi tikrai daug pacientų ir klientų ir kartais visko nespėja. Bet būna gatava dėl mūsų persiplėšti, dėl ko aš jai esu labai dėkinga. :)))
Aš tiesą pasakius nežinau ką papasakoti apie ją. :) Su ja reikia kalbėti tiesiai ir aiškiai, nes gali būt nesusikalbėjimas, ji kalba kiek su akcentu, nes yra gruzinų tautybės ir gali kokio įmantresnio LT žodžio nesuprasti, kaip kažkada buvo bajeris su žodžiu slogutis... kai pasisakiau, kad man slogutis krizėse ir ji suprato, kad man sloga. :) Ne, šiaip ji tikrai gerai kalba lietuviškai, bet nereikia kaip čia pasakius... mandravoti, kaip sakydavo mano bobutė. :D
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#397619 Man geriausi šie:

Jolanta Bičkienė.
Algirdas Dambrava.
Nino Mackina. Tik deja man Mackina nepadėjo. Gal kas eina privačiai į tuos žiūri kitaip, gal dėl jų labiau stengiasi, gal krūvius užsidėjusi per didelius. Nes jautėsi, kad nesupranta pilnai manęs. Bet iš visų sutiktų psichiatrų šie išvardinti yra man palikę geriausią nuomonę. Visi turi savų minusų, bet tai juk žmoniška.
Vartotojo avataras
Parašė western
#399116 Siandien, man patyres psichiatras pasake, kad geriausia butu susirasti koki nors hobi:) Idomu, koki. Gal kamuoli spardyt, ar kazino pokeri losti, o gal nusipirkti bmw ir driftinti gatvese. Gerai, kad bent lengva ranka recepta israso, tai bent siokia tokia nauda. Sake, kad zmogus vidutiniskai gyvena 90 metu ir 8m paiesku, cia labai mazas tarpas. Apie cipralex paklausus, zinios visiskai pavirsutiniskos, delfio lygio. Gal pries 20m, kai dar nebuvo interneto, jis butu stipriai nustebines, taciau, siais xPhonu/IT laikais .... rezultatas 10:0.
Dar syki isitikinau, kad realios naudos is tu psichiatru lygiai nulis. Turi pasikise tuos pacius pavadinimus ir meto i kaire ir i desine. Kai kelininkai kloja asfalta ar konstruktoriai skaiciuoja statiniu apkrovas yra aiskios formules, kuriomis vadovaujantis gali pasiekti rezultata, tai cia palaida bala ir pilstymas is tuscio i kiaura.
Dar zinant, kad dirbama su vaistais, kuriu nemaza dalis yra pradeta kurti dar prie Stalino ar Chrusciovo epochos. Tikriausiai didesne tikimybe sinoptikams Azijoj taifuna numatyt, kuris bus uz 2 menesiu, nei sitoj srity kazka isburti ir numatyti.