Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#406292 Gal kam teko nutraukineti vaistus su priezoura, bet ne del remisijos, o tiesiog del to, kad neveikia niekas? :bloga
mastom su gydytoja toki varianta, zinoma, ligonineje, tad idomu ar yra susidurusiu? :heart
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:Gal kam teko nutraukineti vaistus su priezoura, bet ne del remisijos, o tiesiog del to, kad neveikia niekas? :bloga
mastom su gydytoja toki varianta, zinoma, ligonineje, tad idomu ar yra susidurusiu? :heart

ziurint kas metama, bet jei ka sunku mesti, galima keisti i tokiu paciu mechanizmu veikianti vaista, bet turinti ilgesni half-life'a. Pvz., metant SSRI naudojamas fluoksetinas arba benzodiazepinus naudojamas diazepamas
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#406300 yra minciu mesti viska - ad, neuroleptikus, normatimikus, raminancius - del siu esu labiausiai nerami, nes ilgalaikiai bandymai jokio efekto nedave, ir tik sukelia salutinius. zinau kad pati viena nesusitvarkysiu, tad tektu atsigult, tik idomu ar yra ta kelia praejusiu :heart
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:yra minciu mesti viska - ad, neuroleptikus, normatimikus, raminancius - del siu esu labiausiai nerami, nes ilgalaikiai bandymai jokio efekto nedave, ir tik sukelia salutinius. zinau kad pati viena nesusitvarkysiu, tad tektu atsigult, tik idomu ar yra ta kelia praejusiu :heart

Man ligonineje nutrauke 300mg venlafaxino is karto, bet labai daug raminanciuju dave. Namu salygom maziau 75mg be sansu sumazinti, naudociau fluoksetina, bet su AD geriau jauciuos, tai per daug dabar nepergyvenu