Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#406931 Sveiki,

Ar kas vartojate šią kombinaciją? Ir ar apskritai ar ji veiksminga žmogui turinčiam nerimo sutrikimą?

:aciu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Sveiki,

Ar kas vartojate šią kombinaciją? Ir ar apskritai ar ji veiksminga žmogui turinčiam nerimo sutrikimą?

Kadangi turi zyprexa, tai nera visai nelogiska pabandyti
Vartotojo avataras
Parašė signs
biggie rašė:
signs rašė:Sveiki,

Kadangi turi zyprexa, tai nera visai nelogiska pabandyti

Hmmm turi omenyje, kad gerai nes "neužkilsiu". Šiaip įdomi kombinacija. Escitalopram aš neutralus, labai teigiamai nerimą veikia, o bupropionas stimuliuoja, duoda energijos, gali sukelti nerimą, tačiau escitalopramas jį sunormalizuotų
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406936 Realiai bupropionas nerimo tau neveiks, geriau butu mirtazapinas, bet ta zyprexos+mirtazapino kombinacija yra svorio bomba.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#406942 Su tokia kombinacija balionas tapsiu :D Kaip tik nusiemiau mirtazapiną, rytais žvalesnis jaučiuosiu, nenorėčiau grįžti prie jo, kadangi miego sutrikimų neturiu. Bupropionas vieniems veikia nerimą, kitiems sukelia, jis aktyvinantis. O duok žmogui su didžiuliu nerimu aktyvinantį antidepresantą - sienom pradės lakstyti.

O šiaip koks brand'as escitalopramo geriausias? Aš manau reikia rinktis Elicea, nes yra 10, 15 ir 20 mg. Jei ne ta papildoma 15mg pakuotė, rinkčiausi Cipralex, nes kaina nelabai skiriasi.
Vartotojo avataras
Parašė signs
tamsumos rašė:Aš Cipralex naudoju, nes gydytojas sakė, kad originalas visada geriau.

Haa okey. Aš panašiai kaip tavo gydytojas galvoju. Tačiau ar ciprelex tabletės dalomos?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#406946 aš nusipirkau tablečių pjaustytuvą :D šiaip jos visai nesunkiai laužiasi pusiau. Paguldai tabletę ant stalo ir tada spaudi vertikaliai du pirštus (du smilius) iš tabletės šonų. Lūžta nedailiai bet lūžta.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#406954 Ačiū, manau tikrai paverstų. Tačiau, mano dozės tokios, kad nereikia jų dalyti. Mažiau vargo man :D Bet užtat vaistų dėklas su 7 sekcijomis be galo naudingas
Parašė tamsumos
#406955 Jos gražiai padarytos su plonesne vieta per vidurį, kad lūžtų per pusę, tai patogiai su rankomis galima perskelti. Bet man dabar reikia ketvirtadalio, tai gaunu trupinius nuo stalo laižyt :/
Vartotojo avataras
Parašė signs
tamsumos rašė:Jos gražiai padarytos su plonesne vieta per vidurį, kad lūžtų per pusę, tai patogiai su rankomis galima perskelti. Bet man dabar reikia ketvirtadalio, tai gaunu trupinius nuo stalo laižyt :/

Kalbi apie cipralex?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:
tamsumos rašė:Jos gražiai padarytos su plonesne vieta per vidurį, kad lūžtų per pusę, tai patogiai su rankomis galima perskelti. Bet man dabar reikia ketvirtadalio, tai gaunu trupinius nuo stalo laižyt :/

Kalbi apie cipralex?

Siaip tavo zoloftas su bupropionu graziai ziuretusi, ypac kas liecia dopamino lygio pakelima, nes abu vaistai turi sia savybe