- 2020 02 24, 12:05
asteroidas5 rašė:Kokie vaistai tiktu šsiems simptomams? Itampa tai tokia daugiau fizine, raumenys isitempe, o baime tai pvz nakti einant tamsiu saligatviu neramu. Ir is to isplaukiantys sirdies ritmo sutrikimai ypac begiojant, ar mankstinantis, atsiranda baime, kad bus sirdies smugis ir panasiai, kas dar labiau pakelia sirdies ritma ir jis uzstringa ties kokiais 150 kol neisgeriu benzodiazepanu. Jokios depresijos nera, motyvacija, nuotaika, nuotaika viskas gerai, bet baime, itampa ir lyg panikos atakos treniruojantis atsiranda (nes sportas padidina baime?), ar cia panasu i dopamnino D2 receptoriu issiderinima?
Blemba kaip lengviau paliko paskaicius tavo posta. As dabar sita isgyvenu labai stipriai. Negaliu ramiai gyventi ir nesuprantu kas yra.
As manau, kad mano sirdis nusilpusi ar kazkas su ja negerai. Nes pradejau po ilgo laiko eiti i kacelke, nuo lapkricio. Is pradziu po kiekvieno pratimo atlikimo man imdavo spausti galva, suktis galva. Kenciau ir su didele baime sportavau su labai mazu kruviu. Nes labai noriu sportuot. Beveik jau dingo tie simptomai. Nebesvaiksta, nebespaudzia, bet jau labiau pavargus ar daugiau kruvio gavus berods sugrysta tas jausmas blogas. Bet tuo paciu ir nerimas suaktyveja. Blogiausiais momentais tai iki panikos atakos atrodo prieidavo,o gal iki sirdies blogumo. Nes kazkaip krutine uzdpausdavo ir taip negerai palikdavo kazkaip, tai vsio baigdavau treniruotes iskart. Ir isejus ir vaziuojant masina vis dar jausdavau spaudima toki virsugalvyje ir kaktoje. Bet gryzus pasimatavus spaudims jos budavo geras. Kaip minejau sie simptomai labai sumazejo. Pakeliu daugiau treniruotese. TACIAU, dabar man duria krutine sportuojant. Didinant kruvi atrodo ir skausmai dideja. Bet tuo paciu ir nesu tikras. Na zinau tik viena,kad atenus i trenkes ir sportuojant atsiranda krutines durimas. Ir paskui jis vis dideja. O kai nebesportuoju jis praeina. Pora kartu buvo taip, kad pradejo sleikstulys kilti toks lyg tuoj vemsiu, iskart galvoju sirdziai blogai, gal infarktas artinasi. Paejau i sona, praejo. Nu galvoju nu gi gal man nieko nera, einu dar pakartosiu, bet padarius pradejo krutine durti ir baigiau trenkes is baimes. Kita karta ant eliptical treniruoklio ten judejau 16minuciu ir sudure sirdi, galvoju gal stuburas, judu toliau ir tada permuso sirdi, tai iskart nusokau. Pasedet bandziau bet besedint pradejo pulsas dideti ir jausti krutineje sirdi. Galvoju vel artinasi infarktas. Su didziausia baime variau lauk nes maniau krisiu vienu metu. Ir esme dar ta kad daugiau pusvalandi koki sirdies pulsas nebemazejo zemiau 100. Jauciausi labai pavarges ant krutines. Tuo paciu buvo ir nerimas, buvau persigandes, drebantis is vidaus. Dabar pries savaite velgi buvau dar kitose treniruotese. Po prasitempimo pratimu dave kruvio 9min kartoti 3 pratimus ir po to man buvo taspats. Ziauriai pavargau. Ir sirdis nebenusiramino. Pulsas 100 virs pusvalandzio. Kol neisgeriau nuo pulso vaistu ir raminamuju. Tada susitvarke. Va sitaip dabar labai kenciu tokius dalykus. Kiekvienas pratimas yra baime didele. O ypac kai duria krutine. O sportuot noriu tai ir darau taip ant ribos ir nuolat pasakodamas savo merginai kaip jauciuos blogai. Kartu sportuojam.
Siaip man krutine daznai duria. Kai susinervinu labai ar nerimas. Ant ziauriu paxmielu esu su greitaja vaziaves su krutines deginimais ir durimais. Tai kaip ir galeciau galvoti kad nerviskai. Bet kodel kruvio metu?? Ar neturetu buti atvirksciai? O gal kruvio metu kyla stresas kazkoks ir mano nervai taip reaguoja? Siaip tai pulsas buna nedidelis sportuojant. Normalus.
Buvau ne pas viena daktara sirdies. Kruvi toleravau gerai. O echoskopija kairio skilvelio hipertrofija (tas jau 12 metu o gal ir daugiau, man dabar 33), 0-1 stadijos, o pasak kita daktara isvis nereiksmingas lokalus kairiojo skilvelio voztuvo nesandarumas, kairiojo skilvelio delitacija. Nesenai tyriausi. Galiu sportuoti sake. Bet sendien buvau pas seimos daktara kad pasiimti hotlerio aparata. Paskui vel eisiu pas sirdies daktara viska pasikartot. Dar vienas dalykas, kad atsistojant, o dabar daznai pasitaiko siaip pajudant uzspaudzia galva ir sirdi, sirdis taip letai plaka bet labai labai stipriais smugiais. Tada tenka pristabdyt, letai ikvept ar iskvept ora. Dar tas pats buna kai pasoku ir uzsikabinu kurnors kad istempti stubura ir tada nusokus visada uzspaudzia galva. Kazkas negerai su slegiu sirdyje? Kazka daktaras minejo kad gali buti. Taip ir nepaaiskino.
zodziu labai bijau del sirdies. Ar gali buti cia viskas nerviskai ir ar gresia pavojus. Temos autoriui panasiai kazkaip.