Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė despair
#411374 Sveiki,

Esu is Kauno, sergu distimija bei GAD. Norėčjaiau paklaustu Jųsų senbuviųm kur geriai butu kreiptis del benzodiazepinų priklausomybės? Kiekviena dieną mąstau iš kur dar daugiau gaut, papildomi receptai iš šeimų gydytojų, prakaity sruvančios naktys, Man atsibodo, nuoširdiai.

Atsiprašau, kad ne į ta giją pataikiau, tiesiog ieškau pagalvos.

Pagarbiai,
Hans
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#411377 Yra privaciu detoksikacijos kliniku, man paciam buvo siulymas gultis del priklausomybiu, bet kazkaip isvairavau be gulimosi. Aleksote, psichiatrijos klinikoj, detoksikuoja nuo alkoholio, turetu ir nuo benzu padet nulipt, galima uzsimoketi, kad vardas neatsidurtu jokiuose rastuose, turetum numeri savo ir niekas ten neklausinetu apie tave. Pasiuliau vien del to, kad privaciai, mano supratimu, per finansus labai stipriai kirs, nors vel gi, sveikata kaip ir svarbiau uz pinigus.
Parašė Hmz
NOM rašė:GAD ? kas tai.

Generalizuotas nerimo sutrikimas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
NOM rašė:https://www.vaistai.lt/Priklausomybe-nuo-vaistu-issivadavimo-galimybes-4489.html

GAD ? kas tai.

Generalized Anxiety Disorder, generalizuotas nerimo sutrikimas
ParašėRajoninis
#411911 Gal galit pasidalinti kas daresi detoksikacija nuo raminamuju kokius pakaitinius vaistus duoda ir kaip isvalo? Kiek laiko reikia mazdaug gulet ligoninej? Kokios proceduros skiriamos? :aciu