Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#842 Ar jums nepasitaike ciklo sutrikimu? man tai visiskai issiderino. ar taip daznai buna? gal kas susiduret
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#882 Na man taip buvo, buvau panikoj,bet tik seip ''uzstrigo'' Gyd.sake ,kad gali del vaistu sutrikti israse kazkokiu ,kad isauktu ir liepe kontaceptines toliau gerti.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#884 o daugiau nepasikartojo? man velavo apie dvi savaites, prisidariau kruva nestumo testu ir vos neisprotejau.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#934 Na buna kad veluoja kokias 2-3 d.bet atsiranda.
O tu neini pasitikrinti,ar naudoji kontr.tabletas-jos reguliuoja cikla?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#935 nenaudoju. man nuo ju svoris dar labiau auga.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#964 Man svoris nezymiai padidejo,o gal ir ne nuo kontr.,bet krutine ohoho. :roll: ir taip nemaza turiu ,bet ji dar padidejo,buvau uzsikepusi darytis mazinimo operacija,bet kazkaip apsiraminau iki kito karto
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#968 nu mano krutine tai irgi padidejo net 2 nr, o irgi nebuvo labai jau maza. dabar tai isvis kaip lola ferari.
Parašė birute
#8755 is pradziu buvo gerai viskas, bet po to nesirgau tris menesius, nerimavau,kad galbut laukiuos :?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#8761 va va. man 2 menesius buvo visokios nesamonės arba vos vos, arba kelios dienos sergu, kelios ne. dabar atrodo, kad jau susitvarke.
Vartotojo avataras
Parašė neklauzada
#16483 Kadangi as vartoju kontraceptikus,mano ciklas normalus. Bet esu girdejus, kad daugumai moteru ciklas sutrinka nuo AD.
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#16486 Mano ciklas sutrikęs nuo depresijos ir AD. Pasak ginekologės, tai visai įprastas dalykai turint tokių bėdų, kaip pas mus. Bet nuramino, kad dėl to moterys gyvena.
Parašė birute
#16664 ti jums nuo antidepresantu krutines dideja? man tai pienas bega :bloga
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#16788 maniškė nedidėja (o galėtų) :wink: bet jei skiriasi pienas, tai arba tu vaikelį maitini (gal neseniai maitinai), arba yra kitos problemos, pvz., endokrininės :bloga
Parašė autodafe
#16912 Man tai labai sutrikęs irgi. Nors ir kai vaistus gėriau, ir kai negėriau. Lakstydavau kas mėnesį po kelis kartus testo pirkt. Dabar nebekreipiu dėmesio.
Parašė birute
#17440 na, vaikiukui jau 3m, maitinau tik 3sav po gimdymo, is kur dabar tas pienas... =)