Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#240273 Nesuprantu, kaip man galėjo ateit į galvą devynias savaites nesimokyt prancūzų, neit į paskaitas, nes ai tai kad ten lengva, p paskui pasilikti vieną vakarą pasiruošti atsiskaitymui.
:bloga :bloga :bloga :bloga :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#241972 Truputėlis Anti-Kalėdiškos nuotaikos - kuria noriu išsakyti, kas man skada būtent šiuo metu, mano interpretacija HIPERBOLĖ - BALSAS ATMINČIAI eilėraščio, pritaikyto pagal Almos Karosaitės eiles) :

tokia graži jaunystė
keliu manuoju ėjo
su karšta meilės priesaika
atodūsiu tyliu

bet ją sustabdė TĖVAS
ir niekas nežydėjo
ir mylinčiai belaukiančiai
neparnešiau gėlių

todėl sakau: mylėkite
vaivorykštes ir sodus
nepykite, jei dienos
rudenės darganos

nes taip gražu gyventi
eit per laukus rasotus
ir niekur neBIJOti
skaudžios TĖVŲ p y l o s

todėl sakau: gyvenkite
kaip galite atminę
mūs vardą m e i l i a i šaukiamą
sustojusiam kely

ir saugokit ir saugokit
ir saugokit RAMYBĘ
kai švenčiate jaunystę
ar ilsitės žili
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#243287 visas tas bobas intrigantes lai mėšlungis sutraukia ,o tos kurios į šiknas lenda lai belįsdanos įstriga,nes per mažai muilu pasirūpino. lai eina jos visos velniop ir dar toliau. Nekenčiu, kad jūs žinotumėt laip aš jų nekenčiu
ParašėŠiršė
#243573 Nekenčiu, kad kažkokia negraži, kvaila merga sukelia man nemalonius jausmus. Tai, ką jaučiu, yra labai primityvu; mano reakcija į ją - kaip kokios turgaus bobos. Pati sau atrodau šlykščiai. Ir tai dėl negražios, kvailos mergos.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#245232 O man truputi pyyp!, taip linksma geraja prasme, o ko nei pati nesuprantu...Jaučiu, kad planuotu darbų nebus, ramstysiu namie kampus ir apsimesiu, kad kažką veikiu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MUHAHA :bloga :DD Nieko nekeiksiu, tik norėjosi nusikeikt :lakstau
ParašėCikadelė
#245863 Taip tau ir reikia,k.ale tu nelaiminga!Dar kada atrišk savo liežuvį apie mane kam nors,tai pasistengsiu parinkt gražesnių vardų tau pavadint.Kokio b.ybio pasakot ne apie savo s.upistus reikalus.Nervinai mane,kai reikėjo bendraut,nervini ir dabar,kai nebereikia.Nelinkiu tau nieko gero.
Parašėnegative
Cikadelė rašė:Taip tau ir reikia,k.ale tu nelaiminga!Dar kada atrišk savo liežuvį apie mane kam nors,tai pasistengsiu parinkt gražesnių vardų tau pavadint.Kokio b.ybio pasakot ne apie savo s.upistus reikalus.Nervinai mane,kai reikėjo bendraut,nervini ir dabar,kai nebereikia.Nelinkiu tau nieko gero.

kodėl man visą laiką baisu šitą temą įsijungt, vis galvoju, kad paie mane. :D
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#245924 Aš irgi!
Parašėnegative
#245936 tu tai gal su pagrindu>? :O
ParašėCikadelė
enigma rašė:kodėl man visą laiką baisu šitą temą įsijungt, vis galvoju, kad apie mane. :D

Aš tai ne apie tave :cat
Parašėnegative
#245939 tai apie Ramus turbūt. :D
ParašėCikadelė
#245940 Kažin jį dažnai žmonės vadina k.ale nelaiminga? :D
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#246266 pyyp! nahui :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#246267 nepypinkit mano b.l.e.t noriu issikeikt :D
ParašėŠiršė