Moderatorius: Astro-Meška
- 2025 08 28, 16:10
Auuuu! Trūksta dėmesio! Reikia atsakymų. O jūs viską žinote. Gal pagaliau žiniomis pasidalinsite???
- 2025 08 29, 17:46
Kokių atsakymų reik?
Aš tai tikrai nedaug žinau. Yra kas daugiau išprusę čia forume.
Aš tai tikrai nedaug žinau. Yra kas daugiau išprusę čia forume.
- 2025 08 29, 18:23
Nesikuklink. Skaičiau kiek puslapis leidžia. Jums ne gydytis, o gydyti reikia .
- 2025 08 29, 19:21
Nu jei žiūrėsim iš filosofinės pusės apie gydymą. Pvz, kad žmogus žmogų gydo..., artumas...tai negalėčiau ir tuo atveju net gydyt, nes man rods aš per daug apie save galvoju.
Ir man sunku būna pažiūrėt kitu kampu į situaciją. Aš žiūriu per savo prizmę. Sunku persilaužti. Galiu išklausyti žmogų. Mokaus neprimesti savo nuomonės. Bet kažkokios išminties iš manęs, tai nelabai, nelabai...

Vėl apleidau visus dienoraščius, dienotvarkes...
Psichologė sakė perskaityt kokią psi- knygą, jei galėsiu, kad tai galėtų būti konsultacijos tema. Bet nėra noro skaityti, o ir knygos neišsirenku. Būsiu nepadariusi namų darbų.
Nors dar turiu savaitę... Gal dar rasiu kokią knygą, kuri užkabins...
Nuo rugsėjo 8d. vėl viena dirbsiu savaitę. Jau baisu...
O dar bus renginys 13d. Bet ai... kaip nors, reik atjungt kažkaip smegenis nuo to darbuko.
Varau klausytis muzikos...
Ir man sunku būna pažiūrėt kitu kampu į situaciją. Aš žiūriu per savo prizmę. Sunku persilaužti. Galiu išklausyti žmogų. Mokaus neprimesti savo nuomonės. Bet kažkokios išminties iš manęs, tai nelabai, nelabai...

Vėl apleidau visus dienoraščius, dienotvarkes...
Psichologė sakė perskaityt kokią psi- knygą, jei galėsiu, kad tai galėtų būti konsultacijos tema. Bet nėra noro skaityti, o ir knygos neišsirenku. Būsiu nepadariusi namų darbų.
Nors dar turiu savaitę... Gal dar rasiu kokią knygą, kuri užkabins...
Nuo rugsėjo 8d. vėl viena dirbsiu savaitę. Jau baisu...
O dar bus renginys 13d. Bet ai... kaip nors, reik atjungt kažkaip smegenis nuo to darbuko.
Varau klausytis muzikos...
- 2025 08 29, 20:43
Na, kelis rašytojus galėčiau pasiūlyti, bet tai daryčiau visiškai aklai, nes klausimo neįsivaizduoju. Gal ir siūlymas skamba...kvailokai ( bet už tai vietoje) . Dėl muzikos. Nežinau kur ta muzika tau skamba, bet tai vaistas stebuklingas.
- 2025 08 29, 22:00
Aš manau, kad reikia daryt ką gali
Darbas, svečiai, kiti reikalai atima daug energijos
Skaityt gal ir gali, bet ar poveikis bus?
Darbas, svečiai, kiti reikalai atima daug energijos
Skaityt gal ir gali, bet ar poveikis bus?
- 2025 08 30, 08:50
Jaučiu žiūrint ką skaityt. Nes minėjo Yalomo kažkurią knygą apie susitaikymą su mirtimi ar apie mirtį. Bet man tai dabar neaktualu, tai ir tikrai nėr prasmės jaučiu ją skaityti. Nors kažkada buvau nusižiūrėjusi tą knygą, bet dabar nedomina. Po to ta "Apšviestoji" ten kaip supratau kaip moteris kažkokiam užkampy augo, be mokslų ir tipo pati ištrūko iš ten išsimokslino ir t.t... tai jaučiu man nereik jos skaityt, nes sutrigerins ir tik pasijusiu niekam tikusi.
Tai ir saugau save, neskaitau. Gal būtų naudinga apie traumas kokias paskaityt. Bet irgi... gali labai atvert visokias žaizdas, tai ar to tikrai reik aš kol kas sau neatsakiau.
Tai ir saugau save, neskaitau. Gal būtų naudinga apie traumas kokias paskaityt. Bet irgi... gali labai atvert visokias žaizdas, tai ar to tikrai reik aš kol kas sau neatsakiau.
- 2025 08 30, 10:27
Šūvis tyruose.
Artėjančiam egzaminui kaip tik. Žinau, neprašei. Bet gi reikia kažkaip bandyti susidraugauti. Žiūriu ir mieloje Emar akis puslapyje parodė. Mergaitės, berniukai, nepažįstu nieko čia. Bet kiek istorijų perskaičiau, tuo norisi čia užsibūti ilgėliau. Apmaudu tik vieną: čia sutikau daug jaunų likimų. Labai jaunų. Va čia tai gaila.
Prie reikalo.
Lina Veželienė „Septynios didžiosios nuodėmės psichologo kabinete“.
Nieko naujo knygose neatrasi, ko nežinai. Tiesiog primiršta. Bet tai normalu. Tikras gyvenimas ne knygų lentynuose, o šeimoje, buityje, barniuose, algoje, sąskaitų apmokėjime ir ...taip be galo, be krašto.
Ši knyga kaip ir visos tokio pobūdžio – prisiminti. Bet ji patraukli ir lengvai skaitoma.
Artėjančiam egzaminui kaip tik. Žinau, neprašei. Bet gi reikia kažkaip bandyti susidraugauti. Žiūriu ir mieloje Emar akis puslapyje parodė. Mergaitės, berniukai, nepažįstu nieko čia. Bet kiek istorijų perskaičiau, tuo norisi čia užsibūti ilgėliau. Apmaudu tik vieną: čia sutikau daug jaunų likimų. Labai jaunų. Va čia tai gaila.
Prie reikalo.
Lina Veželienė „Septynios didžiosios nuodėmės psichologo kabinete“.
Nieko naujo knygose neatrasi, ko nežinai. Tiesiog primiršta. Bet tai normalu. Tikras gyvenimas ne knygų lentynuose, o šeimoje, buityje, barniuose, algoje, sąskaitų apmokėjime ir ...taip be galo, be krašto.
Ši knyga kaip ir visos tokio pobūdžio – prisiminti. Bet ji patraukli ir lengvai skaitoma.
- 2025 08 30, 10:30
Gyviems apie mirtį skaityti neleistina.
- 2025 08 30, 11:20
Ačiū už rekomendaciją. Susiveikiau ką tik šią knygą. Vakare pažiūrėsiu.
Blemba, turiu porą val., kad prisiverst pagrot, bet niekaip nesigauna. O po to kai noras atsiras, nebus galimybės.
Ir taip pastoviai...
Blemba, turiu porą val., kad prisiverst pagrot, bet niekaip nesigauna. O po to kai noras atsiras, nebus galimybės.
Ir taip pastoviai...
- 2025 09 02, 17:30
Negaliu nei skaityt, nei groti nesigauna.
Geiminti net nėra jokio noro. O vakar taip užsidegusi buvau.
Dar privėliau š. darbuke.
Rakto neatidaviau, o turėjo ten būt renginukas toj patalpoj. Pasakiau po kurio laiko kur palikau raktą, bet vis tiek nemalonu. Neiškart sureagavu į praleistus skambučius, negirdėjau... Žodžiu.
Dar iškankino odontologė. Laikė valandą. Vos nenupušau.

Jaučiu vėl miegosiu kokias 4val., o ryt bus sunki diena... O po to stebiuosi, kad svaigsta galva.
Geiminti net nėra jokio noro. O vakar taip užsidegusi buvau. Dar privėliau š. darbuke.
Rakto neatidaviau, o turėjo ten būt renginukas toj patalpoj. Pasakiau po kurio laiko kur palikau raktą, bet vis tiek nemalonu. Neiškart sureagavu į praleistus skambučius, negirdėjau... Žodžiu.
Dar iškankino odontologė. Laikė valandą. Vos nenupušau.

Jaučiu vėl miegosiu kokias 4val., o ryt bus sunki diena... O po to stebiuosi, kad svaigsta galva.
- 2025 10 09, 15:13
Viena dėstytoja sakė, kad Gijomas de Mašo pranc. viduramžių kompozitorius yra viešėjęs LT. Kas yra įdomu. Reiktų pasidomėt plačiau. Nors rasti info bus labai sunku...
Užsirašau sau paskaityt apie:
- Notrdam mokyklą
- pranc. viduramžių mažiau žinomus kompozitorius
- šansonas ir trubadūrus, truverus
Užsirašau sau paskaityt apie:
- Notrdam mokyklą
- pranc. viduramžių mažiau žinomus kompozitorius
- šansonas ir trubadūrus, truverus