bet žalvarnį palaikau, kiekvienas turi teisę čia pakabintį konkretų pasisakymą, kuris jį įžeidė etc.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Agni rašė:horacijus buvo prikaltas ant gėdos stulpo, kai nulaužė slaptažodžius ir įsilaužė į dienoraštį![]()
bet žalvarnį palaikau, kiekvienas turi teisę čia pakabintį konkretų pasisakymą, kuris jį įžeidė etc.
Agni rašė:tai aš gi žinau, tiesiog nesusipratimas tarp tavęs ir merginų buvogalima jį būtų pavadinti "operacija: dienoraštis"
![]()
![]()
nepyk, kad juokiuosi.
Siaubas koks tai... Sitaip apkaltinti dora zmogu....
Manigrivette rašė:, tai man atrodo, kad sitas gedos stulpas turetu buti skirtas tiems, kurie keikia sergancius depresija, nes...labai solidarizuojuosi su siuo teiginiu, kad tikrai turetume, kaip zmones su panasia nelaime, palaikyti vieni kitus, o ne dar arsiau vieni kitus skaudinti... nera metodo pamatuoti kurio depresija ar skausmas didesnis... kas patyres depresija, tikrai turetu tai suprasti.
Lukrecija rašė:..., vyrai tai man visi savotiski gyvuliai, ir apsaugok Dieve nuo ju
Euforija rašė:SVOLACIUS...tokius tik i mesmale...ir valkataujancius sunis pasert...
Agni rašė:Nekursime jokiu grieztu taisykliu ir remu. Svarbiausia tasiykle - buti draugiskiems ir tolerantiskiems vieni kitiems.
Nesivelkime i konfliktus ir neprovokuokime ju. Kilus bet kokiems nesklandumams kreipkites i mane ar kitus moderatorius.
Visos problemos isprendziamos. Ir bukime atlaidesni nuomonei, kuriai mes nepritariam