Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#439367 Na kartais pritariu reik kad viską atjungtų, kad pailsėt. :bloga Man yra užvarę tikrai dideles dozes, bet tuo etapu man to tikrai reikėjo. Tik po to pamiršo nuimt. :achtung

O šiaip tai kas iš to, kad kankinsiesi. Tau medalio nieks užtai neduos. Jei su vaistais jautiesi geriau, tai kodėl ne.
Parašė DarbasToks
#439373 Tai va, as db nutraukes Cipralex, jauciu kad gyvent eina, bet toks krutinej jauciasi lyg akmuo ar tai skrandis kazoks suverztas, kaklas toks atrodo galvos neislaikys, ir toks silpnumo jausmas, bet ne tai kad galva svaigtu, bet kad kunui sunku isstovet ant koju :D, dabar dar pasidariau tyrimus su kortizoliu susijusius, jeigu ten viskas gerai, manau gydytojai skambtelsiu, 2men kursas tai cia nzn, kaip pasibandymas, o ji sako gana, manau po 6-12men visai kiti rezultatai butu :D bet overall pilnai sutinku, as kazkaip nesu pries tuos vaistus, nu ka zinau, mokslininkai sukure ne ant durniaus, reiskia padeda
Vartotojo avataras
Parašė emar
#439374 Su vaistais bėda ta, kad ypač, kai jų turi pasikaupti sistemoje, kad būtų poveikis, toliau geriant jie toliau kaupiasi ir sistema pripranta, dalinai nustoja pati funkcionuoti. Tai savireguliacija yra geresnis variantas. Bet iš esmės - domėtis vaistų poveikiais, galimybėmis, kitais būdais.

O tokie fiziniai simptomai - taip, depresijos.
yra tokia idomi paskaita apie biologinį depresijos aspektą
https://www.youtube.com/watch?v=NOAgplgTxfc
Parašė DarbasToks
#439375 Idomi paskaita, uzmesiu aki, tai va, kad simptomai tokie, o manes klausinejo gydytoja, gal darbe nesiseka, gal su drauge susipykai, gal kas gyvenime nutiko. Nu bet grynai nieko, netgi taip tik sakyciau, geriau nei bet kada anksciau :D bet kai papasakojau neurologui ir psichiatrei kad laimo liga sirgau ilgai, sako buvo tokiu atveju, tai su ssri pasigyde zmones, na, padejo ir man, tik ne tik daug kiek norejau, nu bet 2men kurso, ko tiketis. Zodziu, nera lengvas kelias, bet kazkiek pats su savim padirbesiu, ta pati cipralex pasvarstyt reiktu kokiem 6-12men pagert. Tik visa esme ta, kad grynai random kaip su sprigtu viskas ivyko :D bent sakyciau kokie ivykiai gyvenime butu ivyke, kazkokios bedos, lengviau paaiskinama butu :D o dabar, toks grynai is lempos, net sunku paaiskint :D
Vartotojo avataras
Parašė emar
#439376 Tai ir mokykis nuraminti organizmą ir stebėti bendrą įsitempimą, nerimą, stengtis pakankamai ilsėtis ir nevalgyt š...
Parašė DarbasToks
#439377 Labai tau ačiū uz patarimus :) na stengiuos ir maitintis sveikiau, vitaminus ir t.t varot :D zodziu bent jau zinau kad Cipralex man padeda, kazkaip ir energijos dave, ir nuotaika pagerejo, tad matysiu jeigu pojuciai sugris nemalonus kasdien, issirasysiu toliau :D o siaip kasdien nera taip, vakar darbe buvo blogiau, siandien sedziu, jauciu kad jegu jau daugiau :D bet irgi zmogus nenorek jaustis kaip sesiolikos kasdiena, nors man 25, nesijauciu senas :/ :D bet vistiek. Metai eina :D labiausiai tai tiesiog sutrikdė ta panika kirpykloj jau trecia karta is eiles, labai keistai pasijauciau, kai net nesupranti kas cia vyksta, nes tai pirmi kartai :D vien del sito ivykio diskusija uzvedziau