Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#437192 Nutariau sukurti tokią temą. Kadangi bandau taupyti, tai aktualu man žinoti kas kiek kainuoja. Kviečiu visus komentuoti ir dalintis :)))

Buvau šiandien Norfoje. Nusipirkau 4 šlauneles vištienos, 5 obuolius ir grietines. Emiau nebrangiausius variantus ir sumokėjau 6.58 eur. Galvojau per daug, bet dabar galvoju gal ir nieko. :da
Vartotojo avataras
Parašė emar
#437193 Kai man reikėjo taupyti pradėjau stebėti akcijas :) Laukiu laikraštukų ir pagal tai sprendžiu, kokias atsargas galiu papildyti ateinančią savaitę :)
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#437213 Aš taip pat stebiu akcijas. Bet be fanatizmo. Šiandien Aibeje pirkau pakelį zefyrų uz 2.19 euru 200 gr. Ir jau viską suvalgiau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė emar
#437214 Su zefyrais taip jau yra :) Man beveik visada taip būna.
Šiandien pirkau kavai grietinėlę nukainota už 33 cnt (nedidelė pakuotė), susipilsčiau ir kubeliais susišaldžiau, susimečiau į šaldiklį, du varškės pakelius po 24 cnt - sumečiau į šaldiklį, kažkas bus gaminama vėliau ir sviesto už 1,40 (irgi nukainotas), susipjausčiau gabaliukais ir įmečiau į šaldiklį :) Pastaruoju metu jaučiu kaip trūksta baltymų, tai vis įmesiu į maistą kasdien.

Aš iš tų, kurie sukemša viską, kas šaldytuve. Užtat pas mane jis tuščias ir beveik viskas, kas ten guli yr gaminimui skirta.
Ir ledų nusipirkau už 1,70, dešrelės tipo pakuotėje :) Jau suvalgiau :achtung

Šiaip retai čia tokios kainos pasitaiko, jei ką. Tai kai aptinku, naudojuosi.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437232 Ką labiau traukia prie šiuolaikinių technologijų, kai kurie prekybos tinklai turi savo programėles, kur be kitų dalykų skelbiamos akcijos ir nuolaidos jų prekėms. Tai nereikia laukt reklaminių jų brošiūrų ar laikraštėlių į pašto dėžutę. Galima siųstis iš Google play parduotuvės, bet, aišku, čia tik per išmaniuosius įrenginius. Turiu nofros ir maximos programėles. Labiau patinka maximos programėlė, nes akcijas ir nuolaidas rodo konkrečioms prekėms, ir tikrai daug tų nuolaidų, be to pateikiama informacija, iki kokios datos galioja nuolaida ir kelių iksų maximose galima tikėtis rasti tą konkrečią prekę. Ir kainos su visom akcijom ar nuolaidom atnaujinamos kažkur kas savaitę. O norfos programėlę neseniai tik atsisiunčiau, bet pastebėjau, jog akcijos dažniausiai pateikiamos tik prekių kategorijoms, o nuolaidos tik ribotam prekių asortimentui. Reklamuojasi stipriai per norfos programėlę, jog vyksta tie visi "žaidimai", kur renki lipdukus ir surinkęs iki "žaidimo" pabaigos nukainotai gali įsigyti kokią tai prekę. Ir informacija apie akcijas ir nuolaidas atnaujinama ne taip dažnai kaip maximos programėlėj. Abejose programėlėse galima matyt savo sukauptus eurus atitinkamai kiekvienos parduotuvės nuolaidų kortelėse. Tik norfoj prie savitarnos kasų reik kažką ten padaryt, jog rodytų tuos norfų eurus, ko dar nepadariau.

O kas dėl zefyrų, gaila, kad jų sveriamų nėra pirkt :achtung Aš irgi, jei nusiperku jų, tai visus vienu prisėdimu sušveičiu.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#437233 Prie pat mano namų Rimi, tai progrėmelėj persižiūriu info apie besibaigiančio galiojimo produktus :achtung :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437234 Dar neparašiau, jog padeda maximos programėlė man sutaupyt tuo, jog susidarau pirktinų prekių sąrašėlį ir galiu maždaug susiskaičiuot, kiek gali kainuot tos prekės, jei eit pirkt vienu kartu jas. Tai atitinkamai, jau žinant maždaug kiek sumokėčiau, galima pakoreguot tą sąrašėlį, kai ką išmest ar kokią kitą prekę pridėt ir panašiai.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437688 Mano tėvas tai rūkytą upėtakį kartais nusiperka, bet man per riebus :super kiek kainuoja irgi nežinau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Opaque rašė:Mano tėvas tai rūkytą upėtakį kartais nusiperka, bet man per riebus :super kiek kainuoja irgi nežinau :achtung

Vietoj :super turėjo būt :achtung Susimaigė ne tas.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437734 Žinau, kad čia ne produktas, bet labai pasiteisino vienas pirkinys man. Belaidės ausinės su dėklu ir pakrovėju. Kainavo apie 30 €. Jau gal du metus naudoju ir dar veikia. O būdavo pirkdavau paprastas laidines ausines kas du mėnesius ir tai laidas užlūždavo, tai nustodavo veikusios. Ir taip metų metus. Labai geras pirkinys.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#437735 Turiu ausines JBL su lankeliu. Viskas gerai tik pakraut dažnai reikia. O nuo belaidzių mažų prasidejo problemos su ausim. Isikisdavau jas ir sierą pastumdavau. Tai teko kreiptis pas LOR. Kamscius vale. Iki siol dar yra problemu su ausimis. Dabar kol kas per ausines neklausau
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Opaque rašė:Žinau, kad čia ne produktas, bet labai pasiteisino vienas pirkinys man. Belaidės ausinės su dėklu ir pakrovėju. Kainavo apie 30 €. Jau gal du metus naudoju ir dar veikia. O būdavo pirkdavau paprastas laidines ausines kas du mėnesius ir tai laidas užlūždavo, tai nustodavo veikusios. Ir taip metų metus. Labai geras pirkinys.

Dar būna ausinių su keičiamu laidu. Irgi neblogas variantas. Arba būna belaidės, bet galima ir su laidu naudoti. Tai toks variantas gal optimaliausias. Verta tų pinigų. Nes ilgam.