Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#126615 Sapnavau kad plaukiau su valtim vandeniu,kad glosciau ryklius ir ruonius...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126622 kažkiek nesaugumo jausmo, nes valtis juk nėra stabilus objektas, bet tas nesaugumo jausmas malonus ir norisi rizikuoti dar labiau.

glostyti - patikimo, pomėgio simbolis (šiuo atveju).

rykliai ir ruoniai - rizika.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#126626 Geras dekui Agni =) dabar tik susieti ta info tarpusavi kazkaip.
Parašėnemoku
#126656 Sapnavau, kad turiu randa ant smakro. Ir dar kad isejau i gatve palaidais plaukais (realybej to niekad nebuna).
Parašė Cinderella
#126856 o pagaliau prisiminiau ką sapnavau,tai va:sapnavau savo mirusia močiute su drabužiais kuriais buvo palaidota,visiškoj tamsoje,bet aš kažkaip žinau,kad ten buvo ji...toliau mes daug kalbėjomes apie svarbius dalykus apie nesvarbius,tik žinau kad tas pokalbis atrodo tęsėsi amžinai,kai galų gale nutilom ji pradėjo kviestis mane pas save,bet aš stoviu ir dvejoju eiti ar neiti ir tai tęsėsi ilgai vieną koją dedu į priekį kitą jau dedu atgal...ir viskas prabudau.
Parašėnemoku
#126945 Kažkokius banalius pavasariškus sapnus sapnuot pradėjau. :bloga
1. Sėdžiu didelėje parduotuvėje, lyg tai mamos laukiu. Prie manęs priėjo du vaikinai (vieno iš jų buvo labai ryškios, tamsios rudos akys). Vienas jų priėjo, papasakojo, kad dabar parduotuvėje plaukų džiovintuvai tik 10 litų kainuoja ir paprašė pasaugoti jo telefoną, kol jis nusipirks džiovintuvą. Kai jis nuėjo, pagalvojau, kad būtų įdomu paskaityti žinutes iš jo telefono, bet meniu buvo nustatytas kažkokia man nesuprantama kalba, tad toliau nebelindau. Vis galvojau, kad negrįžtu mama, nes būtų sunku paaiškinti, ko čia laukiu. Grįžęs vaikinas paprašė mano numerio, bandžiau jam diktuot, bet jam neišėjo užsirašyt, rašiau pati, bet vis pamiršdavau kokį skaičių.
2. Kažkoks vaikinas mane pakėlė, aš bandžiau pakelti ir jį, bet jis visaip išsisukinėjo, kol nukritom ant žemės. Jis mane pabučiavo ir pasakė, kad čia bus rimta.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#127921 Buvau ant kalno aukšto,iš paskos ėjo 2 klasiokės,nuo kalno i namų pusę mačiau dideles bangas,po jų didele ugnį.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Stewie rašė:Buvau ant kalno aukšto,iš paskos ėjo 2 klasiokės,nuo kalno i namų pusę mačiau dideles bangas,po jų didele ugnį.

Stewie, isdykele, juk zinai ka reiskia bangos, ugnis...ko dabar issisukineji? :D
NEsipyk su klasiokemis, lai sneka ka jos nori...zinai pasakyma? Sunes loja, o karavanas eina ;)
Parašė Awdrute
#129285 sapnavau ,kad esu viesajame tualete,tokiam apybaisiam,staiga tapo tamsu,pradejo girdetis zliugsintis-cepsintis garsas,mane apspito daugybe baltu lervu-kirmeliu,kurios kazka man dare zliugsedamos,tokia liulanti mase.jos buvo baltos,dideles ir ju buvo labai daug.jos lyg ir grauze mane.man visai neskaudejo,bet buvo labai labai slykstu ir kazkiek baisu...
pabudusi pagalvojau,jog dabar tikrai susirgs kuri nors dukryte-po blogu sapnu visalaik suserga...
bet sitas nebuvo tiesiog blogas,jis buvo labai labai blogas.
po pusantro menesio mire senelis.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#129394 Sapnavau pilną lauką žiurkių...
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#129777 Sapnavau lauką,ant žemės sėdi draugės vyras aš,ir dar kažkoks suauges žmogus,žinom kad ivyks kažkokia gamtine nelaimė jos ir laukiam.Pasižiūriu į dangu,ten atsiveria apskritimo formos skylė,vaivorykštės spalvų,ir pasipila vanduo,mes bėgam įsikipti į medžius,pirmas neatsilaiko draugės vyras,paskui kažkas,vanduo nustoja pilti,aš einu prie kažkokio namo,jis kažkaip susyjes su manim,iš 2 pusių ant vandens pagrindo dega laužas,o pats vanduo murzinas murzinas,pro šali eina draugė su vaikais...
Kažkokioj sapno vietoje,vairavau autobusą,bet mečiau jį vienu momentu ir išėjau nežinau kur....
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Awdrute rašė:sapnavau ,kad esu viesajame tualete,tokiam apybaisiam,staiga tapo tamsu,pradejo girdetis zliugsintis-cepsintis garsas,mane apspito daugybe baltu lervu-kirmeliu,kurios kazka man dare zliugsedamos,tokia liulanti mase.jos buvo baltos,dideles ir ju buvo labai daug.jos lyg ir grauze mane.man visai neskaudejo,bet buvo labai labai slykstu ir kazkiek baisu...
pabudusi pagalvojau,jog dabar tikrai susirgs kuri nors dukryte-po blogu sapnu visalaik suserga...
bet sitas nebuvo tiesiog blogas,jis buvo labai labai blogas.
po pusantro menesio mire senelis.

O prie ko cia sapnas?
Kirmeles simbolizuoja tavaj baime ligos, mirties, bet - apie ka galvojam ta ir sutveriam... jei tikiesi, jgo taip ir nutinka. Dar - kirmeles tai kazkas, ko tu nesiryzti atlikti ir tave tai grauzia, eda is vidaus..apsispresk ir nesapnuosi tokiu kirmeliu, o senelio mirtis su sapnu nturi nieko nedro:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Stewie rašė:Sapnavau kad plaukiau su valtim vandeniu,kad glosciau ryklius ir ruonius...

Mieloji simbolika rodo, jog isgyveni prietaringus jausmus ir kad greiciausiai atejo laikas skirtis su tuo, kuris tavo manymu yra agresivus, godus ir nesuprantantis bei nepalaiko taves kaip tau noretusi...todel, kad tu esi ismintinga, linksma, zaisminga ir subtili asmenybe, tik nenori to sau pripazint, nes tai pripazinus tektu gyventi visai kitoki gyvenima:) Apsispresk :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
tikroji rašė:aš irgi kažkokį tą patį namą sapnuoju.

Na taip, jei musu kunas yra sakysim sielos buveine, o sapnai visada apie mus pacius, tai yra naturalu, jog sapnuose veiksmas byksta vienme ir tame paciame name:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Stewie rašė:sapnavau ledo luitus juroje,pakilus buvo didele audra ,ir luitai skilo i gabalus,bet tas ant kurio stovejau as nenuskendo,as persokau ant uzsalusio ledo pavirsiaus ir taip issigelbejau...

kas nutiko tau? Kodel nebeuzsuki i svetainele?
depresijos pozymiai, skilinejantys luitasi - kaip manai ka reiskia? :)