Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nemoku rašė:Labai dažnai sapnuoju, kad kambaryje turiu labai daug narvelių su gyvūnais (dažniausiai kokiais graužikais, kartais driežais, retais atvejais dar ir paukščiais) ir pamirštu juos pašerti, todėl narvelyje randu juos nebegyvus. Ką tai galėtų reikšti?

Turi daug graziu noru, minciu bei sumanymu, bet ju nepuoseleji, tad nenuostabu kad jie zusta...:)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130146 Aš kartais sapnuose skraidau, taip malonu būna tada. Ką tai gali reikšti?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vis laimingesnė rašė:Aš kartais sapnuose skraidau, taip malonu būna tada. Ką tai gali reikšti?

Vidine laisve, atsipalaidavima, nesamoninga pasitikejima aukstesnemis jegomis
Vartotojo avataras
Parašė mango
Auksinezuvele rašė:
vis laimingesnė rašė:Aš kartais sapnuose skraidau, taip malonu būna tada. Ką tai gali reikšti?

Vidine laisve, atsipalaidavima, nesamoninga pasitikejima aukstesnemis jegomis

Ogo, bandysiu prisimint ka sapnuoju dažniau, nors po kažkiek laiko vėl pradėjau sapnuot, pagaliau
ParašėKatinas
#130278 sapnavau kazko daug,bet prisimenu tik nuotrupas.as esu moteris apsirengusi kaip pries mazdaug 30-40 m ir sakau,kad mane palaidojo Berne ar Cerne.po to as gyvenu kazkokiame name,kuriame ivyko zmogzudyste arba savizudybe,kazkoks vaikinas pro duru stikla ziuri kaip as guliu su savo draugu ,ir as jo prasau,kad mane uzstotu ,nes labai baisu.po kiek laiko suvokiu,kad zudikas yra namu liokajus. :bloga .
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Animus rašė:sapnavau kazko daug,bet prisimenu tik nuotrupas.as esu moteris apsirengusi kaip pries mazdaug 30-40 m ir sakau,kad mane palaidojo Berne ar Cerne.po to as gyvenu kazkokiame name,kuriame ivyko zmogzudyste arba savizudybe,kazkoks vaikinas pro duru stikla ziuri kaip as guliu su savo draugu ,ir as jo prasau,kad mane uzstotu ,nes labai baisu.po kiek laiko suvokiu,kad zudikas yra namu liokajus. :bloga .

Sapnas, panasu jog turi regresijos elementu...
Svetaines itaka? ...lol :D
ParašėKatinas
#130321 Zuvele,as pabudusi ta pati galvojau ir puoliau ieskoti ar yra kapines Cerne ar Berne :bloga .yra aisku,bet tai jokios naudos is to :bloga
ParašėKatinas
#130332 eeeeeem,bet regresija nesaukiama neateina ar ne? ir dar Cernas yra universitetas Sveicarijoj,o Bernas jos sostine.i ta universiteta gali vaziuot studentai pagal Erasmus ,o as ta kazkur girdejau.toliau ta detektyvine istorija gali buti atgaminta is mano daugybes vaikystej perskaitytu Kristi knygu :bloga .tai visi sitie dalykai musiet kilo is pasamones ir susimaise,tik as nesuprantu is kur ta senoviskai apsirengusi moteris :bloga .niekur nematyta ir negirdeta .
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Animus rašė:eeeeeem,bet regresija nesaukiama neateina ar ne? ir dar Cernas yra universitetas Sveicarijoj,o Bernas jos sostine.i ta universiteta gali vaziuot studentai pagal Erasmus ,o as ta kazkur girdejau.toliau ta detektyvine istorija gali buti atgaminta is mano daugybes vaikystej perskaitytu Kristi knygu :bloga .tai visi sitie dalykai musiet kilo is pasamones ir susimaise,tik as nesuprantu is kur ta senoviskai apsirengusi moteris :bloga .niekur nematyta ir negirdeta .

Manau jog tai tik elementai.sapnai yra keletos rusiu ir nutinka taip, kad sapnuojant viena, iskyla kaip kad ir siuo aveju, regresijos elementai...manau kad netrukus tu puikiai pati suvoksi kas yra kas ir ka reiskia tavieji sapnai:) :heart
ParašėKatinas
#130926 sapnavau,kad suremontavo studentu bendrabuti ,jame daug liftu ir yra masazo kambariai,taciau pvz duse plyteles senos,o kranai nauji.kazkoks senas vyras man nori padovanoti papuosalu barako parduotuvej ,as renkuosi is melynu auskaru,suprantu,kad man jis nerupi ir tai tik zaidimas.galiausiai pareiskiu,kad melyna negrazu,jis issitraukia zieda su deimantais,as ji uzsimaunu ir bandau pabegti.jis mane ppasiveja ir pasiima zieda.kadangi bendrabutis ant kalno padarytas kazkoks nusileidimo takas,kur gali isikibti i vamzdi ir ciuozti,ciuoziu su kazkokiais draugais,i virsu kylame su slidem,as pirma karta tai darau,bet man visiskai nesunku,tik kartais truputi atsilieku.
nu as siaip bendrabutyje negyvenu.mastau,gal tas atsinaujinimas reiskia mano pacios pasikeitima,kuris ivyko ne iki galo,o tik is dalies.lengvas ciuozimas i kalna ,gal simbolizuoja ,kad esu pajegi iveikti kliutis.ar teisingai?
tik nesuprantu tos vietos su vyru :kazokas .
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Minerva rašė:sapnavau,kad suremontavo studentu bendrabuti ,jame daug liftu ir yra masazo kambariai,taciau pvz duse plyteles senos,o kranai nauji.kazkoks senas vyras man nori padovanoti papuosalu barako parduotuvej ,as renkuosi is melynu auskaru,suprantu,kad man jis nerupi ir tai tik zaidimas.galiausiai pareiskiu,kad melyna negrazu,jis issitraukia zieda su deimantais,as ji uzsimaunu ir bandau pabegti.jis mane ppasiveja ir pasiima zieda.kadangi bendrabutis ant kalno padarytas kazkoks nusileidimo takas,kur gali isikibti i vamzdi ir ciuozti,ciuoziu su kazkokiais draugais,i virsu kylame su slidem,as pirma karta tai darau,bet man visiskai nesunku,tik kartais truputi atsilieku.
nu as siaip bendrabutyje negyvenu.mastau,gal tas atsinaujinimas reiskia mano pacios pasikeitima,kuris ivyko ne iki galo,o tik is dalies.lengvas ciuozimas i kalna ,gal simbolizuoja ,kad esu pajegi iveikti kliutis.ar teisingai?
tik nesuprantu tos vietos su vyru :kazokas .

Teisingai mastai.Vyriskis yra pasamones/dvsaingumo simbolis.ziedas simbolizuoja pasiryzima ir pasizadejima... matyt kadangi ne iki galo ivykdei pokycius, zieda is taves ateme...kita karta butinai pasilik melynus auskarus.Kai susapnuosi ateinanti karta, pasakysiu ka jie simbolizuoja ;)
ParašėKatinas
#131129 gerai,as labai noriu ismokt aiskint sapnus.ir dar noreciau moketi juos uzsisakyti,arba ismokti susapnuoti atsakyma.kol kas nieko negaunu arba ryte neprisimenu :bloga .
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#131156 Sianakt sapnavau labai rysku sapna -ejau pas dantista ,kad isbalintu dantis ,o jis man du galinius dantis istrauke tokius sugedudius ,sutrupejusius ,juodus.Labai istrigo traukimas ,kad labai sunkiai ejo juos su replem ''apkabint''.Po to parejusi namo ziurejau i veidrodi veidas sutines ,bet dantys priekiniai labai blizgejo
ParašėKatinas
#131176 siandien sapnavau,kad pameciau viena auskara,tik ne melyna,o paauksuota su rubinu .cia tikri mano auskarai :bloga
ParašėKatinas
#131246 sapnavau,kad per lietu susitinku sena drauge,kuri ant nugaros nesasi savo vaika ir iesko darbo .sako,kad neturi pinigu.einam su ja i kavine ,bet ten grindys nelygios ir pastoviai ciuoziam i viena puse,tada einam pas ja i namus,ji kazkur dingsta.as lieku su jos tevu ir motina.motina uzlipa i antra auksta,tevas lenda prie manes,aiskindamas,kad zmona vistiek nemato,einu i koridoriu ir rengiuos,kad galeciau pasprukti,bet ziuriu,kad vienas batas pas ji liko.mintys kuriu plana,kad jei manes neisleis,tai pagrasisnsiu sudauzyt visas vazas. :bloga .
cia man mistika visiska