Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Minerva rašė:Auksinezuvele as neatsakinesiu i tavo klausimus,nes nesigilinu i Jezu,jo mokyma jau vien del to,kad kaip jau sakiau mano nuomone Dievas yra energija ar desnis ir nesucikoncentraves kazkokioje vienoje ar keliose butybese.

Klisti... dievas turi zilagavlio visaapimancio senelio isvaizda... visuose katekizmuose jis vaizduojamas tik taip... be to, kur tai girdejau, kad zmogu jis sukure pagal savo atvaizda... va.. visas kitas butybes jis kūrė pokstaudamas... o va žmogų padarė pagal save... Aš asmeniškai manau, kad jis tiesiog tai darė pramogaudamas... iš nuobodulio... nes kam tada reikėjo prikurti visokiu plėšrūnų, musių? Musių cė cė... Jam tiesiog smagu ziūrėti, kaip mes cia kuičiamės... =) Jeigu būčiau Dievas, irgi priadryčiau visokių būtybių... Man tik keista, kad Dievas daugiau nekuria... idomu kodėl? =)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
kaip ji budama nekalta galejo pagimdyti sunu ir dar Mesija?

Moksliskai ir faktais yra irodyta jog mergina gali pastoti ir budama fiziskai nekalta. Tiesiog kai vaikai zaidzia buna "kyst ir myzt" O ta nekaltybes yrodymu lpeve yra koreta ir spermatozoidams ne kliutis. Taigi Marija buvo nesekmingo sekso auka :)

P.S. mane stebina Jusu fantazijos apie materialius dieviskus sutverimus. Kur tas dievas buvo sioje situacijoje (dokumentika) http://www.limon-online.ru/publ/38-1-0-2754

arba sioje (jei nebijot kraujo. cia vaidybinis filmas, bet galiu surasti ir ta pacia istorija dokumentikoje) http://bestkina.ru/boeviki/606-smotret- ... lajjn.html
Dievo nebuvo ir nebus. Jau vien del mano zodziu ar nuomones seniai zaibas butu mane nutrenkes :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Morpheus rašė:
kaip ji budama nekalta galejo pagimdyti sunu ir dar Mesija?

Moksliskai ir faktais yra irodyta jog mergina gali pastoti ir budama fiziskai nekalta. Tiesiog kai vaikai zaidzia buna "kyst ir myzt" O ta nekaltybes yrodymu lpeve yra koreta ir spermatozoidams ne kliutis. Taigi Marija buvo nesekmingo sekso auka :)

P.S. mane stebina Jusu fantazijos apie materialius dieviskus sutverimus. Kur tas dievas buvo sioje situacijoje (dokumentika) http://www.limon-online.ru/publ/38-1-0-2754

arba sioje (jei nebijot kraujo. cia vaidybinis filmas, bet galiu surasti ir ta pacia istorija dokumentikoje) http://bestkina.ru/boeviki/606-smotret- ... lajjn.html
Dievo nebuvo ir nebus. Jau vien del mano zodziu ar nuomones seniai zaibas butu mane nutrenkes :D

Dievui į toki menka padara kaip tu ar as... siviesti zaiba tiesiog nesmagu... jis tau iskres ka nors kita... jei nores... tu zinai, kiek Jis turi reikalu? O jei Marija is tiesu pastojo nuo Šv. Dvasios? Kaip tada? Juk tu šito negali paneigti, kaip ir įrodyti... o dokumentiniu filmu galima prikurti zinai kokiu? Va, Matulevicius apie Paxiu kokiu "sedevru" prikure... O apšmeižti Šv. Mergele Marija, kuri jau seniai mirusi ir negal apsiginti, tiesigo neriteriška...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Klisti... dievas turi zilagavlio visaapimancio senelio isvaizda... visuose katekizmuose jis vaizduojamas tik taip... be to, kur tai girdejau, kad zmogu jis sukure pagal savo atvaizda... va.. visas kitas butybes jis kūrė pokstaudamas... o va žmogų padarė pagal save... Aš asmeniškai manau, kad jis tiesiog tai darė pramogaudamas... iš nuobodulio... nes kam tada reikėjo prikurti visokiu plėšrūnų, musių? Musių cė cė... Jam tiesiog smagu ziūrėti, kaip mes cia kuičiamės... Jeigu būčiau Dievas, irgi priadryčiau visokių būtybių... Man tik keista, kad Dievas daugiau nekuria... idomu kodėl?

O kodel dievas ne moteris? man juokinga skaityti Jusu zodzius. "Pramogaudamas" :D Jus mane pribaigsit. Dar dievuliui ant rankoves svastika prisiukit ir AIDS uzkrata i delna idekit.
Zinau eilini karta sakysit jog matai tik blogus dalykus. Taciau gyvenimas yra ziaurus ir tas tikejimas yra tik saves apgaudinejimas. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Morpheus rašė:
Klisti... dievas turi zilagavlio visaapimancio senelio isvaizda... visuose katekizmuose jis vaizduojamas tik taip... be to, kur tai girdejau, kad zmogu jis sukure pagal savo atvaizda... va.. visas kitas butybes jis kūrė pokstaudamas... o va žmogų padarė pagal save... Aš asmeniškai manau, kad jis tiesiog tai darė pramogaudamas... iš nuobodulio... nes kam tada reikėjo prikurti visokiu plėšrūnų, musių? Musių cė cė... Jam tiesiog smagu ziūrėti, kaip mes cia kuičiamės... Jeigu būčiau Dievas, irgi priadryčiau visokių būtybių... Man tik keista, kad Dievas daugiau nekuria... idomu kodėl?

O kodel dievas ne moteris? man juokinga skaityti Jusu zodzius. "Pramogaudamas" :D Jus mane pribaigsit. Dar dievuliui ant rankoves svastika prisiukit ir AIDS uzkrata i delna idekit.
Zinau eilini karta sakysit jog matai tik blogus dalykus. Taciau gyvenimas yra ziaurus ir tas tikejimas yra tik saves apgaudinejimas. :bloga

Svastika tai cia ne jis sukuri... o Adolfas.... taigi, Dievas ant mūsų užleido visokias svastikas, AIDS ir visokias šiltines šiaip... norėdamas mus užgrūdinti.... įsivaizduok... visa laika mes laimingi, vaikstom nuogi rojui ir giesmėmis šloviname Jį... taigi jam, kaip kūrėjaui, menininkui nuobodu baisiai... uztai viskas taip ir yra...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#87623 Dievas negali būti moterimi... nes Biblijoje parašyta, kad kai Adomas miegojo, jis išlupo jam šonkaulį ir nulipdė moterį.... kad jam nebūtų nuobodu... Moterį Dievas traktavo kaip Vyro pramoga...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#87624 Be to, Dievas sukūrė Adomą pirmą, ir sukūrė pagal save, vadinasis Dievas berniukas... =)
Parašė Praeive
#87625 Morpheus, va šitos logikos tai aš nesuprantu-kaip Dievo buvimas susijęs su šviesių/žiaurių dalykų vyksmu pasaulyje?-tai yra, kodėl jei Dievas yra jis turėtų neleisti žmonėms žaisti savo kraugeriškų žaidimų? =)
Arba dar geriau-jei tiki materija, mokslu ar dar kažkuom, o netiki tuom, ko nematei, kodėl tave reikėtų žaibu trenkti? :D
ParašėKatinas
#87627 Tikejimas zmogui padeda tiek kiek jis pats tikis tos pagalbos.
Horacijau tavo pasisakymus vertinu nerimtai,nes man atrodo kad pokstauji :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Minerva rašė:Tikejimas zmogui padeda tiek kiek jis pats tikis tos pagalbos.
Horacijau tavo pasisakymus vertinu nerimtai,nes man atrodo kad pokstauji :D

Na nezinau... siaip tai as dėl šv. Mergelės biskelį supykau... Va, kas nors būtų taip kaip Morfejus pasakes apie Šv. Mergele Mariją Marijos (Kryžiuočių) ordino riteriui... Ten apie jos mergystės plėvės akytumą ir pan.... Mažų mažiausiai gautų kardo rankena per galvą... =) Bet greičiausiai už tokias erezijas būtų nukirsdintas... Anksčiau žmonės labai rimtai žiūrėjo į tikėjimą... jei jau tiki, tai tiki... o dabar... tą mokslą visur kiša, dokumentiką... bet juk tai mūsų riboto proto dalykai...
ParašėKatinas
#87634 siaip man paciai atrodo kad biblijoj niekur nera kalbama apie Marijos mergystes pleve :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Minerva rašė:siaip man paciai atrodo kad biblijoj niekur nera kalbama apie Marijos mergystes pleve :D

Ne, tai Biblijoje tai nera... bet va, kai kurie žmonės prigalvoja Dabar visokių teorijų, kad įtikintų save ir kitus, jog Šv. Dvasia negalėjo įpūsti gyvybės... Mes dabar šito nežinome, ir niekada nesužinosime... Tiesiog patikėkime... Manau, kad taip ir buvo...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#87639 Aišku, jeigu mano moteriai taip nutiktų, tai nežinočiau ką ir manyti... =)
Parašėnegative
#87701 O aš taip norėčiau tyrai kažkuo tikėt. :D Kažkaip nesitiki man niekas.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Horacijus rašė:Aišku, jeigu mano moteriai taip nutiktų, tai nežinočiau ką ir manyti... =)

:D Kazkodel manau jog is dziaugsmo nelakstytum. Bet jei tiketum jog jei pripute kazkokia mistine dvasia, tuomet tikrai nera viskas tvarkoj :bloga
Bet mes vel nukrypom nuo religijos prie dievo. Religija materialus dalykas, ne taip kaip dievulis. Todel ir kalbu faktais. Kadangi jauciuosi issisemes sioje temoje, nebematau reikalo Jusu erzinti savo pliurpalais.