Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#183510 as tai viskuo patenkinta bunu kol nesusergu...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#183520 Del to, kad patys esame savo likimo kalviai ji teisi..
ParašėKatinas
Emilija rašė:Dankanai, o ar mes patys nesam bambekliai, nepatenkinti savo gyvenimu ir nusivylę? Jei būtų kitaip, ar mes čia rinktumėmės?

galiu visiskai pagristai teigti,kad mano depresijos priezastys nebuvo bambeliskame bude =)
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183522 O aš normalios remisijos neturėjau per trejus metus ligos. O ten tiesiog parašiau bioenergetikės nuomonę, kurią ji matyt susidarė remiantis tuo, kokius žmones jai teko sutikti per savo darbo metus. O aš esu romantiška svajoklė ir tikiuosi, kad sutiksiu kada nors vaikiną, kuris aišku bus ne be trūkumų, bet jų tiesiog nematysiu, nes viską nustelbs privalumai.:)
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183524 Katine, taip, bet dėl depresijos mes ir tampame bambekliais, nors kažkada buvome visai ne tokie..
ParašėKatinas
#183526 Nepasakyciau,kad sirgdama bambejau,neturejau jegu.
Tos maldos pades tau tiek,kiek tuo tiki .As tai ne i Dieva kreipiuos,o i save.bet kiekvienam savo =)
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183529 Sutinku. Kiekvienam savo ir beprasmiška ginčytis:) Aš tik pastebėjau, kad tikėjimas, kad yra kažkas "aukščiau" už žmogų puikiai gelbsti nuo puikybės ir susireikšminimo.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
Emilija rašė:Dankanai, o ar mes patys nesam bambekliai, nepatenkinti savo gyvenimu ir nusivylę? Jei būtų kitaip, ar mes čia rinktumėmės?

Emilija, ne visi čia susirinkę yra bambekliai :) Toli gražu :) Jokiu būdu nežadu dabar vertinti tavęs, sutarta? Bet... Man toks požiūris kiek naivokai skamba :) Ir dar pastebėjau, kad būtent naujokai būna didžiausi dejuotojai. Paskui kažkaip žmonės išauga iš to. Žinoma, visur savos išimtys. Ir tau šito netaikau. Kol kas užmačiau tik du tavo postus šiame forume, tad nuomonės konkrečiai apie tave neturiu.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#183540 ekstrasensai yra geri psichologai....
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183553 Dankanai, aš čia ne tam, kad stengčiausi apie save sudaryti gerą nuomonę. Aš tik ieškau, kas man gali padėti sveikti ir noriu padėti kitiems kuo galiu. Dėl to ir norėjau pasidalinti savo patirtimi, susijusia su bioenergetikais..Gal kažkam tai įdomu ir gali praversti..Neketinu kiekvienam poste skųstis koks bjaurus pasaulis ir žmonės. Tik noriu pasidalinti savo mintimis ir jausmais. Ir taip, aš ESU naivi. Man tik 20 metų(sergu kažkur nuo 17). Neturiu daug gyvenimiškos patirties.