Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Praeive rašė:Šiąnakt sapnavau. Miglotai nutuokiu su kuo susieti šį sapną, bet kažko nepagaunu. Įdomu, žuvele, tavo nuomonė...
Esu Paryžiuje, esame, kolegės, projekto veikla, laukia laisvalaikis, aš vairuoju mašiną, privažiuoju mirksinčią pervažą (traukinių? lėktuvų?), jau įsijungusi raudona lemputė, jau negalima važiuoti, bet ryžtuosi pasielgti "kaip negalima", pervažiuoju pirmąjį šlaugbaumą ir antrąjį. Matau per galinį langą policiją. Mane sustabdo. Žinau, kad bauda didžiulė. O be to, mes turime mažai laiko, norime patirti ką nors malonaus Paryžiuje. Moteris policininkė. Žiūriu į ją ir labai ramiai ir sklandžiai anglų kalba (mane nustebino, kad angliškai kalbu taip lengvai ir ramiai, in real-ne taip sklandžiai kalbu) sakau jai, kad tą akimirką kai kirtau mirksintį šlagbaumą suvokiau, kad elgiuosi neteisingai. Kažką pasakau apie tai, kad turime mažai laiko, bet tai ne taip reikšminga. Galvoju ką dar pasakyti, kai suvokiu, kad esmė yra labai trumpa ir paprasta ir aš ją jau pasakiau. Viskas tvarkoje. Mus tiesiog paleidžia.
Mano interpretacija: tikras ir gilus klaidos suvokimas atleidžia už neteisingus poelgius. Šis mano sapnas kažkaip susijęs su vakarykšte diskusija t.t. forume apie žmogaus atėjimo į šią žemę prasmę-įvardijau ją kaip mokymąsi/tobulėjimą, o man sakė, kad žmogus ir taip tobulas.

Gal ir galima zmogaus prigimti ivardinti kaip tobulumo apraiska...nezinau - zinau viena, jog sielai reikalingos patirties, dar kitaip vadinamos evoliucija, mes igauname butent per fizinio kuno potyrius, kurie priklauso nuo samoningumo.Kai samoningumas del vienokiu ar kituokiu priezasciu yra "aptemes", zmogus kencia, nes siela zino tikraja tiesa.Tad ar zmogus tobulas? Ir kas tas zmogus pirmoje vietoje?
O cia sis tas apie simbolius, kurie patrauke mano demesi:

Masina vairuojama pacios , zymi fakta, jog savo gyvenima gyveni pati, ir neieskai kaltu ten, kur ju ir nera - dar kitaip ivardinciau kaip savo gyvenimo valdyma.Pervaza traukiniu/lektuvu su zybsinciu raudonu signalu aiskinciau kaip gyvenimiskas kliutis - moteris policininke - noras kontroliuoti gyvenimsika situacija.Siaip jau sapnelio energetika subalansuota...suvoki jog uz klaidas reikia paciai ir atsakyti, o tai rodo samoninguma, nes daznas is musu kaltina kita uz pasekmes, o tai jau yra sielos nebrandumo pozymis, ko negaliu pasakyti apie tave :super . Esi tvirtai apsisprendusi nebeleisti smulkmenom griauti tavojo gyvenimo, ieskai grozio visame kame ir tau gerai sekasi.Izvelgi Meile ir geri net mazuose dalykuose, kas yra dideliu pokyciu pagrindas
Tokios mano mintys paskaicius tavaji sapna :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
dee rašė:Būtų įdomu, kaip pakomentuotum mano ne visai naują sapną.

Truputis faktų iš realybės: pažįstu jau beveik tris metus tokią mergaitę, vadinkim ją A. Ji mane supažindino su savo drauge, vadinkime B, bet aš ją mačius vos kelis kartus, man ji jokių simpatijų nekelia, gan netgi antipatiją. Taip pat supažindino su savo draugu, vadinkime C, su kuriuo dabar pati nebendrauja, o aš bendrauju, ir gan nemažai turbūt, ir man jis labai mielas žmogus. Tai va.

Sapnavau, kad, nežinau, kokiu būdu ir kokia proga aš, A, B ir C sėdėjome kavinukėje. Tada gavosi kažkas tokio, kad aš nuėjau parūkyt ar tai į tualetą, A ir B irgi parūkyt berods, ir jos išėjo. Tada aš grįžau pas C, kurio... nebebuvo. Baisoka buvo tai, kad jo visi daiktai buvo palikti ten, kur mes buvom. O jo nebuvo. Ir aš kažkodėl išsigandau, kad jis galėjo nueiti sau kažką pasidaryti, tada puoliau jam skambinti, bet pasirodė, kad jo telefonas kažkodėl pas mane. Atsibudau baisiai persigandus.

Įdomus faktas: A ir B ilgą ilgą laiką nebendravo, ir kai A papasakojau šitą sapną, ji sakė, kad kaip tik neseniai buvo su B vėl susitikusi. Nustebau.

Per keleta poastaruju metu skaitinedama sapnus suvoikiau, gal net isitikinau, o ir skaitinetos knygos sako ta pati, jog musu sapnai yra visada apie mus su nedidele isimtimi, kai zmogus sapnuoja 4 lygmenyje, kur pavyksta nuskaityti ionofrmacija/mintis kitu zmoniu.Tai siejasi su telepatija.O siaip, jei sapnuojam musu pazystamus zmones, yra zenklas, jog mes uzfiksuojam tam tikras ju savybes, lirios egzistuoja ir mumyse ir nesvarbu ar patinka mums tai ar ne.
Pati sapno simbolika rodo baime prarasti santykius su dingusiu zmoguimi.Tualeto simbolis zenklina nora tos baimes atsikratyti.Matyt nors ir nesamoningai, bet nepasitiki arba netiki jog esi verat tu santykiu su zmoguimi, kuris ir dingo sapne.
O ka pati manai?
Parašė autumn
Auksinezuvele rašė:<...>Pati sapno simbolika rodo baime prarasti santykius su dingusiu zmoguimi.Tualeto simbolis zenklina nora tos baimes atsikratyti.Matyt nors ir nesamoningai, bet nepasitiki arba netiki jog esi verat tu santykiu su zmoguimi, kuris ir dingo sapne.
O ka pati manai?

Gan ilgoka istorija būtų norint papasakoti, ką tiksliai manau, bet iš esmės sutinku, kad bijau prarasti santykius. Labai bijau. Nes tokie, kokie yra dabar (ar... ar tiksliau, buvo, nes paskutiniąją turbūt savaitę viskas truputį kitaip ir man tas nepatinka), yra nuostabūs, tik... aš norėčiau truputį daugiau. Ir nežinau, ar galiu to tikėtis, ir bijau, kad pasakiusi apie tiek, kiek noriu, neprarasčiau tiek, kiek turiu dabar, nes be proto tai vertinu.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:o aš šiąnakt ėjau į bažnyčią, Vilniaus arkikatedrą...buvo labai šviesu ir erdvu ten, nes ji buvo iš stiklo. dar švarų vandenį tekantį sapnavau.

Vidines laisves atgavimo pojutis, atsiverimas, vidinis augimas dvasioje simbolizuojamas baznycios pastatu.Tai taip pat yra ir pazeidziamumo simbolis. Siaip jau stiklinis pastatas yra trapumo simbolis.Vanduo, ypac ciurlenantis rodo akyvaizdzius pokycius i gera, jei lygintume su emocijomis, tai jos stabilios ir svarios, skaidrios kaip tas vanduo

Grazus ir galingi pokyciai :flo
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2008 02 23, 14:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
dee rašė:
Auksinezuvele rašė:<...>Pati sapno simbolika rodo baime prarasti santykius su dingusiu zmoguimi.Tualeto simbolis zenklina nora tos baimes atsikratyti.Matyt nors ir nesamoningai, bet nepasitiki arba netiki jog esi verat tu santykiu su zmoguimi, kuris ir dingo sapne.
O ka pati manai?

Gan ilgoka istorija būtų norint papasakoti, ką tiksliai manau, bet iš esmės sutinku, kad bijau prarasti santykius. Labai bijau. Nes tokie, kokie yra dabar (ar... ar tiksliau, buvo, nes paskutiniąją turbūt savaitę viskas truputį kitaip ir man tas nepatinka), yra nuostabūs, tik... aš norėčiau truputį daugiau. Ir nežinau, ar galiu to tikėtis, ir bijau, kad pasakiusi apie tiek, kiek noriu, neprarasčiau tiek, kiek turiu dabar, nes be proto tai vertinu.

Suprantu kaip tu jautiesi

Ar teko girdeti apie "traukos desni"? Apie tai dabar kalbama jau atvirai ir niekam tai nebepaslaptis, jog toks toki sutinka...Kai mes gyvenam is baimes, mes sukuria kancia, tada viskas krinta is ranku.Kai mes gyvenam MEILEJE, paprastai jauciames laimingi. Pasistenk islikti momente.Kai esi su juo, tiesiog dziaukis.Negalvok apie praeiti, nes jos nebepakeisim, negalvok ir apie ateiti, nes jos mes nezinom.Tad buk cia ir dabar.Begales budu yra kaip islaikyti pastoviais santykius.Dar praskriejo mintis galvoje, jog kai santykiai tvirti viskas kazkaip rutuliojasi be pastangu... gal tiesiog dar ne laikas tam , kas tau aktualu ir tai gerai.Gal tokiu budu visata bando tave apsaugoti nuo esmines klaidos, kuria daro tie, kurie skuba.Juk nunokes vaisius visada skanesnis...
Parašė autumn
#29819 Bėda tame, kad mes abu per daug problematiški. Ir šiaip yra dar vienas itin šlykštus dalykas, apie kurį dabar nenorėčiau kalbėti, bet kuris tikrai trukdo man. Ir gąsdina, ir verčia jaustis kalta. Bet vat ir būnu visada akimirkoj, kuri būna. Ir po to visada to gailiuosi, nes jau keletą mėnesių noriu paklausti, kiek ir ko galiu tikėtis, ir vis teisinuosi sau, kad nėra tinkamo momento, tinkamos progos, nuotaikos ar dar ko nors. Ir pykstu paskui ant savęs. Žiūrėsim, kas ten bus.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#29820 ačiū, man pačiai sapnas buvo labai malonus.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
Auksinezuvele rašė:
dee rašė:
O ka pati manai?

Suprantu kaip tu jautiesi

Ar teko girdeti apie "traukos desni"? Apie tai dabar kalbama jau atvirai ir niekam tai nebepaslaptis, jog toks toki sutinka...Kai mes gyvenam is baimes, mes sukuria kancia, tada viskas krinta is ranku.Kai mes gyvenam MEILEJE, paprastai jauciames laimingi. Pasistenk islikti momente.Kai esi su juo, tiesiog dziaukis.Negalvok apie praeiti, nes jos nebepakeisim, negalvok ir apie ateiti, nes jos mes nezinom.Tad buk cia ir dabar.Begales budu yra kaip islaikyti pastoviais santykius.Dar praskriejo mintis galvoje, jog kai santykiai tvirti viskas kazkaip rutuliojasi be pastangu... gal tiesiog dar ne laikas tam , kas tau aktualu ir tai gerai.Gal tokiu budu visata bando tave apsaugoti nuo esmines klaidos, kuria daro tie, kurie skuba.Juk nunokes vaisius visada skanesnis...

Praeities nepakeisi bet apie ja galima pagalvoti ir susirasti ka darei neteisingai is to isplaukia sakinys kad gali ateiti padaryti geresne... Bent stengtis daryti nors ir nezinom kas musu laukia
Parašė Praeive
#29973 Ačiū, žuvele. Taip, pati aš vairuoju per mirksinčias perspėjančias švieseles, o paskui pati spaudžiu control ir kviečiu policiją: )
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Praeive rašė:Ačiū, žuvele. Taip, pati aš vairuoju per mirksinčias perspėjančias švieseles, o paskui pati spaudžiu control ir kviečiu policiją: )

Tikra moteris, ka cia bepridursi... :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#30191 šiąnakt sapnavau daug daug dešrų :bloga atsimenu epizodą, kai atidarau šaldytuvą ir blogai matau, bet pamanau, kad šuo prikakojo į šaldytuvą, bet paskui pamatau, kad ten daugybė įvairių dešrų :D paskritai mano sapnai labai pasikeitė, nustojau jausti baimę juose.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:šiąnakt sapnavau daug daug dešrų :bloga atsimenu epizodą, kai atidarau šaldytuvą ir blogai matau, bet pamanau, kad šuo prikakojo į šaldytuvą, bet paskui pamatau, kad ten daugybė įvairių dešrų :D paskritai mano sapnai labai pasikeitė, nustojau jausti baimę juose.

Pati sapno esme spinduliuoja abejonemis, bet tai taip pat naturalu, kaip ir kvepuoti. :)
Parašėlakstute
#30232 o aš jau kelinta diena sapnuoju, kad persodinu gėles (kaktusus) ir kad jos daug atžalų turi =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
lakstute rašė:o aš jau kelinta diena sapnuoju, kad persodinu gėles (kaktusus) ir kad jos daug atžalų turi =)

As tikiu jog turejai galvoje "nakti"...

Simboliai rodo vilti.Akyvaizdu, jog vyksta pokyciai ir kad tu si procesa kontroliuoji.Tik va kodel geles - kaktusai? Ar tai isiseneje iprociai, kurie apsunkina gyvenima?
Parašėlakstute
Auksinezuvele rašė:
lakstute rašė:o aš jau kelinta diena sapnuoju, kad persodinu gėles (kaktusus) ir kad jos daug atžalų turi =)

As tikiu jog turejai galvoje "nakti"...

Simboliai rodo vilti.Akyvaizdu, jog vyksta pokyciai ir kad tu si procesa kontroliuoji.Tik va kodel geles - kaktusai? Ar tai isiseneje iprociai, kurie apsunkina gyvenima?

jo kelinta naktis :roll:

o kaktusai, manau todėl, kad vien juos aš ir auginu :D