Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#44559 Sunku patiketi, kad kazkas tai galetu padaryti uz tave.Mes juk turim akis, bet "nematom", turim ausis bet "negirdim" - svarbiausia islikti savimi ir islikti sau saziningu bei atviru, visa kita bus prideta, gal ne dabar ir ne tada , kada kitiems atrodo jog mums to labiausiai reikia - kaip tu ir rasai - tiesiog ateis laikas ir susivoksi
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Auksinezuvele rašė:Sunku patiketi, kad kazkas tai galetu padaryti uz tave.Mes juk turim akis, bet "nematom", turim ausis bet "negirdim" - svarbiausia islikti savimi ir islikti sau saziningu bei atviru, visa kita bus prideta, gal ne dabar ir ne tada , kada kitiems atrodo jog mums to labiausiai reikia - kaip tu ir rasai - tiesiog ateis laikas ir susivoksi

Aš ir nesakau, kad kažkas turi ką nors daryti už mane. Priešingai, man reikia žmogaus, kuris nenusukdamas į šalį, ką deja, aš atpažįstu jūsų komentare, man padėtų susivokti dvasiniuos labirintuos. Tokie žodžiai, kaip "bus pridėta" man kelia tik susierzinimą.
Padėti susivokti - reiškia duoti atsakymus į visus mano klausimus, gal būt padėti suprasti kur aš esu dabar, nes aš nei tikinti nei ne.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44562 marse, tai neįmanoma. kažkada aš irgi galvojau kodėl ir pykau. neįmanoma duoti atsakymų. kiekvienam jie vis kitokie. ir suvokimas turi pats ateiti pas žmogų.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Agni rašė:marse, tai neįmanoma. kažkada aš irgi galvojau kodėl ir pykau. neįmanoma duoti atsakymų. kiekvienam jie vis kitokie. ir suvokimas turi pats ateiti pas žmogų.

Esu tikra, kad yra žmonių su kuriais aš galėčiau kalbėti apie tai, kas man rūpi. Be reikalo pradėjau aš šitą diskusiją, viską aš žinau ir mane tai tenkina. Aš tik klausiu savęs, kodėl mane jaudina krikščionybės relikvijos, jeigu aš netikinti? Gal tai vaikystės sentimentai. Ir ant nieko nepykstu, pati užviriau šitą košę čia
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44580 visai ne be reikalo. galbūt aš nesupratau, ką tu nori sužinoti.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Agni rašė:visai ne be reikalo. galbūt aš nesupratau, ką tu nori sužinoti.

Kažko tai dūšioj taika ir gera man . Ačiū tau
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marse rašė:
Auksinezuvele rašė:Sunku patiketi, kad kazkas tai galetu padaryti uz tave.Mes juk turim akis, bet "nematom", turim ausis bet "negirdim" - svarbiausia islikti savimi ir islikti sau saziningu bei atviru, visa kita bus prideta, gal ne dabar ir ne tada , kada kitiems atrodo jog mums to labiausiai reikia - kaip tu ir rasai - tiesiog ateis laikas ir susivoksi

Aš ir nesakau, kad kažkas turi ką nors daryti už mane. Priešingai, man reikia žmogaus, kuris nenusukdamas į šalį, ką deja, aš atpažįstu jūsų komentare, man padėtų susivokti dvasiniuos labirintuos. Tokie žodžiai, kaip "bus pridėta" man kelia tik susierzinimą.
Padėti susivokti - reiškia duoti atsakymus į visus mano klausimus, gal būt padėti suprasti kur aš esu dabar, nes aš nei tikinti nei ne.

Atsiprasau, kad netiksliai issireiskiau - tie zodziai yra trumpute kaip ir citata is Svento rasto - ten taip rasoma, kad jei belsim, bus atidaryta, jei darbuosimes, tai bus dar ir prideta, tad jauciuosi tikrai prastai ir prisiimu atsakomybe uz savus zodzius,dar karta atsiprasau
Parašė vigintas
#47038 Auksine zuvele - ne darbuosimes, o kas turi tam dar dades, o kas neturi is to dar bus atimta :) mazyte, bet maloni smulkmenele :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#47042 Na taip - ir sita zinau... :lakstau
Parašė vigintas
#47051 tai turetum zinoti, kad kortas is rankoves traukti negrazu :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vigintas rašė:tai turetum zinoti, kad kortas is rankoves traukti negrazu :)

O pirstais badytis tai grazu? Atsakyk, jei miske nuluzes su trenksmu nugriutu medis, o miske nebutu nei vieno, kuris tai isgirstu, ar trenksmas egzistuotu? Manau jau pats laikas nustoti kelti dulkes, nes as kaip tas Knysliukas imsiu lietaus prasytis
O apie kortas kad jau pasakei, tai dabar zinosiu - ir dar -
tai koks tas tamstos santykis su religija? Tik jei galima, prasau konkreciai
Parašė vigintas
#47077 Religija sau, as sau :) va ir visas santykis :)
o lietus labai cool, per ji silta ir miskui patinka, net ir tam mendziui kuris nugriuvo :)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#47196 Mano santykis su religija ..Aš tai priimu kaip tradiciją kurios reikia laikytis , jokiu budu ne tikėjimą..Mano moto reikia gerbt kito nuomonę , bet ne būtinai ją priimti
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Marko-7 rašė:Mano santykis su religija ..Aš tai priimu kaip tradiciją kurios reikia laikytis , jokiu budu ne tikėjimą..Mano moto reikia gerbt kito nuomonę , bet ne būtinai ją priimti

man labai idomu pasidare dabar. ar tu ta tradicija, "kurios reikia laikytis" laikaisi? ta prasme vaikstai i baznycia, atlieki ritualus, sventi Kaledas, Velykas ir pan., taciau netiki Dievu ir nematai Jo tose tradicijose? man labai idomu.
ar tiesiog gerbi tradisijas, bet pats ju nesilaikai, nors parasei "reikia laikytis"? kaip yra?
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#47220 Taip laikausi aš tos tradicijos iš dalies , švenčiu velykas , kartą per metus būnų bažnyčioje , bet nesimeldžiu ir dievu netekiu nes man jo nereikia..O dievo tose tradicijose negaliu matyt nes jo nereikia , aš greičiau matau šeimos vertybes , dėl ko viską ir darau.. Be to kaip aš galiu tikėt dievu jei jis kaip skelbiama yra kurėjes , tai man kyla klausimas tai kas sukūrė dievą ?