- 2008 05 18, 15:09
Sunku patiketi, kad kazkas tai galetu padaryti uz tave.Mes juk turim akis, bet "nematom", turim ausis bet "negirdim" - svarbiausia islikti savimi ir islikti sau saziningu bei atviru, visa kita bus prideta, gal ne dabar ir ne tada , kada kitiems atrodo jog mums to labiausiai reikia - kaip tu ir rasai - tiesiog ateis laikas ir susivoksi
Auksinezuvele rašė:Sunku patiketi, kad kazkas tai galetu padaryti uz tave.Mes juk turim akis, bet "nematom", turim ausis bet "negirdim" - svarbiausia islikti savimi ir islikti sau saziningu bei atviru, visa kita bus prideta, gal ne dabar ir ne tada , kada kitiems atrodo jog mums to labiausiai reikia - kaip tu ir rasai - tiesiog ateis laikas ir susivoksi
Aš ir nesakau, kad kažkas turi ką nors daryti už mane. Priešingai, man reikia žmogaus, kuris nenusukdamas į šalį, ką deja, aš atpažįstu jūsų komentare, man padėtų susivokti dvasiniuos labirintuos. Tokie žodžiai, kaip "bus pridėta" man kelia tik susierzinimą.
Padėti susivokti - reiškia duoti atsakymus į visus mano klausimus, gal būt padėti suprasti kur aš esu dabar, nes aš nei tikinti nei ne.
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
Mums pasaulis mojo ir kvietė...

mazyte, bet maloni smulkmenele