Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Dead
#54328 Kekvienas zmogus turi meile tam tikra energija savyje, jei jis negali panaudoti jos sau , kol pirma neatidave kitam.Tai tarsi dalybos, o kitas jei jis myli tave atiduoda savaja meile, tada zmogus ir ismoksta myleti save.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#54341 As labai vertinu tavo nuosirduma ir pastangas.

Klausimas toks: kas pasake, kad turint meile savyje, ja reikia pirmiausia atiduoti kitam - kaip tu sakai - dalintis - ir - kodel reikia kazko mokytis, kai yra neaisku ko mokytis? Myleti? Ir kaip derinasi mokymasis myleti su davimu.O ka daryti jei zmogus, kuriam meile duodama jos nenori priimti, nekalbant jau apie tai, kadnesugeba.Susukai tu man galva :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:As labai vertinu tavo nuosirduma ir pastangas.

Klausimas toks: kas pasake, kad turint meile savyje, ja reikia pirmiausia atiduoti kitam - kaip tu sakai - dalintis - ir - kodel reikia kazko mokytis, kai yra neaisku ko mokytis? Myleti? Ir kaip derinasi mokymasis myleti su davimu.O ka daryti jei zmogus, kuriam meile duodama jos nenori priimti, nekalbant jau apie tai, kadnesugeba.Susukai tu man galva :bloga

Na tai irgi okultizmo sioks toks mokymas.
Neduodamas meiles, nemeokesi myleti.
Kai duodi ir nors tai yra be atsako , tu vistiek myli, tu jauti meile, ir galiausia supranti , kad gali myleti ir save...
Na as nemoku aiskiai paaiskinti.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#54680 Na tu puikiai paaiskinai.

Bet - yra vienas bet.Norint duoti, reikia tureti.O is kur gauti? Jei saves nemyli, reiskia kaip ir neturi meiles, tad neturedama ir duoti negali.Ar as klystu?
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#54707 Prisijungiu prie mylinčių šunis. Neabejodama
Noriu galvoti, kad myliu gyvenimą, saulę, vasarą. Einu paieškosiu vieno posmo iš Giesmių giesmės
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Marse rašė:Prisijungiu prie mylinčių šunis. Neabejodama
Noriu galvoti, kad myliu gyvenimą, saulę, vasarą. Einu paieškosiu vieno posmo iš Giesmių giesmės

Deja, neradau Marcinkevičiaus vertimo, o kitas man ne toks mielas, nors gal ir tikslesnis. Tiek to
Vartotojo avataras
Parašė costa
#54717 Marse, dėk posmą čia!!
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:Na tu puikiai paaiskinai.

Bet - yra vienas bet.Norint duoti, reikia tureti.O is kur gauti? Jei saves nemyli, reiskia kaip ir neturi meiles, tad neturedama ir duoti negali.Ar as klystu?

Meile kekvienas zmogus turi, tik ji anksciau ar veliau pasireiskia.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#54791 Kiekvienas žmogus yra meilė. Ir pati baisiausia bausmė jam yra tada, kai jis neturi kam tos meilės (t.y., savęs) atiduot, pasidalint. O ne tada, kada jos negauna iš kitų.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#54814 Tai dabar man gal kuri paaiskinsit - kodel tiek daug savizudziu, kodel tiek daug depresije serganciu, kodel tiek daug smurtaujanciu? Idomu jusu nuomone?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#54829 Nes niekas neišmokė jų, kaip savo meile dalintis. O savamokslis niekad mokytam neprilygs. :)
Vartotojo avataras
Parašė costa
#54832 Kai žmogus neturi kam atiduot savo meilės, jis tarsi sprogsta (kaip balionas perpildytas vandens, pvz.), todėl ir daro visokias nesąmones. Man rodos, todėl tikintiems yra lengviau - jie savo meilę moka atiduoti Dievui. Jie jaučiasi reikalingi kažkam (t.y. Dievui).

Smurtas irgi yra kažkuria prasme ne kas kita kaip desperatiškas dėmesio, meilės, supratimo, pagalbos šauksmas.
Parašė Kal-el
costa rašė:Kai žmogus neturi kam atiduot savo meilės, jis tarsi sprogsta (kaip balionas perpildytas vandens, pvz.), todėl ir daro visokias nesąmones. Man rodos, todėl tikintiems yra lengviau - jie savo meilę moka atiduoti Dievui. Jie jaučiasi reikalingi kažkam (t.y. Dievui).

Smurtas irgi yra kažkuria prasme ne kas kita kaip desperatiškas dėmesio, meilės, supratimo, pagalbos šauksmas.

Taip, sutinku su viskuo... Aš dabar jaučiuosi duobėje, lyg praradus Dievo jautimą. Per bakalauro darbo rašymą kaip įkritau, tai kol kas vis dar neišlipu.. O buvo tikrai gera jausti jo meilę, dabar lyg proto užtemime...
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:Tai dabar man gal kuri paaiskinsit - kodel tiek daug savizudziu, kodel tiek daug depresije serganciu, kodel tiek daug smurtaujanciu? Idomu jusu nuomone?

Todel , kad jie per daug viska sureiksmina, todel, kad jie silpni nesugeba pakelti to psichologinio skausmo ir pan..
Paskutinį kartą redagavo Dead 2008 07 11, 16:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Dead
nulis rašė:Nes niekas neišmokė jų, kaip savo meile dalintis. O savamokslis niekad mokytam neprilygs. :)

Nera tokio mokinto kuris galetu ismokyti...
Pats zmogus turi mokytis..
Vien jau logiskai mastant, negime toks kuris jau mokejo, pats turejko ismokti , tai reiskia , kad siuo atveju visi turi buti savamoksliai..