Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Morpheus rašė:
Horacijus rašė:Aišku, jeigu mano moteriai taip nutiktų, tai nežinočiau ką ir manyti... =)

:D Kazkodel manau jog is dziaugsmo nelakstytum. Bet jei tiketum jog jei pripute kazkokia mistine dvasia, tuomet tikrai nera viskas tvarkoj :bloga
Bet mes vel nukrypom nuo religijos prie dievo. Religija materialus dalykas, ne taip kaip dievulis. Todel ir kalbu faktais. Kadangi jauciuosi issisemes sioje temoje, nebematau reikalo Jusu erzinti savo pliurpalais.

Bet jeigu iš tikrųjų pripūtė dvasia? Kas tada? O tu netiki.... įisvaizduoji, kokia trauma tavo moteriai? =) Tavo faktai tėra tik tavo liguisto ir labai riboto proto vaisius... tu nesuvoki to, kas yra tavo protui nesuprantama... tikėjimas yra už proto ribų. Gal ir neapsidžiaugčiau, nu bet jeigu tai dvasia.. ką jai padaryčiau? Nieko...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Horacijus rašė:
Morpheus rašė:
Horacijus rašė:Aišku, jeigu mano moteriai taip nutiktų, tai nežinočiau ką ir manyti... =)

:D Kazkodel manau jog is dziaugsmo nelakstytum. Bet jei tiketum jog jei pripute kazkokia mistine dvasia, tuomet tikrai nera viskas tvarkoj :bloga
Bet mes vel nukrypom nuo religijos prie dievo. Religija materialus dalykas, ne taip kaip dievulis. Todel ir kalbu faktais. Kadangi jauciuosi issisemes sioje temoje, nebematau reikalo Jusu erzinti savo pliurpalais.

Bet jeigu iš tikrųjų pripūtė dvasia? Kas tada? O tu netiki.... įisvaizduoji, kokia trauma tavo moteriai? =) Tavo faktai tėra tik tavo liguisto ir labai riboto proto vaisius... tu nesuvoki to, kas yra tavo protui nesuprantama... tikėjimas yra už proto ribų. Gal ir neapsidžiaugčiau, nu bet jeigu tai dvasia.. ką jai padaryčiau? Nieko...

Dekui Horacijau...kazkodel kilo noras padeti tau ta akmeni ritinti... :DD
Vartotojo avataras
Parašė linn
#87878 as manau kad visas dievas yra mumyse,musu pasamoneje,apie ka mes galvojame visas dienas,isivaizduojame taip mes ir gyvename,manau kad musu protas ir yra dievas ir mes patys kuriame savo pasauli..beje zmogus jugi neisnaudoja nei treksdalio savo proto,o pagal viska gali ir daugiau...
ParašėKatinas
#87891 As tau pritariu Linn del visko isskyrus del to ,kad zmogus neisnaudoja savo proto.Mokiaus apie sita,tai tera mitas.ta sritis kurios atseit neisnaudoja yra skirta asociatyviniam mastymui,tai is esmes ir nevykdo kazkokios gyvybiskai svarbios funkcijos,bet be jos kaip gyvunai butume .
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Minerva rašė:As tau pritariu Linn del visko isskyrus del to ,kad zmogus neisnaudoja savo proto.Mokiaus apie sita,tai tera mitas.ta sritis kurios atseit neisnaudoja yra skirta asociatyviniam mastymui,tai is esmes ir nevykdo kazkokios gyvybiskai svarbios funkcijos,bet be jos kaip gyvunai butume .

Mūsų protas yra nereikšmingas... ir ribotas. Pernelyg protaudamas, zmogus tampa visai nelaimingas, o vis tiek nieko gero neišprotauja (nebent kokia krizę ar atominę bombą)... Protu kuriame materialines vertybes, prikūrėme jų tiek, kad nebėra kur dėti, o vis tiek kaip buvome vergais, taip jais ir likome... Dar visokiu įmantrių terminų prigalvojome... siaubas...
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#88054 Jei ką, tai aš ne vergas. Ir ne vergė. Aš esu aš :vest
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marse rašė:Jei ką, tai aš ne vergas. Ir ne vergė. Aš esu aš :vest

Ar zinai ka reiskia "I AM" arba AS ESU ?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Horacijus rašė:
Minerva rašė:As tau pritariu Linn del visko isskyrus del to ,kad zmogus neisnaudoja savo proto.Mokiaus apie sita,tai tera mitas.ta sritis kurios atseit neisnaudoja yra skirta asociatyviniam mastymui,tai is esmes ir nevykdo kazkokios gyvybiskai svarbios funkcijos,bet be jos kaip gyvunai butume .

Mūsų protas yra nereikšmingas... ir ribotas. Pernelyg protaudamas, zmogus tampa visai nelaimingas, o vis tiek nieko gero neišprotauja (nebent kokia krizę ar atominę bombą)... Protu kuriame materialines vertybes, prikūrėme jų tiek, kad nebėra kur dėti, o vis tiek kaip buvome vergais, taip jais ir likome... Dar visokiu įmantrių terminų prigalvojome... siaubas...

Dekui Horacijau... =)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Horacijus rašė:

e, tamsta čia apie save ar apie visus? :-)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#88093 Apie jus... =) Apie save tai ne... As ir esu Dievas... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Horacijus rašė:Apie jus... =) Apie save tai ne... As ir esu Dievas... :bloga

nu dabar jau nebesitvriu savam kailyje, kaip noriu tau padeti ritinti ta akmeni... :D :DD :)))
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Auksinezuvele rašė:

nu dabar jau visai nebetveriu savam kailyje, kaip noriu tau padeti ritinti ta akmeni... :D :DD :)))
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#88098 Man užtenka žinoti,kad Dievas yra. Į bažnyčią vaikščioti nemėgstu, bet 10 Dievo įstatymų pripažįstu kaip taisykles kurių reikia laikytis norint gyventi žemėje kad joje galėtumėm išlikti visi.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Auksinezuvele rašė:

nu dabar jau nebesitvriu savam kailyje, kaip noriu tau padeti ritinti ta akmeni... :D :DD :)))

Ačiū, bet tai mano akmuo... aš ji ridenu ir ridensiu... rodos jau prie pat viršūnė, o jis ima ir išsprūsta... ir atgal... tada apima toks palengvėjimas... palaima... bėgu paskui jį nuokalnėn... ten atremiu į jį rankas, ir vėl... į kalną... Mano pareiga, nieko nepadarysi... =)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Paskutinį kartą redagavo Ramu5 2009 03 05, 17:18. Iš viso redaguota 1 kartą.