Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
lakstute rašė:sapnavau, kad keliauju tarp dvieju erdviu, gal is kokios galaktikos i zeme... =) :D :D :D
ir dar kad mane guldo i ligonine...nors jauciausi sveika
ir dar kad rukau ir man tai patinka... o kas svarbiausia sapne suvokiu, kad tie metai per kuriuos nerukiau nuejo veltui...

nu ir prisapnavau sianakt :D

Viena kas patarauke mano demesi tai faktas, jog gyveni tarp dvieju erdviu - simboliskai tai zymi gyvenima tarp proto ir pasamones.Visa kita kasdienybes atspindziai
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:vėl sugrįžo ryškus, sukrečiantys sapnai su realiai žmonėmis iš mano gyvenimo. kasdien sapnuoju vieną vyrą. pažįstų jį, bet realiame gyvenime jis man tik eilinis pažįstamas, nieko nereiškiantis. bet sapnuose visada būnam kartu. šiąnakt, vėl sapnavau, kad esam kartu susituokę ir dvasininkas paklausė (atėjęs į mūsų namus) ar aš jau laukiuosi, pasakiau, kad ne, o jis pasakė, bet jaučiu, kad greitai tai įvyks. labiausiai iš sapno įsiminė dvasininkas, labai labai storas ir senas, apsirengęs su juodu kostiumu ir marškiniais, visą laiką laikė mane už rankos ir ją glostė, ir tai buvo be galo malonus jausmas, gili ramybė, kažkoks tėvyškumas.
praeitą naktį sapnavau didžiulį pobūvį ir vėl buvau kartu su tuo vyru, tik dabar jis buvo su kostiumu, mes šokome, buvau ir jo namuose prie ežero, kur daug ąžuolų, pobūvio pabaigoje jis paėmė mane už rankos ir labai greitai
nubėgome aukštais aukštais ir labai stačiais laiptais marmuriniais be jokių turėklų žemyn, tada jis pasakė: nubėgti susikabinus rankomis tokiais laiptais ir nepargriūti, buvo didžiausias tavo išbandymas, o dabar aš turiu grįžti namo. bet dar atvyksiu.

ghmz...sapnai kažkokie svaiginančiai malonūs, ko nebuvo jau milijonus metų ir nebetikėjau, kad bus, prabudus, gailiuosi, kad prabudau ir tai buvo tik sapnas.

Zmones artimus ir ne ,sapnuojam tada , kai su jais mus sieja vienokie ar kitokie emociniai rysiai arba panasios asmenines savybes ar tai butu kazkas kas mums patinka ar kazkas, kas mus jaudina, o kartais ir erzina.Is likusios simbolikos kur sapnuoji namus, sutuoktuves ir dvasininka, galetume daryti isvadas, jog tai tavo pacios pazadai sau, kuriuos tu ivykdei, o nestumas minimas todel, jog prie ivykstant vidiniam virsmui, daznas is musu sapnuojam nestuma, kudykius arba mazus vaikucius...tad logiskai mastant tai kas suplanuota ir ivykdyta dave gerus rezultatus, ko pasekoje ir ivyks pokyciai

Antrojo sapno simbolika nurodo artejancius arba jau buvusius dvasinius isbandymus.Siaip jau lipimas laiptais zemyn daznai simboliskai rodo gryzima atgalios, arba jei tai butu ligos simbolis, sakyciau - atkritima, nors is tokiu simboliu kaip sokimas, azuolai ir vanduo manyciau yra tavosios kantrybes ir dvasioje stiprybes isbandymas.Pasamones balsas nors ir tylus, bet emocijoms nurimus , gerai girdimas, tik reikia paklusti, kas ir butu jo sugryzimas
ParašėGabs
#31335 Sapnavai, kad manęs atsiprašo, kad manęs ieško. Dieną susitikusi tą žmogų beveik nesikalbėjau su juo.
Parašė egle
#31481 Sarlote pasiule savo sapna perkelti i sita erdve, kur auksine zuvele juos narsto ir aiskina :) ... nes labai nerimas uzkamavo, ka tai po galais reiskia...

vakar sapnavau labai ziauru sapna, dar dabar bloga... sapnavau, kad mire mano tetis... kad uzspringo... ir jis guli kelinta diena negyvas lovoj, o mes su mama net neinam i ta kambari... ir per sapna galvoju, kaip keista, kad niekas neateina i sermenis. tada sugalvojau paskambinti savo bendradarbiams, pasakyti, kad neateisiu i darba, nes mire tetis... ir pagalvojau, kad labai noreciau, kad ateitu vienas bendradarbis ir galeciau jo paklausti ar galiu tave apsikabinus pastoveti... keistas sapnas. megstu sau aiskintis sapnus, bet sita nezinau kaip paaskinti... brrrr.. dar tokia mintis atejo, tarsi mano tetis turetu numirti tam, kad jis mane galetu apkabinti... bet apie ka tai???
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#31579 O as sapnavau raudona rankinuka-koks jis grazus ir toks vienintelis ,o paskui ziuriu kazkokia moteris (veido nemaciaua)su tokiu paciu =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Gabs rašė:Sapnavai, kad manęs atsiprašo, kad manęs ieško. Dieną susitikusi tą žmogų beveik nesikalbėjau su juo.

Ir kaip pati sieji sapna su realybe?
ParašėTomash
#31672 sapnavau jog esu lygoninej taciau turejau sugebejimu kazkokiu antgamtiniu, tuoj ligoninej turejau kazka issiaiskinti ir sustabdyti pasaulio uzvaldymo ar tai sunaikinimo planus...

dar sapnavau jog esu univere matiekos paskaitoj.. turejau rasyti kazkoki testa, nuvede mane i kita kabineta mane atsisedau rasyti taciau ten buvo kazkoks testas su lapuku maziuku ir as ji netycia suplesiau destytojas pamates supyko ir apreke, bet liepe nueiti pasiiimti kita taciau as kai as nuejau pasiimti is manes pavoge mano nesiojama kompa pradejau ji ieskoti ir begiojau po univera poto kazkaip begdamas atsiduriau prekybos centre pamaciau vagi kuris i lifta ibego as leidausi laiptais begti taciau kazkaip sugebejau nusokti is 3a i pirma o ten buvo labai slidu ir as labai slidinejau.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:Sarlote pasiule savo sapna perkelti i sita erdve, kur auksine zuvele juos narsto ir aiskina :) ... nes labai nerimas uzkamavo, ka tai po galais reiskia...

vakar sapnavau labai ziauru sapna, dar dabar bloga... sapnavau, kad mire mano tetis... kad uzspringo... ir jis guli kelinta diena negyvas lovoj, o mes su mama net neinam i ta kambari... ir per sapna galvoju, kaip keista, kad niekas neateina i sermenis. tada sugalvojau paskambinti savo bendradarbiams, pasakyti, kad neateisiu i darba, nes mire tetis... ir pagalvojau, kad labai noreciau, kad ateitu vienas bendradarbis ir galeciau jo paklausti ar galiu tave apsikabinus pastoveti... keistas sapnas. megstu sau aiskintis sapnus, bet sita nezinau kaip paaskinti... brrrr.. dar tokia mintis atejo, tarsi mano tetis turetu numirti tam, kad jis mane galetu apkabinti... bet apie ka tai???

Viena kas akyvaizdu tavo sapno simboliu derinyje , tai palaikymo paieskos. Visi kiti vaizdiniai nera kuo nors ipatingi.
Viena smulkmena - jauti poreiki isiklausyti i savo vidu, ilgiesi isiklausymo i savaja intuicija.Klausimelis - o kas tave sulaiko nuo to? turiu galvoje - nuo gyvenimo cia ir dabar, vadovaujantis intuicija?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:O as sapnavau raudona rankinuka-koks jis grazus ir toks vienintelis ,o paskui ziuriu kazkokia moteris (veido nemaciaua)su tokiu paciu =)

Siaip jau svarbu kas tame rankinuke, tad jei prisimeni, parasyk
Dekui
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Gabs rašė:Sapnavai, kad manęs atsiprašo, kad manęs ieško. Dieną susitikusi tą žmogų beveik nesikalbėjau su juo.

Nesupratau - kur sapnas ir kur tikrove
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau jog esu lygoninej taciau turejau sugebejimu kazkokiu antgamtiniu, tuoj ligoninej turejau kazka issiaiskinti ir sustabdyti pasaulio uzvaldymo ar tai sunaikinimo planus...

dar sapnavau jog esu univere matiekos paskaitoj.. turejau rasyti kazkoki testa, nuvede mane i kita kabineta mane atsisedau rasyti taciau ten buvo kazkoks testas su lapuku maziuku ir as ji netycia suplesiau destytojas pamates supyko ir apreke, bet liepe nueiti pasiiimti kita taciau as kai as nuejau pasiimti is manes pavoge mano nesiojama kompa pradejau ji ieskoti ir begiojau po univera poto kazkaip begdamas atsiduriau prekybos centre pamaciau vagi kuris i lifta ibego as leidausi laiptais begti taciau kazkaip sugebejau nusokti is 3a i pirma o ten buvo labai slidu ir as labai slidinejau.

Daznas is musu sapnuojam mokyklas ar mokymosi istaogas - tai zenklas, jog bandom mokytis is savu klaidu.
Visa kita yra itampos sutverti vaizdiniai , isskyrus viena pabaigos detale - tiksliau faktas, jog slidinejei.Cia simboliskai jau depresijos zenklas
Vartotojo avataras
Parašė oksana
Auksinezuvele rašė:
oksana rašė:O as sapnavau raudona rankinuka-koks jis grazus ir toks vienintelis ,o paskui ziuriu kazkokia moteris (veido nemaciaua)su tokiu paciu =)

Dekui

Rankinuke kas buvo nezinau tik labai isore jo buvo ypatingai grazi
Parašė autodafe
#31829 Sapnavau neseniai gana keistą ir labai įsiminusį sapną. Jau anksčiau pastoviai sapnuodavau mažą mergaitę, kokių 8 metų, juodais plaukais, kuri nebuvo tikra, realiai neturėjo jokio atitikmens ir sapne suvokdavau, kad ji nėra tikra. Anksčiau sapnų siužetuose būdavau jos motina, nors nebūdavau tuose sapnuose panaši į save, tik suvokdavau.
Šįkart sapnavau senus namus, kažkuo panašūs erdve buvo tiek į mano vaikystės namus, tiek detalėmis ir išplanavimu į buvusius namus, kur gyvenau su vyru. Esu vyras, kraunuosi daiktus ir kalbu su kažkuo telefonu, žinau, kad man reikia kuo greičiau iš čia dingti. Sapne nėra tamsu, priešingai - ryški saulės šviesa pro langus, nors viduje tvyro šiokia tokia prieblanda. Tada iš tamsių kerčių išlenda ta mergaitė ir žiūri į mane, daugiau nieko nedarydama. Lyg ir norėčiau išsigąst jos, tačiau tik stengiuosi išvengt sūsidurimo su ja, baimės nejaučiu, ir dar greičiau pradedu krautis daiktus, nes jaučiu, kad ji nenori manęs išleisti iš šitų namų. Po to atrandu plytelę šokolado ir jai paduodu, ji lėtai klaupiasi ant grindų, padėkoja, o aš momentaliai neriu pro duris ir nubundu.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#31841 1 dali lietuvoje sapnavau save nescia(in reality at the moment its imposible)nezinau ar kada jutau toki gera jausma,ir mintyse kartojau kad tai ne melas si kart as tikrai nescia...
2 dalis uzsieni negyvenama sala,atvaziuoja musu gelbeti valtis ,bet ant puses keliones puse jos luzta,as jau plaukiu viena labai greitai,matau salas 5 ar sesias salas,jose skirtingi sezonai,as issirenku ziemos sala(realybeje ten sniego negali buti) ant mano koju atsiranda slides ir as ciuoziu...(irgi greitai) priciuoziu prie pastato ir noriu pasakyti kad eitu kitus gelbeti,matau savo muzikos mokitoja(nelabai megau realybeje,ir sapne buvo toks abipusis jausmas)pasirodo visi kiti jau isgelbeti...
cia siandieninis sapnas
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:
Auksinezuvele rašė:

Dekui

Rankinuke kas buvo nezinau tik labai isore jo buvo ypatingai grazi

Simboliskai tai butu aiskinama, kaip nesigilinimas i gyvenima, plaukimas pasroviui .Siaip jau raudona spalva yra iastros spalva