- 2009 03 23, 12:30
Laba diena, sianakt sapnavau jog esu kaime savo kartu su mociute kieme kazka dareme ir prasidejo karas, daug legtuvu viskasdega sugriuve, sprogimai suviai, nors kareiviu nematau, jokios karines technikos ant zemes, tiesiog gausybe uzianciu lektuvu, ir na tokiu tarsi is 2trojo p.karo ir jie visur meto bombas. as kritau po medziu ir uzsimerkiau, staiga mane pakele mociute nuo zemes ir pasake kraukis daiktus begam, bet tavo mamos nera... atsibudau slapias. vel uzmiges sapnavau jog esu savo paauglystes metu mieste, kur gyvenau ir turiu eiti pasiimti draugo i psichiatrine ligonine, nors realybeje jis niekada ten nebuves, taigi nueinu lyg ir prie nematyto pastato, pirmame aukste kazkokie mados namai, daug jaunu graziu merginu taciau mane veda i antra auksta kur einu kolidoriais pilnais pamiseliu, katatonininku ir pan, nors realybeje i paty skyriu neleidzia juk. Kitas epizodas einu nuo to pastato surankintom rankom kartu su kitais kaliniais, taciau vienas pristoja prie manes ir ima musti, mano rankos kazkaip pasidaro laisvos ir as ji pradedu smaugti ir pargrioves jo galva dauzyti i asvalta, ryte atsibundu vel slapias. Aciu, buvo labai baisu