Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#114184 Auksinezuvele turiu klausima. kodel as taip daznai sapnuoju lipima laiptais, kopeciom, arba aukstom knygu lentynom. viso sapno metu bunu isitempusi nes paniskai bijau auksio . o tie laiptai visada buna tokie status, kai kur nera laipteliu , nera tureklu . ir panasiai .
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnavau savo sidabrini zieda kuri per valentino diena vyras padovanojo,jis yra su tokiom vidinej pusej sirdelem ir sapnavau ,kad ziedas pradejo luptis ir nusilupo visos sirdutes

Ziedas priklausomai nuo to, ant kurio pirsto ji muvejai yra aiskinamas, kaip ratas, pasikartojimaa kazko, ko nesuvoki.Sidabras yra teigiama spalva - tai brandumo simbolis
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:šiąnakt sapnavau, kad mane perkėlė į kitą mokyklą kitam mieste, ten ilgai neužsibuvau ir mane perkėlė iš vis į neištirtą planetą, kad ten įsteigčiau savo mokyklą.
prieš tai buvo didžiulė mano gimtadienio šventė, po vieną ėjo visi mano draugai ir visi dovanojo įvairius, bet labai brangius ausinukus.

aš aiškinu šį savo sapną kaip man suteiktą galimybę pradėti naują sąmoningumo etapą, o dovanas - ausinukus, kaip perspėjimą to etapo pradžiai: kas turi ausis, teklauso.

būtų idomu sužinot tavo nuomonę.

Visiskai sutinku su samoningumo koncepsija
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Beširdė Ragana rašė:Hmm... Gal Auksinezuvele, galėtumėt paaiškinti... =)
Sapnavau, kad maudžiausi švariame vandenyje (atrodo tai buvo ežeras) nuoga :) ir mane puolė ir įsikando į ranką didelis krokodilas, gerai papurtė paleido. Dėkui jam. :(

nuogumas simbolizuoja pazeidziamuma.Krokodils rodo, jog slepi svyje ir nenori ripzinti tam tikru savybiu, kurios isoreje ir taip mtosi, toel viai ne prosali toks ikandimas, gal pradesi dugiu savrankiskai gyventi, nes rankos rodo nesugebejima apakbinti, apglebti, kelti, imti, nesti...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
tikroji rašė:Sapnavau labai gražų sapną. Aš kažkur vaikštau (galbūt prie jūros) ir atskrenda pulkas žuvėdrų (arba kirų). Paukščiai savo snapais suima mano kūna ir pakelia. Tada aš žinojau, kad jie išskraidina ne mane, o mano ligą - depresiją. :)))

Rasai "tad" ar tai reikstu jog nesijauti sveika ar sveikstanti, jei jau zinojai, kad tia ne tu, bet liga buvo isskraidinta? Man patiko tavoji interpretacija
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Laukinuke rašė:2009 . vasario 8 d.
Sapnavau anti eina link kranto ir deda kiausinius,kazkas eina is paskos ir juos traisko,islieka tik du is ju issirita 2 anciukai,tevas ju po to mirsta...
[color=green]Kiausiniai simbolizuoja naujo pradzia. Kole tik du isliko, glim tik speti - gli buti jgo tau svarbi yra dulybe, jei tikejimas menks, tas fkts pasitvirtintu, jei ne, tada tai gali buti samones ir pasamones vidinis dialogas, kur protas nugali ( tevas simboliskai aiskinamas kaip pasmone)[/color]

2009. sausio 9 d.
Musu seimininkai,pasiule vaziuoti i Anglija...Ten nuvaziavus,buvo duotas kambariukas gyventi,nescia moteris kazkodel nemego mano draugo...Paskui maciau daug laivu jura,isplaukiancias valtis...Veliau veiksmas persikele i LT,as savo kieme ieskau knygu,tai nepaprastas laikas,tartum lygmuo i kuri ne visi gali patekti...Sedziu smelio dezeje su drauges broliu,bandau issirinkti knyga,nors jos ir nemokamas....

Nescia moteris simbolizuoja taves naujosios uzgimima.Jei vyriskis pasamone, tai nenuostabu, jog vidinis konfliktas vis dar tesiasi, tik jau prasosi demesio kitokia simbolika. Puikus moments smelio deze, knyga ir vel vyriskis.As tikiu, jog rasi atramos taska ne prote, bet sirdyje, ne mintyjime, bet tikejime
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Animus rašė:sapnavau,kad dalyvauju modeliu atrankoje.atrankos organizatorius liepia po drabuziais nedeveti kelnaiciu.o man dienos ir as burbu,kad jis visiskai nesupratingas.einu i kazkoki viesa tualeta nusimauti kelnaiciu,kartu su kitom merginom ir pagyvenusiom moterim.tada stoju i pagrindine eile.kazkoks vyras perbraukia man ranka per pilva ir pasako,kurioje vietoje mano stuburas kreivas,dar nustato vaikiska nykscio sindroma.po to einu i eile pas organizatoriu,jis man liepia pozuoti kartu su dar dviem merginom,bet kaip suprantu as ten tik del fono.i abieju koju pirstus tuo pat metu ikanda gyvate.mane isveza i ligonine,po to vel griztu i atranka ir noriu pasikalbeti su organizatoriumi del kazko svarbaus,taciau jis nekreipia i mane demesio.salia esanti mergina tuo piktinasi.as atsisedu ant zemes.organizatorius mane zada pavezti,bet pajuokauja,kad lipciau i kita masina.as isizeidziu ir begu per greitkeli i kita puse tranzuoti.jis rekia,kad cia stoti masinoms pavojinga.atsiduriu picerijoj.jauciu nerima,tik nesuprantu del ko.picerijoj sprogsta vyras,nes zaide su granata.ateina picerijos savininke istraukia jo kuna ir galva (ji atsiskyrus nuo kuno) is po stalo ir zaismingai pasako :"aj vel kazkas sprogo,reiks paskambinti i policija" .
viskas :bloga .
as beveik neprisimenu savo sapnu (isskyrus viena kosmara,kuri daznai sapnuoju),todel man keista,kad sita galiu pakartoti su visom detalem .

Paparstai prisimenam tai, ks aktuLU ARB SVARBU.KOSMARAI RODO NESUGEBEJIM TSIPLAIDUOTI NET MIEGANT. PATI sapno eiga nurodo i saves isskirtinu, poreiki buti stebtai, tik vien beda - menesines - tai zenkls, jgo del kazkokiu tai priezasciu, nuteka givybine energija. Kelias, msinos, vaziavimas rodo nesavarankiskuma sudetingose situcijose, todel psikrtojntis mnekeno simbolis yra kaip perspejimas, kad situacija kartojasi.Sprogimas, rodo vidinio spaudimo neatlaikyma, pykti, galva atsiskyrusi nuo kuno gali rodyti nesugebejima galvoti savarankiskai.Zodziu - neignoruoju taves, tik praziopsojau netycia tavaji sapna
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
yze rašė:Auksinezuvele turiu klausima. kodel as taip daznai sapnuoju lipima laiptais, kopeciom, arba aukstom knygu lentynom. viso sapno metu bunu isitempusi nes paniskai bijau auksio . o tie laiptai visada buna tokie status, kai kur nera laipteliu , nera tureklu . ir panasiai .

Jei realybeje bijai paniskai aukscio, nenuostabu, kad miego metu ti stengiesi konpensuoti. Pasistenk kuri laika isiviazduoti kaip ramiai ir be baimes tu lipi bet kokiais laiptis...viumoje ipims liptis yra teigims simbolis - tai tikslo siekims, tai kilims , augims, pazinims ir visiskas tikejimas, kad pasieksi uzsibrezto tikslo, tik is kur t baime? Ar esi tyrusi koki trauma?
ParašėKatinas
#114400 Aciu,Zuvele =) .as jau maniau,kad mano sapnas koks tai baisus labai,kad net nesinori jo aiskinti :birst:
Vartotojo avataras
Parašė SiaubasBaubas
#114427 Laba diena, sianakt sapnavau jog esu kaime savo kartu su mociute kieme kazka dareme ir prasidejo karas, daug legtuvu viskasdega sugriuve, sprogimai suviai, nors kareiviu nematau, jokios karines technikos ant zemes, tiesiog gausybe uzianciu lektuvu, ir na tokiu tarsi is 2trojo p.karo ir jie visur meto bombas. as kritau po medziu ir uzsimerkiau, staiga mane pakele mociute nuo zemes ir pasake kraukis daiktus begam, bet tavo mamos nera... atsibudau slapias. vel uzmiges sapnavau jog esu savo paauglystes metu mieste, kur gyvenau ir turiu eiti pasiimti draugo i psichiatrine ligonine, nors realybeje jis niekada ten nebuves, taigi nueinu lyg ir prie nematyto pastato, pirmame aukste kazkokie mados namai, daug jaunu graziu merginu taciau mane veda i antra auksta kur einu kolidoriais pilnais pamiseliu, katatonininku ir pan, nors realybeje i paty skyriu neleidzia juk. Kitas epizodas einu nuo to pastato surankintom rankom kartu su kitais kaliniais, taciau vienas pristoja prie manes ir ima musti, mano rankos kazkaip pasidaro laisvos ir as ji pradedu smaugti ir pargrioves jo galva dauzyti i asvalta, ryte atsibundu vel slapias. Aciu, buvo labai baisu
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#114443 2009 vasario 16
karietos ginklai is visu pusiu...as einu su zmogum,apsimetu jo dukra,nors mus sieja rimtesni santykiai..einam per tilta jis yra gaudomas,apsikabinu ji poto pasiziuriu i vandeni,jo viduje pilnai apsemtas vaiksto baltas eriukas..po to tas zmogus gelbedamas save nori istumti mane nuo tilto...as laikausi uz masinu rankeneliu...keista bet ta zmogu gerai nujauciau....
2009 vasario 21
Esmine sapno vieta,einu as taku,o ant zemes centai isbarstyti as juos renku,matau kupiura guli,lenkiuosi ja pakelti,bet mano drauge ja pakelia pirma,ir eidama is priekio susirenka visus centus...
Parašė Kal-el
#115607 Aš pastaruoju metu labai dažnai sapnuoju, kad man reikalingas autobusas nuvažiuoja, bėgu link autobuso, man pribėgus durys užsidaro ir nuvažiuoja arba durys atsidaro, o ten tiek daug žmonių, kad nebetelpu ir tenka laukti kito, o tie vėl nuvažiuoja. Kiti sapnai būna tarpmiestiniuose autobusuose arba važiuoju su ekskursija, autobusas trumpam sustoja, aš išlipu, grįžtu, o jis būna nuvažiavęs, aš neturiu pinigų ar mob. tel., taip ir lieku "ant ledo". Pora kartų sutikau draugus ir jie mane pavežė iki kur reikėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#115782 Mano sapnas : sapnuoju ,kad aš esu kambaryje ir šnekuosi su kudikiu , gal kokių 6 mėn , kudikis šneka protingai , ir labai prašo kad aš jo nepalikčiau , aš jam prižadu būti su juo , aš guliu lovoje kartu su kudikiu , ir salia manęs atsigulia jo motina , visa perbalus ir išsekus
Parašėnegative
#115861 žuvie auksine,
papasakok, ką čia reiškia, jei dažnai sapnuoju kaip slepiu savo sugulovus nuo mamos? tai į spintą, tai po antklode. ir kol mes duodamės aplink mus būna daug gyvūnėlių. triušiukų, kačiukų.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115863 Aš tai sapnavau, kad man vienu metu iš užpakalio ir iš burnos byra šūdai, o aš bandau atrodyti kuo estetiškiau, nes aplinkui yra žmonių.