Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Virpesys
#238845 Pyktis - pasislėpusi baimė,neviltis,nepilnavertiškumas ar pavydas.Tai žmogaus gynybinis skydas, ši emocija nėra gera, tačiau kaip ir viskas visatoje turi egzistuoti, kad žmogus skirtų emocijas ir veiksnius.Pyktis leidžia matyti aplinką ir žmones iš labai subjektyvios ar net iškreiptos perspektyvos.Tai būsena, kurios metu objektyvumas ir švarus protas negali egzistuoti.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243227 Kiekvienas kai susinervuojame pykstame.Buna pyktis nesuvaldomas ypac sergantiems depresija.Tokiu zmoniu nereikia nervinti,geriau geru zodziu nuraminti.Geras zodis geriau uz vaistus. :super
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#243236 Jergutėliau, žmonės, pyktis yra tiesiog jausmas.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243327 kai daznai buname pikti,tai negerai :bloga
Parašėnegative
#243328 užslopintas pyktis labai stipri ir griaunanti negatyvi jėga. pykčio reikia, kaip ir kitų jausmų, bet reikia ir kažkaip jį išreikšti. būtina. kitaip prasideda depresijos...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243432 man gydytoja patare savyje nelaikyti pykcio,nebuti uzdaram.Reikia kazkam issipasakoti,nes uzgniauztas pyktis sukelia depresija.Zinoma ,jei pastoviai taip kenti.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:Kiekvienas kai susinervuojame pykstame.Buna pyktis nesuvaldomas ypac sergantiems depresija.Tokiu zmoniu nereikia nervinti,geriau geru zodziu nuraminti.Geras zodis geriau uz vaistus. :super

Cia tai tiesa..... O as dukrai kokia pastaba pasakau, ji gali taip iskaudinti. Geriau nelysiu, bet neapsikenciu....
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:man gydytoja patare savyje nelaikyti pykcio,nebuti uzdaram.Reikia kazkam issipasakoti,nes uzgniauztas pyktis sukelia depresija.Zinoma ,jei pastoviai taip kenti.

Nelaikyti savyje? Taip. Paimi ir ispili viska namo atejes.....Ir - karo stovis.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:kai daznai buname pikti,tai negerai :bloga

Reikia kazkaip kelt nuotaika. Vaistais. Bet isties, kaip slykstu. Iki pietu jauciuosi pakyletai, vakare - visu nekenciu.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#244218 ...nepatarciau nuotaikos kelt vaistais....
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Vitalija rašė:...nepatarciau nuotaikos kelt vaistais....

gal ne taip pasakiau, ryte kai isgeriu pries darba, viskas gerai, poveikis gal praeina paskui, man jau baisu, tokia priklausomybe...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:
maingirdas rašė:man gydytoja patare savyje nelaikyti pykcio,nebuti uzdaram.Reikia kazkam issipasakoti,nes uzgniauztas pyktis sukelia depresija.Zinoma ,jei pastoviai taip kenti.

Nelaikyti savyje? Taip. Paimi ir ispili viska namo atejes.....Ir - karo stovis.
Bet paciam tai geriau pasidaro
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247890 Geriau! O paskui gailiesi.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#247892 Maingirdai, bet uz tai kitiem kaip jaustis? Mano tevas ir virsininke tokie - nera nuotaikos, rekia ant taves tam, kad issiliet, tam, kad pasipainiojai po koju...Ju abieju as bijau. Moralisko nusiteikimo reikia einant su jais bendraut.
Savy pykcio laikyti irgi nereikia. Bet jau geriau tada bokso kriause dauzyt...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247897 Teisingai. As grindis plaunu! :D