Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Esperanza
#121476 Aš dažnai sapnuoju, kad vaikštau rudenį arba žiemą lauke normaliai apsirengusi, bet neapsiavusi batų - vien su kojinėmis. Vaikštau ir galvoju, kaip aš dabar čia, mane tai trikdo, glumina ir man gėda, kad kas nors nepastebėtų tokios mano kvailystės. Man nešalta, kojos nešlampa, to diskomforto visai nėra, tiesiog gluminantis suvokimas, kad kažkas su manim ne taip.
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
Unfortunate rašė:2. Su kažkokia drauge bėgam nuo kažko, iššokam pro langą, bet mes neužsimušam, nes turim kažkokių tai galių. Dar šokdama pagalvojau „o ne, visgi aš aš šantažistas“.

Wtf?
Pačiai nesitiki, kad galėjau šitaip suklyst.
Turbūt kitur mintys buvo.
vietoj šantažistas turėjo būti noriu pasitraukt, todėl prašau pagalbos.
Parašė autumn
#121539 Unfortunate, dėka cenzūros žodį "noriu pasitraukt, todėl prašau pagalbos" keičia į "aš šantažistas".
Parašė Kal-el
#122359 Šiandien sapnavau, kad esu Lietuvoje ir joje vyksta karas. Aš klaidžioju laukais, bėgu ir slepiuosi nuo kareivių, po kiek laiko (sapne keletas mėnesių praėjo) karas baigėsi ir aš nusprendžiau grįžti namo (į tėvų namus). Parvažiavau autobusu, jis sustojo prie namų, atėjo kažkokie kareiviai ir niekam neleido išlipti iš autobuso dėl kažkokių priežasčių, o mane lyg niekur nieko praleido. Aš pasijutau labai išskirtinė ir laiminga dėl to.

Einant namo kažkokiu būdu atsidūriau ant slidžių, visur buvo sniegas, kažoks berniukas panoro su manim pažaisti ir taikėsi mane pargriauti, bet aš paprašiau, kad to nedarytų, nes aš pirmą kartą esu ant slidžių. Jis sutiko, atėjo jo sesė, dar mažesnė už jį ir jie abu palydėjo mane iki laiptinės. Prie laiptinės mergaitė man pasakė, kad jie bandė eiti į mokyklą, bet apiplyšusių vaikų ten nepriima, pamačiau, kad jos rūbai labai skurdūs ir apiplyšę. Ji paklausė, ar aš einu į mokyklą, išdidžiai pasakiau, kad jau nebe.

Įėjau į laiptinę, atsidūrus reikiamam aukšte pamačiau tėvą, jis statė tiltą, perėjimą, nes toj vietoj nebuvo laiptų. Pastatyta buvo dar tik pusė, taigi savo durų pasiekti negalėjau.

Pagaliau sapnas su teigiamais elementais. :)
Parašėnemoku
#122486 Dažnai sapnuoju, kad bėgu nuo kažko, o mane vejasi. Kartais tenka sprukti per tamsias, siauras angas.
Dar kartais sapnuoju, jog pasiklydau arba pasiklydo draugas ir tenka jo ieškoti.
Sapnuoju, kad kažkas mane puola arba važiuoju automobiliu ir negaliu sustot, noriu rėkt, šauktis pagalbos, bet nepavyksta išleisti nė garso.
Ką tai galėtų reikšti?
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#122553 labai daznai sapnuoju pranasiskus sapnus jei turiu kokia problema ir nezinau kaip pasielgt vakare mintimis paprasau atsiusti man sprendima beveik visada susapnuoju kuo tai baigsis
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#122599 Jezus kokie sapnai man sapnuojasi paskutinėm naktim.
Šiąnakt sapnavau daugybę nužudytų žmonių. O dar aš buvau 4 metų berniukas ir laksčiau po miestą užpūtinėdamas žvakes. Žinojau, kad jei neužpūsiu žvakės-žmonės mirs. Aš pūčiau ir pūčiau, o prie namų pajaučiau, kad mamai blogai ir parbėgau užpūsti žvakės, bet jinai mirė, nes aš nebeturėjau jėgų žvakei užpūsti.

O dar sapnavau apleistą ir niūrų miestą.

Stebiuosi savim, nesuprantu, ar aš čia prieš miegą perdaug prisivalgiau, ar antidepresantai atblokavo kažką smegenyse. Tokio ryškumo, įtaigumo ir niūrumo sapnų seniai nepamenu.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122602 Sapnuodavau iki ligos ištisai kaip man gerai sapnuosę būdavo visi spalvoti ir grazūs, net nesinorėdavo pabust. Viską prisimindavau. Labai ryškiai dar sapnavau po močiutės mirties, iki to momento kol sapnuose ji man pasakė man laikas ir su vaivorykšte pradingo į dangų. Po to niūrūs prasidėjo, kapinės, šarvojimo apeigos, kad valgau lavonus ir t.t Pastoviai vien tik tokios nesamonės, kad kažką laiduojų ir t.t. Pastoviai tai tęsesi gal kokius metus. Pabodo matyt kazkokį geltoną namą gedulingus pietus, ir lavono valgymą :bloga . Net rėkiu per sapnus. Burnojuos, keikiuos. Būna taip kaip sapnuoji ir tu supranti kad sapnuojį ir rėkt pradėdi, sunku kažka išrėkt, bet tada pabundi nuo savo klyksmo. Ir šiaip mama sako kad kartais šneku per sapnus.
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#122618 aš irgi kažkokį tą patį namą sapnuoju.
ParašėKatinas
#123401 sapnavau,kad vyksta kazkoks konkursas kurio tikslas surinkti pinigus nuo kelio,kol motociklininkas pravaziuos visa trasa.po to vaziavom autobusu ir turejom iveikti tris kliutis,viena didele bala (kliuti) autobusas pravaziavo,kai as ir vairuotojas buvome lauke.jis persoko,tikejausi,kad man pades,bet iveikiau pati.po to vaziavome link paskutines kliuties,as truputi baiminausi ( nors siaip iki tol sapne buvau geros nuotaikos),kai staiga autobusas privaziavo skardi ir pradejo kristi i ezera.ikritus suvokiau,kad turiu islisti pro langa,bet jeigu tai padarysiu,mano sesuo nebespes issigelbeti,vistiek plaukiau link to lango ir tada pabudau.pabudusi dar trumpam buvau sulaikiusi kvepavima :bloga .
Parašė Kal-el
#123408 Man labai domu, ką reiškia krentantis į ežerą ar nuo skardžio autobusas, kai esi jame. Aš kartais sapnuoju, MB neseniai irgi tokį sapnavo.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#123412 sapnavau kad guliu dviguleje lovoje kuri yra dviaukste,salia miega mano dukrele(realiame gyvenime vaiku neturiu),suristos dvi kasytes,rudi plaukai,ateina mano senelis ir nori is manes ja atimti uz tai kad as blogai elgiuos gyvenime,o istikruju as noreciau jam pasakyti kad sitaip nesielgiu ir tai nesusipratimas,kad jis kazka blogai suprato