- 2009 05 01, 11:03
Šiandien sapnavau, kad esu Lietuvoje ir joje vyksta karas. Aš klaidžioju laukais, bėgu ir slepiuosi nuo kareivių, po kiek laiko (sapne keletas mėnesių praėjo) karas baigėsi ir aš nusprendžiau grįžti namo (į tėvų namus). Parvažiavau autobusu, jis sustojo prie namų, atėjo kažkokie kareiviai ir niekam neleido išlipti iš autobuso dėl kažkokių priežasčių, o mane lyg niekur nieko praleido. Aš pasijutau labai išskirtinė ir laiminga dėl to.
Einant namo kažkokiu būdu atsidūriau ant slidžių, visur buvo sniegas, kažoks berniukas panoro su manim pažaisti ir taikėsi mane pargriauti, bet aš paprašiau, kad to nedarytų, nes aš pirmą kartą esu ant slidžių. Jis sutiko, atėjo jo sesė, dar mažesnė už jį ir jie abu palydėjo mane iki laiptinės. Prie laiptinės mergaitė man pasakė, kad jie bandė eiti į mokyklą, bet apiplyšusių vaikų ten nepriima, pamačiau, kad jos rūbai labai skurdūs ir apiplyšę. Ji paklausė, ar aš einu į mokyklą, išdidžiai pasakiau, kad jau nebe.
Įėjau į laiptinę, atsidūrus reikiamam aukšte pamačiau tėvą, jis statė tiltą, perėjimą, nes toj vietoj nebuvo laiptų. Pastatyta buvo dar tik pusė, taigi savo durų pasiekti negalėjau.
Pagaliau sapnas su teigiamais elementais.