Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#96687 Tesinys - antroji dalis

Jums leidus rasysiu sapnus ir juos komentuosiu.
Kodel noriu tai daryti?
Todel, kad sapnuose gludi daug ir naudingos informacijos tikime mes tuo ar ne...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:jau daug kartų sapnavau, kad einu ratais aplink vilniaus katedra, nes niekaip nerandu kelio, vedančio į senamiestį, kuriuo bepasukčiau, jis tik apveda ratu arba nuveda į aklavietes, kurios baigiasi baisiais šiukšlynais.

Baznycia bet kokia sapne simbolizuoja musu vidine baznycia, musu tikejima, musu SIELOS buveine - SIRDI.
Zmogus, kuris valdomas ego ir gyvena pagrinde remdamasis portu ir viska apgalvoja arba veikia is iprocio, zmogus, kuriam sunkiai sekasi atleisti, pamirsti, paprastai sunkiai randa kelia i save. Mokykimes MYLETI sirdimi, ne instinktais. Myledami instinktais mes daznai pritraukiam tokius zmones, kurie mus "gydydami" ne tik kad skaudina, bet ir zaloja. Kai mylim SIRDIMI, mes suvokiam tiesa, realybe visiskai kitap - jei sakysim aplinkybes taip susiklosto, kad negalime buti drauge, MEILE suteikia jegu issikyrima atlaikyti.Jei mus iskaudino mylimas zmogus, MEILE SIRDIMI, suteikia jegu ir zino kaip tam zmogui atleisti. Vaiksciojimas ratais ir yra akyvaizdus simbolis vidines Baznycios radimo, bet nesugebeijmo i ja patekti, nes gyvenama protu, kas yra niekas kitas kaip ego
Senamiestis gali simboliskai buti aiskinamas, kaip praeities isgyvenimai.
Matyt atejo laikas i viska pazvelgti per SIRDI, ne instinktus, nes kitu atveju procesas uzsivilkina ir labai isvargina visus 4 zemesniuosius kunus
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96715 ačiū B) o ankstesnis?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:ačiū B) o ankstesnis?

Paziuresiu, pazadu, siek tiek veliau, dabar lekiu pas ginekologa...:) pasimatymas ;) :D
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni parase:

aš sapnavau savo du labai gerus draugus, vienas is ju yra muzikantas. sapnavau, kad esu koncerte jo. pilna zmoniu, bet visi visiskai vienodi ir pilki, kaip negyvi. aš stoviu atsirėmus į didžiulę koloną ir stebiu koncertą. staiga iš kažkur atsiranda tas antrasis draugas, ir paima mane už rankos, o nuo scenos nulipa pirmasis ir paima mane uz kitos. antrasis sako: eik su juo, nes jis eina.... ir as labai noriu eiti su juo, nors zinau, kad jis eina i maza tamsu ir purvina kambareli, pilna tusciu buteliu, nuoruku, purvinu rubu, ir tas noras toks stiprus, kad atrodo, jog mano kojos pačios prieš mane valia eina su juo. bet kažkas viduje man sako ne. turi likti ir atlikti savo pareigas. ir as su liudesiu paklustu tam grieztam vidiniam balsui. ir lieku prašmatnioje saleje su didziulemis kolonomis ir koncertu. tada prabundu.

Vidinis nepasitenkinimas mus daznai priveda prie aklavietes.Simbolika rodo, jog esi stipresne nei manai apie save. Vidinis balsas galingas, tai tavoji intuicija arba vidinis balsas, kurio isiklausius ir jam paklusus, gyvenimas pakrysta sviesos link... O ka tu pati manai?
Pats faktas, jog kolonos aukstos, sale prasmatni simbolizuoja tavaji vidini pasauli, kuris yra uzgostas praeities isgyvenimu ir rodosi tau kaip nesvarus, prirukytas kambarys, kur tu buti nebenori

Lavink savaja intuicija ir stiprink valia
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2009 01 16, 03:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96948 ačiū :) aš lygiai taip pat interpretavau :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#97058 O aš pastebėjau, kad sapnuoju pagal paskutinius kadrus, pavyzdžiui vakar išsiėmiau auskarą, nors šiaip miegodavau su jais ir pagalvojau kur padėt kad nepamesčiau tai ir sapnavau, kad kalbuosi, kad sako, jog gali užaugti ausis, sakau, nieko, tai iš naujo prasidursiu vistiek kaip tik šita kreivai buvo.. Cha.
Parašėnegative
#97367 Sapnavau, kad mirė sesuo. Ir kad aš nupiešiau per visą gatvę ją. Pirma piešiau laiptinėj, kaimynė kalusė ką čia darau, po to išėjau į kiemą. Mama barės, kad pamečiau sesers kažkokias lėles ir visur knisos.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#97729 sapnuoju labai ryškius sapnus. ne viską norisi pasakot. bet viena detalė: sapnavau kad tu numirei, verkiau ir galvojau, kodėl visi mane taip negrįžtamai palieka, dariausi sarašą žmonių, kurie jau prieš tave mane buvo palikę.
pusseserės vestuvės senoviniame kaime (ji seniai ištekėjus), kelionė į jas, kurioje susitikau purviną čigonę su kūdikiu ir tapom draugėmis, tame kaime aukštas akmeninis bokštas, kurio pačiame viršuje esančiame mažame kambarėlyje sėdi mano promočiutė ir verpia (mes buvom labai artimos), bandau užlipti pas ją, bet apima aukščio baime ir nuslistu. močiutė šypsosi ir sako, nufotografuokit kas nors mus, tu mano palaimintoji.
sapno pabaiga: ta senovini kaima supa ezeras iš visų pusių, nors dar ankstyvas pavasaris, aš nusimetu rūbus ir puolu įvandenį, iš pradžių šalta ir nejauku, bet ežero vanduo toks skaidrus ir tyras, kad plaukuiu vis toliau ir galiausiai tiesiog paskestu laimes ir laisves jausme. tada nubundu.
Parašė Forgiven
#97742 O as vemiau sapne.. Ka tai galetu reiksti? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#99319 Sapnavau nescia moteri ir labai jai pavydejau,tipo ji jau turi du sunus ,o dabar dar nori dukters
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#99332 Mano sapnai visada atspindi mano vidinę būseną arba tiesiog parodo ateitį ( tik reikia iššifruot). Ne kartą man sapnai pranešė apie kažkokio žmogaus melą, būsimą apgavystę.
Bet jau kelis metus sapnuoju, kad bėgu nuo kažko, slapstaus. Šito sapno negaliu tiksliai suprast. Gal bėgu nuo realybės? Gal nuo savęs pačios? Gal nuo pačio gyvenimo ir slapstaus ligoje?
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#99334 Ir dar : visada svarbu žinoti, kad sapnuojant svarbiausia ne tai, ką matome ar girdime, o tai, ką jaučiame būdami tame sapne.
ParašėKatinas
#99426 as irgi noriu papasakot viena sapna.sapnavau,kad susilauziau abi kojas ir ketinu skrist lektuvu. :bloga .man labai idomu pasirode tas,kad tarsi netekau koju,bet suradau kita buda judet. :bloga
Parašėnegative
#99429 Sapnavau, kad mylėjausi su sesers vyru, ir kad nesisaugojau, gal pastojau. Po to sapnavau kad su juo bėgam nuo kažko, dėlioju kažkokias dėliones, ant pagalvės randu labai didelį vabalą, miegu, susitraiškau į jį, viskas labai purvina, bėgioju po kažkokius miškus, greitkelius.