Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183298 Gal kas turite belekokiu ziniu apie tai, kad kai kuriem zmones liga susijusi su prakeikimais, nuedemem, ar kazkas pan?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#183302 na esu girdejus tokiu atveju,bet greičiausia persižiūrejau TV,jog kažkaip ten pvz Tave prakeikia,o tas prakeiksmas eina ant visos Tavo gimines pvz tik vyriškosios puses...tai tipo,žiūrint kaip prakeikia,tai tada visi tos gimines vyrai autoavarijose žūsta,kiti nusižudo visi,kažkur moterims buvo,kad susirast vyrų negalejo,o susiradus,jie turedavo meilužes....tai manau,kažkiek tokie veiksniai,kurie galbūt tiesiogiai nepaveikia Taves,ir sukelia depresija...kam nebūtų depresijos,jei vyras ir sūnus pasikartų,ar mirtų del kažkokių įvykių?..
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#183314 Cia,matyt,didele filmu itaka. Nors gali but tiesios.. =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#183316 tiksliau ne filmų,o netikusių laidų,kur kalbama apie sapnus,prakeikimus ir panašias mistines nesąmones...bet what ever
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183317 cia mano motina tokia minti dave tiesiog..na norejaau pasiteiraut ka kas mano :)
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#183322 Kiba mes velnio apsėsti, kad tiek dažnai liūdime ir išsiskiriame iš kitų... :kazokas
Mano močiutė pasakytų taip, nes tikėjimas siejasi tik su geromis emocijomis..
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183330 liudesys man cia nieko detas ish viso..fiziniai simptomai..fiziniai..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#183351 as buvau taip sumascius ..tai su psi analizavom...is tiesu cia nesamone...gydytis reikia vaistukais psichoterapija o ne pas raganius
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#183390 Na ,pas mane depresija ar visokiais kitokiais psihavimais serga visa gimine is tevo puses....As ir pati jauciu, kad ,,gavau dovanu'' genetiskai sita liga...Man irgi yra kile minciu, kad sita liga yra kaip kokia karma. Gal kazkoks mano prosenis kazka labai blogo padare ir dabar mes turim atkentet. Na tiesiog kai taip visaks deliojasi kyla tokiu minciu:) Nors realiausia gal tiesiog musu toks organizmas:)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#193357 biškį offtopic'as, bet turiu tokį muzikinį albumą "architektūra ir moralė",
filmą` "virėjas, vagis, jo meilužė ir jo žmona"

tai tas pats skamba man "religija ir depresija" (kaip kulinarija ir šizofrenija)
(nekreipkit dėmesio į mane :D )
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#201472 Kaip sakoma: "Davė Dievas dantis - duos ir duonos, davė depresiją - duos ir AD su psichoterapija" =)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201495 aš sutinku, kad tiek depresija, tiek religija yra gigantiškos-neišsenkančios dvi temos, tuo jos ir panašios tarpusavyje :)

nors depresija ir išgyvenamas religinis pokylis dažnai susiję, kaip ir su
euforija irgi būn pnš
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#254485 hm.....religija...ji man visada buvo tik community...bet va tikejimas..is sirdies.,tas tikejimas kazkuo aukstesniu nei tai ka matai ir jauti aplink.,jis kyla is vidaus...pasamones...,samone su pasamone is vis surista, veikia viena per kita..,va cia ir atsiranda visokiu anomaliju...va cia ir gludi depresija ir kitos ligos.,visgi psichika fiziologiskai svarbiausia.,galima pakeist beveik visus organus,. bet zmogaus ID Juk smegenys.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#254511 Dažnai būna taip kad tikintysis išgyvena Kryžiaus Jono aprašytą Tamsiąją nakį. Tai metų metus besitesiantis dalykas, kai būna apėmusi neviltis, negalėjimas melstis, apleistumo jausmas ir t.t.
Panašu jog Kryžiaus Jonas aprašė deresiją.
O religija ir depresija susiję. Tikrai tikintis lengviau išgyvena depresiją, nes turi kur kreiptis paguodos.