Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Perla
#33745 ramus vakaras su mylimu serijalu ir svajonemis
Parašė Perla
#34183 pagulejau vonioje siltoje kaip gera buvo =)
Vartotojo avataras
Parašė era
#34215 O aš šiandien save palepinau miegu iki antros valandos dienos.. Nuo devynių ryto.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#36797 keliausiu žvejoti!
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#36798 Sukirsiu dubenį Lietuvisku salotu... su majonezu...
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#39124 speju kad varysiu pas kirpeja galu trumpinti...nors be miego,tai nezinau ka as ten nusvaigsiu kirpejui...nusidazyti noriu,bet pinigu neuzteks....
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#39172 jau palepinau...mano mylimiausias pasaulyje kirpejas,graziai graziai mane apkirpo :lakstau .....aisku rytoj plaukuciai stoves kitaip,bet esme kad kirpimas patiko,toks lengvas,nekudliskas....
Vartotojo avataras
Parašė era
#39186 Sarlota, gal palepintum mane savo naujojo kirpimo nuotraukėle nuotraukų albume?
ParašėBegaline
#39210 tuoj suvalgysiu 2 kiausinius :)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#39388 jau lepinu iš pat ryto- valgau TIK skaniai: sausainius "Lilija", (yra dar labai skanūs" Svetlana", bet neradau vakar parduotuvėj...) labai skanias salotas, geriu bobelinę 20 laipsnių su daugiau ledukų negu gėrimo. ir kai tik vaikai ateina į kambarį- aš pabėgu į virtuvę, jie į virtuvę iš paskos atšliaužia- aš į kambarį pabėgu...
:D

tai tikriausiai vadinama ne pasilepinimu, o bėgimu nuo problemų :bum
Parašė Ramus
#39432 meduoliais, skaniais riestainiais, lengva muzika, paskui gal vakaro komedijom per tv.
Vartotojo avataras
Parašė era
#39553 Žiūriu, mėgstam save lepinti per skrandį... Po nežinia kiek laiko vėl nusipirkau saldiklių ir maistinių dažų, konservantų pilno gėrimo.. Bet juk taip skanu..
Vartotojo avataras
Parašė era
#41099 Vėl skrandžiui šventė. Saldainių krūvelė tirpsta tiesiog akyse.
Vartotojo avataras
Parašė era
#42874 Lepinsiuosi valandėle Jo glėbyje. Jau vakar lepinausi. Ir užvakar.. Ir užužvakar.. Atrodo, darausi priklausoma.
Parašė Perla
#42884 O as : ziuresiu filmus,skaitysiu knygas ir zurnalus,klausysiuosi muzikos