Moderatorius: Astro-Meška

ParašėTomash
#194347 kerol ne karolina
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#194349 Melani ne Melanija.Klysti =)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#194351 O Tomash - ne Tomas sakysi??? :) Koks pravalas, kaip apsišoviau (gerai kad bent likusius teisingai pataikiau :DD )
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#194353 Tomas :da Kitus zinojai vadinasi :DD
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#194463 susitikimas su drauge...labai smagu,kad susitikom :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#194470 kad nepasveikau o dar pablogejo
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196278 nuostabus reginys-lyja,gatve tuščia,letai einu ir pakeliu akis i viršų,o ten pro debesis truputį išlindus,bet nuostabiai atrodanti saulė ir skrendantis varnų pulkas..... :lakstau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#196292 Mano kalyte atsigavo :DD , o atrode jau mirstanti :DD
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196892 šiandien,aki buvau išvykoj su vaikais,buvo tokia mergina iš Kauno.....atkreipiau į ją dėmesį,del skareles ant rankos...keista iš tiesų...bet negalėjau nepastebet,kad kai ji sušlapo ir kiek nusmuko,tai matėsi,kad po skarele nėra įdegio...kaip pas mane,vadinasi ji su ja pastoviai...o veliau drauge jai kažką pasakė ir ji skarelę pasitaisė..veliau pamaniau kad pjaustosi/pjaustesi.....ir siaip jin neatrode itin linksma ir bendraujanti...veliau buvo kilus mintis su ja susipažint..bet nežinojau ką pasakyt.tiesiog ją stebejau,tiksliu jos ranką....veliau vel skarele nusmuko...tai vat.....
ir šiaip tokia gan įdomus žmogus man pasirode.....o veliau buvo kilus mintis,kad galbūt tai žmogus iš DK :achtung
(siaubas,jau visur tas DK man vaidenasi :D )
tai vat klausimas....ar buvo ten kuri nors mergina kaunietė(tiksliau palemonietė) iš DK? :baubas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#198494 nustebino vieno žmogaus man didikuotas eilėrašis.......keista :bloga :bloga
Parašėeggle
#198495 sugebu buti nervota labai
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
the ending rašė:nustebino vieno žmogaus man didikuotas eilėrašis.......keista :bloga :bloga

Nepyk , jei nesmagiai pasijutai :D :shame

Mano šuo :lakstau jetau kaip ji greit mokosi komandų .
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#198533 pasijutau nesmagiai,bet vis tiek ačiū :achtung :achtung :achtung :achtung

nustebino tai,kad parase vienas žmogus.....kuris buvo mane pasiuntes :bloga :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#198955 :song
gitarysti
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#199046 Pas tėvus katinas ėmė globoti katės pamestus du kačiukus