Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#227508 sutikau girtą vyrą,apyjaunį,kuris verkė..aš jį užkalbinau ir mes kalbėjomės,jis pasakojo,kaip myli žmoną ir savo mažą dukrytę,bet iš nevilties nuejo gert ir susipyko su žmona...tada jis davė savo numerį ir mes sutarėm dar kada susitikt,kad pakalbėt ir jis nesijustų vienišas...
o atsibudus puoliau ieškot lapuko,kur jo nr,o visgi,tai sapnas...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#227839 Sapnavau savo psichiatrę, kuri kažkodėl gyveno mano bobutės namuose su dviem vaikais, panele ir bernioku. Su jais kažką ten kalbėjau ir grojom man rods. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Tyluma
#227869 Sapną pamenu, tik nuo tada, kai nuo kažko bėgau.. Staiga priėjo ex-klasiokas ir nutaisęs piktdžiugišką šypseną įdavė man adresuotus kelis laiškus. Jie buvo nuo kelių žmonių, kuriuos esu įskaudinusi.. Rašė, kad tai jie pasistengė, kad man dabar nesisektų. Kad mane stebi ir man geruoju nesibaigs.. Ilgai bėgau, kol vieta esanti Airijoje susipynė su mano buvusiu kaimu.. Įbėgau į senelių namus. Močiutė siūlė paragauti persikų, nors jie dar ir neprinokę.. Elgėsi taip, lyg nematytų, kaip jaučiuosi.. Norėjosi tik kažkur pasislėpti, dingti.. Bandžiau skambinti savo buvusiajam. Atsiliepė jo brolis, kuris taip pat buvo nusiteikęs prieš mane. Bandžiau aiškinti situaciją ir prašyti pagalbos, bet ans neturėjo laiko - žaidė kažkokį kompiuterinį žaidimą. Maldavau duoti exo telefono numerį, kur jis šiuo metu dirba.. Atsakė, kad man jo jau neprireiks ir numetė ragelį. Jaučiau begalinę baimę, paniką....... Ir pabudau.. Nekenčiu savo būsenos po košmarų. Po jų dar kelias valandas jaučiuosi klaikiai..
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#229750 Esu saltam , dregnam , tamsiam lyg kalejime , visos kameros atidarytos , visi miega , bandau prasyt batu is gulincio zmogaus bet nekreipia demesio , tada bandau iseit , gale dideles apluzusios durys kurias saugo du mazi vaikai , einu be jokios baimes , priejus duris tie vaikai pradejo transformuotis , plysta oda , gleives visokios ir griebia mane , sapno pabaiga :) Kazkas va tokio , pakutiniu metu sapnuose dominuoja visoki transformeriai :)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
o atsibudus puoliau ieškot lapuko,kur jo nr,o visgi,tai sapnas...

As ir daznai sapnuoju,.uzsirasau sapne skaicius,.pasakykžmus adresus ir panasiai..bet atsikelus nieko nepamenu.,tik zinau,kad kazka tikrai turejau zutbut atminty issaugot ..Keisti sapnai..
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#230641 ....as sapnavau kad mylejaus....su ex vyro seses sutuoktiniu...Nu ka as zinau,ka cia toks sapnas reiskia.....:? :achtung
Nei su buvusiu vyru,nei jo sese nebendrauju...su jos vyru juolabiau :D
Parašė Nematoma
#231592 kad mylėjausi su savo vaikinu. malonus sapnas, negali pykt
Parašėnemoku
#231692 Porą baisių košmarų. :bloga Galėjau jau geriau neužmigt šiąnakt.
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#232698 savo senaja mokykla,dar labai svarbu gyvenimo zingsni
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#238967 Erotinį sapną su K. (tegul ji neįsižeidžia, nes mano sapnai nėra mano valdomi) =)
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#238989 Negalėčiau tiksliai pasakyti, ką sapnavau, bet kai pabudau ryte, buvo labai keista, kad vis dėlto, tai tebuvo sapnas, nes jis buvo tikrai labai tikroviškas. Su kažkuo, gal su savo tėčiu, ėjom pėsti iki Kauno, ties pusiaukele sumanėm kelionę pratęst autobuse, ir grįžt atgal autobusu. Kaip ir visi sapnai, visos vietovės iškraipytos, teleportai visur ir daug nelogikos. Bet realu.
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#241428 tą patį košmarą, kurį sapnuoju kiekvieną naktį 3 metus.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#242686 Sapnavau sese.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#242703 Lektuvo katastrofa...susprogom visi :death
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#242819 Kad valgiau laaabai skanias,prinokusias,sultingas kriauses. Poto atsinesiau maisiuka ir rinkau ju dar nuo zemes,nes skanios lb buvo.
Reiksme sapno nuostabi. Pelnas kazkos. Ir netiketas palikimas :achtung . Tik jokiu palikimu ner is ko tiketis -pelno irgi nes nedirbu :D