Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė costa
#49832 Sau - už kantrybę.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#50918 Vakar su manim šnekėjusiems.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#51050 Tintui Brassui už nuostabų filmą "monamour"
Vartotojo avataras
Parašė Marse
DoubleMama rašė:Tintui Brassui už nuostabų filmą "monamour"

Savo anūkui už smagiai leidžiamą laiką su juo. Ir kad man visai nesunku
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#51340 Forumui. Jūs man gyvybiškai svarbūs. Be jūsų jau būčiau visai visai išėjus iš proto. Ir kol kas man čia dar nėra nė vieno, kuris nepatiktų. Gal dar per mažai jus pažįstu, bet jūs man tokie mieli. Gal dėl to, kad esam kai kuo labai labai visi panašūs. Taip sakant, plaukiam visi vienoj geldoj. Ir taip liūdna žiūrėt, kaip pjaunatės tarpusavyje. :cry: Nesipjaukit. :cry: O jei pasipjaunat truputį, tai po to susitaikykit. Nes labai labai liūdna žiūrėti. Nesipjaukit. :cry:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51341 nuli, nekreipk dėmesio. aš tiesiog pavargau nuo amžino zirzimo, man pačiai dabar sunkus metas ir nenoriu klausytis iš kitų žmonių jokių priekaištų sau. nu kodėl aš turiu būti amžinai supratinga ir atlaidi, kai iš to žmogaus niekada nesu sulaukus nei supratingumo, nei atlaidumo. tik priekaištus.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#51908 erai už gerai praleistą naktį :DD
ParašėTomash
#51910 DoubleMama, Vikutei, Zns yra suteikta pagalba sunkiu metu ir aplankyma ligoninej, aciu jum jus nuostabios :jap :heart :flo
Parašėnegative
#51912 Visoms, kurios su manim plepėjo. Vikutei, Medėjai, Nuliui... :)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
Tomash rašė:DoubleMama, Vikutei, Zns yra suteikta pagalba sunkiu metu ir aplankyma ligoninej, aciu jum jus nuostabios :jap :heart :flo

juk tu irgi taip pat pasielgtum...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#52140 nereikia dekoti Tomash, nera_skirtumo.man bendrauti su jumis malonu :) :flo :jap
Parašėnegative
#52144 Gera girdėt. :)))
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#52145 uz saunu vakar vakara Medejai, Costai ir Autumn.Aciu :flo
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#53432 tam/tiems kazkams kurie man padeda nepalust
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#53440 Tomash uz smagia popiete ir miela staigmenele =)