Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Hug_attack
#303862 Sapnavau, kad skrendu. Labai geras jausmas :da
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#304843 Karta sapnavau kad krentu nuo pastato ir pries pat zeme atsibudau , toks extreme jausmas :)
Parašė slibinėlis
#317510 Kad laikau egzaminą, ir klausia, kada susikūrė Lietuva. Kažkuri mergina atsakinėdama sako, kad 18a. Tada tas mokytojas ar dėstytojas sako - na gerai, dabar jau negali suklyst, duodu kelis variantus - tai ar septynioliktam, ar penkioliktam. Sakau - tai penkioliktam, tikrai. O teisingas atsakymas buvo 603? metais. :D :D
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#317531 mano sapnai paprastai būna fantastiniai (na čia kaip žanras, o ne kad faini)
Parašė slibinėlis
#317546 Sapnavau skerdynes. Kad turiu brolį, ir mes su juo viską pjaustom į gabalus. Ir atėję tėvai baisisi, kokia netvarka po mūsų. Viskas kraujais plūsta, kažkokiam nebaigtos statybos name.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#317550 Aš eilinį kartą sapnavau postapokalintinį sapną. Na ten zombiai, žmonija beveik išnykus ir t.t.
Parašė slibinėlis
#317551 Horoskopai rašo, kad buvo gerai iš penktadienio į šeštadienį sapnuoti dinamiškus sapnus. Jėėė, pataikėm, insomnia. :super
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#317552 aha, pataikėme, tik bėda ta, kad horoskopai yra visiškas briedas :) paskaitytum kito astrologo sudarytą horoskopą tai priešingus dalykus greičiausiai teigtų :) na bent jau aš kažkada lyginau įvairių astrologų horoskopus, tai vienas sako bus super laikas, kitas aiškina kad bus nesėkmių etapas :)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#317553 tik negalvok kad tave puolu :)
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#317557 Jo, įdomūs sapnai. :) Būna ir man. Nereikia net LSD, tripai puikūs. :)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#326601 Sapnavau, kad pavogė pinigus... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#326608 šiąnakt sapnavau Kuroshitsuji ... :kazokas