Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#119611 Nusipirkau sėklų daržui, gėlynui;
Tvarkau ir verčiu aukštyn kojom virtuvę, tvarkau spinteles =)
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#119713 Sutvarkiau gėlyną, pasodinau gėles;
Persodinau gėlę į kitą vazoną;
Numezgiau vaikui kojinytes;
Sutvarkiau svetainę ir kitus kambarius (tai yra išsiurbiau kampus, išploviau grindis, nuvaliau dulkes).
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#119715 Nieko sau! Ir čia tiek per vieną dieną? Oho, ir sugeba gi žmonės :super
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
smekla rašė:Nieko sau! Ir čia tiek per vieną dieną? Oho, ir sugeba gi žmonės :super

Taigi nesunku visai, keliuosi labai ankst. Iš vakaro pasidarau planelį, ką turiu padaryti ateinančią dieną, nes kitaip sėdėčiau ir žiūrėčiau į monitorių. :bloga
Parašė Kal-el
#119735 Man reiktų 3 dienų visiems tiems darbams :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#119957 Isšiskalbiau paklodę, megztinį ir džinsus. Išploviau kambario grindis ir grindjuostes nuspalvinai prieštarakonine kreida. :DD
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#119959 siaubas kada tu suspejei taip apsisukt :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#120498 Išsivaliau langus, išsiskalbiau užuolaidas, nušveičiau viryklę, susitvarkiau pusę kambario :king
Parašė Esperanza
#120500 Aš neverkšlendama ėmiau ir pati pasijungiau maršrutizatorių - kad mano laptopas būtų be laidų ten, kur aš noriu (lovytėje, pvz.) :king Ir dar išsiurbiau miegamąjį. Duodu sau dviguba :king
Parašė Kal-el
#120502 Išsiurbiau svetainę, jau kelias dienas planuoju sutvaarkyti vonią, žiūrėsim, kada prisiruošiu :)
Parašė Cinderella
#120503 as galu gale paimiau prisiverciau ir sutvarkaiu vaiko rubu spinta :DD
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#120510 Berašant pasiaiškinimą dėl bendrabučio taisyklių pažeidimo, prisiminiau,jog man trūksta stalo... Tai paprašiau admino, kad man tokį pristatytų.Turiu stalą. :lakstau Bet kiek buities darbų teko atlikti, kol radom su kambarioke jam patogiausią vietą. :oops:

Nu, neesmė. Aš kieta - turiu savo darbo stalą. :lakstau