Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438519 Aš nuo vaikystės turiu skoliozę ir prieš kelis metus patyriau stuburo diskų išvaržą tai leidžiami Vit B1,B6 ir B12 labai padėjo nuo ūmių skausmų(Milgamma, Neurorubine)Periodiškai vis pavartoju kapsulių pavidalu iki šiol,bet dažniausiai perku įvairius kompleksus.O jeigu pradeda slinkti plaukai tada nusiperku biotino. :da
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438540 Man tą leidžiamą Neurorubine kažkada gyd. psichiatrė rekomendavo retkarčiais susileist. Sakė nervų sistemai pastiprint. Bet aš kai "mėgstu" taip adatas, tai... nesileidžiu. :achtung
Dabar išvis tik žuvų taukus pavartoju laiks nuo laiko, nes žuvies beveik nevalgau. Labai retai... Ai dar kai peršalimo simptomus kažkokius pradedu lyg jaust, tai vit. C kalu. :green
Reiktų išsitirt kaip ten reikalai su vit. bet neprisiruošiu.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#440127 Geriu didelės referencinės vertės b vitaminų kompleksą. B12 virš 4000%, folio rūgšties (b9) lygiai 100%, kitų apytikriai nuo 300% iki 400%. Bet tik po pusė tabletės į dieną. Nes perdozavimo požymiai pasireiškė - žarnyno problemos, raumenų silpnumas, nuovargis, - geriant visą tabletę. Dabar viskas gerai.