- 2009 01 23, 14:44
beje, ar yra kam nuo alventos krito svoris? nes as su cipralex kaip priaugau, taip ne uz ka ir nenukrenta dabar. kol keiciau is cipralex i alventa nukrito pora kg, o dabar vel stabilu. ir ar vartojat alkoholi? gydytoja minejo, kad tai galetu buti reakcija, del ko svoris nekrenta..
Moderatorius: signs
- 2009 01 23, 15:39
Svoris nenukrito nuo Alventos, neseniai padidino doze, tai dar ir žiauriai valdyt norisi (va, trb. ir dar priaugsiu to svorio, o pries tai buvo stabilus). O jei truputi alkoholio isgeriu (siaip nelabai dera su AD) tai taip miego uzsinoriu. Na,cia gal tik man?
- 2009 01 23, 18:39
Man nuo Effexor ar Alventos (tas pats tai) išvis valgyt nesinorėdavo..
O AD su alkoholiu vartot ir šiaip negalima, tai... Alventa slopina ir alkoholis slopina, ko daugiau norėt po tokio derinio, jei ne miego. =)
O AD su alkoholiu vartot ir šiaip negalima, tai... Alventa slopina ir alkoholis slopina, ko daugiau norėt po tokio derinio, jei ne miego. =)
- 2009 01 27, 09:50
mažiausia dozė yra 75 mg, sekanti 150. nėra nei šimto, nei 37,5. beje, venlafaksinas yra kapsulėse, todėl jo neįmanoma skaidyt.
o forumo taisyklės draudžia diagnozuoti, skirti vaistus ar patarinėti klausimais, kurie priklauso tik medikų kompetencijai.
o forumo taisyklės draudžia diagnozuoti, skirti vaistus ar patarinėti klausimais, kurie priklauso tik medikų kompetencijai.
- 2009 01 30, 01:09
na man is karto skyre 150mg, be padidinimu, nes ejau nuo vienu vaistu prie kitu. kazkaip alventa lyg ir nekelia didelio nuovargio (pamenu, kai geriau remerona, pasiule vaziuot i sanatorija pailset, nes parom miegojau, kur tik lova, ten minute ir miegi..). o kaip stimuliantas geras buvo cipralex, bet aisku, su juo tada kitos problemos.
su alventa ir man buvo dinges visiskai apetitas, bet po to labai sekmingai grizo
su alventa ir man buvo dinges visiskai apetitas, bet po to labai sekmingai grizo
- 2009 01 30, 12:49
O dabar kiek geri?
gilu rašė:na man is karto skyre 150mg, be padidinimu, nes ejau nuo vienu vaistu prie kitu. kazkaip alventa lyg ir nekelia didelio nuovargio (pamenu, kai geriau remerona, pasiule vaziuot i sanatorija pailset, nes parom miegojau, kur tik lova, ten minute ir miegi..). o kaip stimuliantas geras buvo cipralex, bet aisku, su juo tada kitos problemos.
O dabar kiek geri?
Aegroto dum anima est, spes est
- 2009 01 30, 12:54
Aš kažkur skaičiau kad 75 mg veikia tik kaip seratoninas, o jau 150mg yra ir tas kazkoks noradrenerginis poveikis. Tai gal duotų kiek energijos, nes pastaruoju metu vos velku kojas,nors nuotaika dar pusiau su bėda.Dar esu tokią mintį perskaičiusi, kad toks lėtinis nuovargis-liekamasis depresijos simptomas
Aegroto dum anima est, spes est
- 2009 01 30, 12:59
letinis nuovargis gali buti ir podepresinis, bet gali buti ir kaip visiskai nesusijusi su buvusiaja depresija indikacija, taip pat nereikia manyti, kad jis kokiu nors budu yra "normali busena"