Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė gilu
#99123 beje, ar yra kam nuo alventos krito svoris? nes as su cipralex kaip priaugau, taip ne uz ka ir nenukrenta dabar. kol keiciau is cipralex i alventa nukrito pora kg, o dabar vel stabilu. ir ar vartojat alkoholi? gydytoja minejo, kad tai galetu buti reakcija, del ko svoris nekrenta..
Vartotojo avataras
Parašė mango
#99152 Svoris nenukrito nuo Alventos, neseniai padidino doze, tai dar ir žiauriai valdyt norisi (va, trb. ir dar priaugsiu to svorio, o pries tai buvo stabilus). O jei truputi alkoholio isgeriu (siaip nelabai dera su AD) tai taip miego uzsinoriu. Na,cia gal tik man?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#99191 Man nuo Effexor ar Alventos (tas pats tai) išvis valgyt nesinorėdavo.. :? O AD su alkoholiu vartot ir šiaip negalima, tai... Alventa slopina ir alkoholis slopina, ko daugiau norėt po tokio derinio, jei ne miego. =)
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100168 O ar esate kas girdėję apie 100mg dozę šių vaistų.Ar tokią skyrė kam?
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100188 juk jų būna ir 37,5 mg. Aš turiu galvoje dozės didinimą.Kodėl iš sykio padidina iki 150 mg?
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100192 Galvoju apie dozės padidinimą.Priežastis-nuovargis, nieko doro nenuveikiu o taip greit pavargstu ir tada leksotanilio kokio turiu įkalti-atsipalaiduoju.Gal kas pareikštumėt savo nuomonę
Parašė autumn
#100204 Čia reikia ne mūsų ir ne tavo, o tavo gydytojo nuomonės.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100293 Sutinku, bet..... Negalima taip aklai tais gydytojais pasitikėti, jų tarpe-kaip ir visur yra nekompetetingų asmenų...Todėl noriu informacijos turėti ir iš kitų šaltinių.O pereiti per keletą gydytojų neturiu nei laiko nai pinigų.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100296 Ir kur tada būtų galima pasiteirauti jūsų nuomonės, juk rašau ne ant sienos, o į kažką kreipiuosi.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#100297 mažiausia dozė yra 75 mg, sekanti 150. nėra nei šimto, nei 37,5. beje, venlafaksinas yra kapsulėse, todėl jo neįmanoma skaidyt.
o forumo taisyklės draudžia diagnozuoti, skirti vaistus ar patarinėti klausimais, kurie priklauso tik medikų kompetencijai.
Vartotojo avataras
Parašė gilu
#100876 na man is karto skyre 150mg, be padidinimu, nes ejau nuo vienu vaistu prie kitu. kazkaip alventa lyg ir nekelia didelio nuovargio (pamenu, kai geriau remerona, pasiule vaziuot i sanatorija pailset, nes parom miegojau, kur tik lova, ten minute ir miegi..). o kaip stimuliantas geras buvo cipralex, bet aisku, su juo tada kitos problemos.
su alventa ir man buvo dinges visiskai apetitas, bet po to labai sekmingai grizo ;puf
Vartotojo avataras
Parašė simili
gilu rašė:na man is karto skyre 150mg, be padidinimu, nes ejau nuo vienu vaistu prie kitu. kazkaip alventa lyg ir nekelia didelio nuovargio (pamenu, kai geriau remerona, pasiule vaziuot i sanatorija pailset, nes parom miegojau, kur tik lova, ten minute ir miegi..). o kaip stimuliantas geras buvo cipralex, bet aisku, su juo tada kitos problemos.
su alventa ir man buvo dinges visiskai apetitas, bet po to labai sekmingai grizo ;puf

O dabar kiek geri?
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100895 Aš kažkur skaičiau kad 75 mg veikia tik kaip seratoninas, o jau 150mg yra ir tas kazkoks noradrenerginis poveikis. Tai gal duotų kiek energijos, nes pastaruoju metu vos velku kojas,nors nuotaika dar pusiau su bėda.Dar esu tokią mintį perskaičiusi, kad toks lėtinis nuovargis-liekamasis depresijos simptomas
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100898 Dar noriu paklausti, kas vartojat šį vaistą (po 150 mg)-apie miegą.Kai kas rašo kad migdo, o labiausiai bijau jei labiau stimuliuos, tai ir naktį kad nestimuliuotų :bloga
Vartotojo avataras
Parašė GalvosDaktaras
#100899 letinis nuovargis gali buti ir podepresinis, bet gali buti ir kaip visiskai nesusijusi su buvusiaja depresija indikacija, taip pat nereikia manyti, kad jis kokiu nors budu yra "normali busena"