Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė GalvosDaktaras
#100923 atsiprašau, gal ne į temą mes šitoj temoj apie taukus nusirašėm, bet jei jau pradėjom, o kažkas juos ir vartoja,tai tęsiam :)

apie žuvies taukų naudingumą nediskutuoju, man tik kyla klausimas, ar jie tikrai pirmo būtinumo papildas žmonėms, besilankantiems ČIA?

Ar tarkim magnio preparatai nebūtų šiuo atveju labiau tinkami?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#100925 o kas draudžia vartot ir tą ir tą?
Vartotojo avataras
Parašė gilu
#100926 kaitalioti ir as bijojau, bet kai randi tuos, kurie tau tikrai tinka, tai viska atperka, nes jais galesi pasitiket ir ateity, jei vel prireiktu. reikia rast savo vaista. as per prievarta keiciau, bet dabar turiu rezultata. =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#100927 as ten daktarui rašiau.
Vartotojo avataras
Parašė GalvosDaktaras
#100928 turėjau omeny, kad magnio pas kolegą racione paminėta nebuvo, o štai žuvies taukai - taip, lyg jie turėtų kokią nors teigiamą, juntamą, išskirtinį poveikį
Vartotojo avataras
Parašė gilu
#100931 tai puiki, nes as rasiau simili.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100932 Taigi apie taukus dar
Tie,kurie išgaunami iš riebiųjų žuvies audinių-gerina atmintį,gali padėti įveikti depresijos simptomus,mažina Alshaimerio ligos riziką, tp. nuo širdies,kraujagyslių ir tt
o kita rūšis yra išgaunama iš žuvų(daugiausiai menkių) kepenų
Vartotojo avataras
Parašė simili
#100934 Islandai, kurie už poliarinio rato gyvena ir saulę retai mato daug žuvies suvartoja , jų taukų- kaip prevencijai nuo depresijos
Vartotojo avataras
Parašė simili
Agni rašė:aš tai galeciau miegot visa para ar su vaistais ar be ju.
bet alventa net man buvo sukelus nemiga, tiesa neilgai ir aktyvumo padidejima.
beje, tos kalbos apie sertralinini ar kitoki poveiki yra nesamone. pradine doze yra 75, nes pavojinga pradet nuo dideles. taip elgiamasi su visais AD.

Agni man smalsu pasidare(gal ir nemandagu klausti)kokie simptomai tave kankino?Nes aš tai svajoju , kad miegas susitvarkytų, juk gali nuo visko pailsėti užmigęs.O nemiegota naktis man viska išbalansuoja-išprovokuoja nerimą,liūdesį ir tt
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#101996 nerimas, baimė ir jausmas, kad yra kažkas namie, visiška apatija, interesų išnykimas, prasmės nematymas, tuštumos jausmos, bejėgiškumas, nepasitikėjimas savimi, jausmas, kad man niekas negali padėti ir pan.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#102000 o nerimas ir baime netrukdo uzmigti?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#102002 man ne
Vartotojo avataras
Parašė simili
#103056 na tai padidinau doze- 150mg, ketvirta diena geriu-energijos daugiau
Vartotojo avataras
Parašė Zirita
#103292 Jau mėnesį juos ištvėriau ir pradėjau simuliuoti. sėdžiu ir kviečiu - tablete tabletėle ar eisim pasivaikščioti šiandien po stemplę. Jei realiai, tai nuo jų, būtent, visiškai nėra apetito, ir man pasireiškia retesni tie požymiai tokie kaip manija, košmarai. atrodo, kad pasąmonė prakiurus, lekia ir lekia vaizdiniai
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110682 jau gal kokius 8 menesius vartoju, pries tai seroxatas buvo, bet reikejo profilaktiskai pakeist i alventa. Na dingo zmoniu baime, kuri pagrindinis buvo dalykas mano ligoje, po to nuotaika pagerejo, veikt kazka noras atsirado, pasitikejimas savo jegomis atsirado. Vnz 4 savaites buvau kaip ant sparnu, bet cia po alventos vartojimo po 7 menesiu, meciau rukyt ir stai tau vel duobe :bloga