- 2009 02 12, 22:35
Autopmobilis yra gyvenimo ir kontroles simbolis.Kaip labai sugebi gyventi savarankiskai savaji gyvenima, taip labai paparstai valdai automobili, jei vaiuoji pats.,kalbos nera, jog esi satbilus, bet siuo atveju eiga ir simolika rodo, jog esi ties riba, uz kurios taves ;aukia tas grazus, galingas automobilis, tik reikia galutinai isveikti trukdzius, tokius kaip megavimasi protauti, mastyti ir pradeti daugiau jausti, isgyventi.Jau ne karta rasiau, jog esi nesustabdomas, tik mokykis pasitiketi savimi ir tiketi, jog viskas bus gerai, nesd visi zinom, kad ir juodziausi debesys aptrauke dangu, po jais visada svyti saule. ISkesk ta skausma, visa laika taip nebus, bet uztai po to, taves laukia daug grazuas ir smagaus gyvenimo
Marko-7 rašė:Mano sapnas: sapnavau kad varau pastatyti labai galingą automobilį , kurį labai atsargiai jį pastačiau, labai bijojau juo važiuoti (nes galvojau kad galiu aš jo nesuvaldyti ir labai norėjau juo pasivažinėti . Kad aš to pasiekčiau bandžiau visaip , paveiktį ta žmogų , susipažinau su to žmogaus (kuriam priklausė tas automobilis) dukra , ir ją itikinau kad ji paprašytų to žmogaus kad man leistų pasivažinėti juo , bet nepasisekė . Tada atsiradau ligoninėje ( tarsi kokiam kriziu centre,tarsi sienos būtų pažįstamos) , ir ka ten sužinojau kad ten yra vartai į pragarą ir kad jie tuoj atsivers , žmonės pavirs zombiais , o kai atsivers durys išeis iš ten pragaro armija , o man skirta ja susutabdyti , nes kažkada gyveno žmogus kuris sustabdė ją , ir paliko kardą kuriuo jis tą armija sustabdė .. Pradėjo virsti žmonės zombiais aš puoliau juos su kišeniniu peiliuku juos kapoti , nes niekaip nerandu to kardo , kovodamas žinau kad man butina rasti karda nes ju kitaip aš neįveiksiu , apvertęs lova aš radau ta karda , tada prisiminiau kad yra dar vienas kardas kuri aš kazkada atgebenau jį ( antra karda daviau daviau sale esanciam zmogui . Kai aš turėjau rankoje to didvyrio kardą pradėjo vertis durys(sukios geležinės) į pragarą , aš stipriai pradėjau kovoti su to armija (bet jų buvo tiek daug ) , subirėjau rankena kardo , tada paėmiau už kardo ašmenų jaučiau paip man skauda ta ranką bet kovoti nenustojau . Pabudau
Autopmobilis yra gyvenimo ir kontroles simbolis.Kaip labai sugebi gyventi savarankiskai savaji gyvenima, taip labai paparstai valdai automobili, jei vaiuoji pats.,kalbos nera, jog esi satbilus, bet siuo atveju eiga ir simolika rodo, jog esi ties riba, uz kurios taves ;aukia tas grazus, galingas automobilis, tik reikia galutinai isveikti trukdzius, tokius kaip megavimasi protauti, mastyti ir pradeti daugiau jausti, isgyventi.Jau ne karta rasiau, jog esi nesustabdomas, tik mokykis pasitiketi savimi ir tiketi, jog viskas bus gerai, nesd visi zinom, kad ir juodziausi debesys aptrauke dangu, po jais visada svyti saule. ISkesk ta skausma, visa laika taip nebus, bet uztai po to, taves laukia daug grazuas ir smagaus gyvenimo

ir aš nepakliuvau, o visi kiti-taip. daug mano pažįstamų, klasiokų ir t.t.
.