Dievas rašė:Apie žolę jau pagalvojau =) Koks tada antidepresantų poveikis? Jie padeda jaustis mažiau šūdinai negu iki tol?
pabandysiu papasakot savais zodziais, is to kiek esu bandes stebuklingu vaistu tikrai nera, nuo ju tik pasidarai apatiskas, nuslopintas, sumazeja jausmingumas, emocijos, i vairias nesekmes nekreipi demesio, galvoj minciu beveik nebuna, tiesiog teki pasroviui... kartais net apmaudu, kad siuolaikine medicina gali pasiulyt tik tiek. o jei reikia linksminanciu tableciu, mane labiausiai linksmina xanax, isgerus tiesiog "gryzti" i realybe, galvoji kaip man tokios kvailos mintys galejo suktis galvoj, atsiranda noras bendrauti, kazka daryti, viskas kelia sypsena. bet aisku kiekvienam individualiai tas poveikis

Niekas kitas man nepadės.

Buvau pas Vilką, tai jis man nepaliko blogo įspūdžio, kaip tik labai tiko ir patiko, net labiau už mano gyd. Marcinkevičių. Labai įdėmiai klausė mano pasakojimo, atsakymų, gal kartais kokią aštresnę repliką "numesdavo", bet manęs iš vėžių nė kiek neišmušė, nes irgi tokiam stiliuj atsikirsdavau. Aišku, mano būklė nėra sunki, gal tai irgi turi įtakos bendravime su juo.