Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#108087 Tai žinoma, viskas gerai, aišku kad klausi, ka reikia. Nors gerumas sąlyginis dalykas, ir kas vienam geras kitam gali visai netikti, bet pavartyk atgal, tikrai rasi pasisakymų apie Vln daktarus.
Parašėqwerty
Dievas rašė:Apie žolę jau pagalvojau =) Koks tada antidepresantų poveikis? Jie padeda jaustis mažiau šūdinai negu iki tol?

pabandysiu papasakot savais zodziais, is to kiek esu bandes stebuklingu vaistu tikrai nera, nuo ju tik pasidarai apatiskas, nuslopintas, sumazeja jausmingumas, emocijos, i vairias nesekmes nekreipi demesio, galvoj minciu beveik nebuna, tiesiog teki pasroviui... kartais net apmaudu, kad siuolaikine medicina gali pasiulyt tik tiek. o jei reikia linksminanciu tableciu, mane labiausiai linksmina xanax, isgerus tiesiog "gryzti" i realybe, galvoji kaip man tokios kvailos mintys galejo suktis galvoj, atsiranda noras bendrauti, kazka daryti, viskas kelia sypsena. bet aisku kiekvienam individualiai tas poveikis
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108109 netiesa. antidepresantai mazina apatija ir tikrai nedaro is taves "darzoves", tai daro liga. o kad ju poveikis letas tai ka jau padarysi, be to turi buti tinkami parinkti. kaip tik pradedi dometis gyvenimu
ParašėBeširdė Ragana
nondescript rašė:pabandysiu papasakot savais zodziais, is to kiek esu bandes stebuklingu vaistu tikrai nera, nuo ju tik pasidarai apatiskas, nuslopintas, sumazeja jausmingumas, emocijos, i vairias nesekmes nekreipi demesio, galvoj minciu beveik nebuna, tiesiog teki pasroviui... kartais net apmaudu, kad siuolaikine medicina gali pasiulyt tik tiek. o jei reikia linksminanciu tableciu, mane labiausiai linksmina xanax, isgerus tiesiog "gryzti" i realybe, galvoji kaip man tokios kvailos mintys galejo suktis galvoj, atsiranda noras bendrauti, kazka daryti, viskas kelia sypsena. bet aisku kiekvienam individualiai tas poveikis

O jeigu aš ir be vaistų jaučiuosi taip, kaip parašei? Tai jie man neturės poveikio? :)
Ech... eisiu pirkt žolės, nors naudos bus :( Niekas kitas man nepadės.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108117 Sitam forume negalima propaguoti jokiu narkotiku. Jei administratoriai to nepadaro, as pakelsiu triuksma.
ParašėBeširdė Ragana
#108118 Atsiprašau, to nebedarysiu. Net nepagalvojau. O mirtį galima propaguoti?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108120 jokiu narkotiku, jokiu kalbu apie savizudybe, jokiu skatinimu mirti, jokiu tokiu nesamoniu. cia yra KOVOS su depresija klubas.
Parašėqwerty
Medeja rašė:netiesa. antidepresantai mazina apatija ir tikrai nedaro is taves "darzoves", tai daro liga. o kad ju poveikis letas tai ka jau padarysi, be to turi buti tinkami parinkti. kaip tik pradedi dometis gyvenimu

galbut, bet kiek pazystu gerianciu AD, jie tikrai netryksta gyvenimo dziaugsmu ir energija

Dievas rašė:O jeigu aš ir be vaistų jaučiuosi taip, kaip parašei? Tai jie man neturės poveikio? :)

jie padeda jei jautiesi baisiai sumautai, prislegtai, kamuoja liudesys, nerimas, negali atsikelt is lovos, uzmigt, valgyt, visa tai jie sutvarko, bet tie vaistai tikrai nelinksmina :]
zoles geriau privengt, gali pasunkint depresija
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
nondescript rašė:
Medeja rašė:netiesa. antidepresantai mazina apatija ir tikrai nedaro is taves "darzoves", tai daro liga. o kad ju poveikis letas tai ka jau padarysi, be to turi buti tinkami parinkti. kaip tik pradedi dometis gyvenimu

galbut, bet kiek pazystu gerianciu AD, jie tikrai netryksta gyvenimo dziaugsmu ir energija

Dievas rašė:O jeigu aš ir be vaistų jaučiuosi taip, kaip parašei? Tai jie man neturės poveikio? :)

jie padeda jei jautiesi baisiai sumautai, prislegtai, kamuoja liudesys, nerimas, negali atsikelt is lovos, uzmigt, valgyt, visa tai jie sutvarko, bet tie vaistai tikrai nelinksmina :]
zoles geriau privengt, gali pasunkint depresija

nes jie serga. kiek pazisti zmoniu, kuriems skirta chemoterapija ir jie tryksta energija ir sveikata? kiek pazisti zmoniu, kurie leidziasi insulina ir gali valgyt bet ka ir neturi jokiu problemu su hormonais? o nuo depresijos pasveikstama, tik ne vien vaistu pagalba. Manigrivette is musu klubo pasveiko. Skaityk pasveikusiu skyriu. Jie gere vaistus.
ParašėBeširdė Ragana
Medeja rašė:jokiu narkotiku, jokiu kalbu apie savizudybe, jokiu skatinimu mirti, jokiu tokiu nesamoniu. cia yra KOVOS su depresija klubas.

O tai ką čia veikt? :DD
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108139 nu vsio, truko mano kantrybe, paskundziau tave. lauk pasekmiu
ParašėBeširdė Ragana
#108142 Koąą? Tiksliau už ką? Laukiu. B)
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#109659 Apie psichoterapiją:
1. Psichoterapeutas kuris man patinka, gali tenkinti ir mano depresiją... todėl žiūriu labai atsargiai į tokį santykį.
2. Psichoterapija ne masažas reikia irkluoti ir pačiam (terapeutas tik treneris)
3. Pradžioj, jei viskas sėkmingai vyksta, būna psichoterapijos "medaus mėnuo", todėl reikia būti pasiruošus tolimesnei "kasdienybei" ir nenutraukti jos be terapeuto rekomendacijos.
Aš iš mirties taško pajudėjau psichiatrės-psichoanalitikės Agnės Kungienės dėka (Vilnius)... tikrai buvo nelengva todėl nerekomenduoju... tačiau su kitais taip nepavyko nors ir nelabai ką galiu pasiūlyti.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#109699 Ragana, klube draudžiama propaguoti žolės vartojimą. tikiuosi apmąstysi tai ir daugiau panašių pasisakymų nebus.
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
parijas rašė:labiausiai tai, kad užduoda klausimus ir nelabai kreipia dėmesį į atsakymus. ir pašaipumas ar požiūris nžn kaip apibūdinti. pajutau jam antipatiją didelę. gal Medėjai ir smagu, kai provokuoja ir padeda apsižliumti, bet man ne. ne visiem tai tinka, o tasai matyt to nesupranta, kas yra keista girdint tiek puikių atsiliepimų.

Wow :shock: Buvau pas Vilką, tai jis man nepaliko blogo įspūdžio, kaip tik labai tiko ir patiko, net labiau už mano gyd. Marcinkevičių. Labai įdėmiai klausė mano pasakojimo, atsakymų, gal kartais kokią aštresnę repliką "numesdavo", bet manęs iš vėžių nė kiek neišmušė, nes irgi tokiam stiliuj atsikirsdavau. Aišku, mano būklė nėra sunki, gal tai irgi turi įtakos bendravime su juo.