grazus tavo augintiniai is pirmo pagalvojau kad trusiukai
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: mango
Agni rašė:katytė žiauriai panaši į buvusį mano katiną Michailą, kuris per morčių pabėgokatės yra gėris, dabar mano katė įgyjo naują puikų įprotį. ji pas mane miega po antklode, nes jai visada šalta, o aš visad miegu ant pilvo. o ji miegodavo man ant nugaros arba šalia. o dabar pradejo man miegoti ant nugaros, bet per juosmenį atsigula, taip kaip permestas kailis, net nezinau kaip nupasakot. ir sildo visa nakti nugarytę ir inkstus
dar murkia visą laiką.
mano draugės katė į mane aišku nereaguoja, bet kai buvo depresija ji tiesiog lįsdavo, tai ant kelių, tai ant nugaros, kažkada nakvojau, tai nubudau, nes aplink galvą susirangė
nors kai pagalvoji, su šunimi tikriausiai daug daugiau užsiimt reikia, bet... mano šuo man viskas
Šeut rašė:as auginu Radonaji Gaideli ju rusis labai idomi nes jie gyvena po viena ir i akvariuma ileidus kita gaideli jie susipesa kaip tikri gaidziai...su jais reikia zaisti prie akvariumo pastatai veidrodi ir ji pasisiausia isplecia ziaunas ispucia visas uodegas ir pelekus ir tada puolaakvariumo stikla (kiaia ant saves soka)...jos gyvena tik su zuvelemis Vistelemis...bet mano seses vienas draugas nupirko jam zuvyciu tai tas jas negyvai uzvaike...lb idomios zuvytes...
savo foto neturiu nes mano akvariumas apvalus tau nufotografuoti sunku tia cia kaip jos atrodo...
http://www.kika.lt/index.php?module=pho ... to=1461563
Šeut rašė:ne ne tu turbut kanors maisai jos neuzauga dideles...ir butent gyvena 2lt talpos akvariumuose nes taip mums sake parduotuves pardaveja ir ja pirko ligtai KIKOJ ...ir zinau kad tai tikrai tiesa nes mao sesesrs draugas turi taipat tokia ir jis taipat augina...
nu jo, kikos pardaveju kompetencija mes visi puikiai zinom. O tai, ka daro nieko nesuprantantys akvariumistikoj, nera jokia tiesa. Laikyti (kankinti) gaideli ar auksine zuvele apvaliam akvariume dar nereiskia vadintis akvariumistu. Cia net elementariausiom zinom nekvepia. nueik pasigooglink, pasiskaityk apie sitas zuvis, gali angliskai (ivesk i google "beta splendens" - toks lotyniskas pav.), gali lietuviskai. Tam, kad zinotum, kaip zuvis reikia laikyti, butina suzinoti apie ju kilme, naturalias augimvietes, reikalavimus vandeniui, maitinimasi ir t.t.
Agni rašė:sonia, nereikia taip aštriai. tikrai nemanau, kad Šeut piktybiškai kankina žuvelę.