Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#91957 Mano mama yra labai už homeopatinius preparatus.
Pati esu vartojusi Sedatif, Notta, Acosedum.
Neturiu nieko prieš homeopatiją, tačiau man tie vaistai nepadarė jokio poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#91964 Aš irgi už homeopatiją =) . Nors ar sutapo taip, ar ką, bet kažkodėl gal trečią kart išgėrus "acosedum" labai bloga pasidarė, pradėjau drebėti, pykino, delnai šlapi. Gal aš kokio valeriono netoleruoju ar ka.
Parašė Forgiven
#93190 Pries kazkoki egzamina grupioke "pavaisino" tokiom tabletytem, tai irgi tik blogiau pasidare, dar labiau susijaudinau, galva isiskaudo. O "sedatif" visiskai manes neveikia. Esu ir 8 tabletes isgerus, bet nieko. Gal cia po visokiu stipresniu, raminamuju, migdomuju neber poveikio...
ParašėBeširdė Ragana
#115086 Tai homeopatiniai vaistai tik saviapgaulė? :bloga Ar kam nors rimtai padėjo tokie vaistai išsigydyt depresiją ar ne?
Gydytoja sakė, kad antidepresantų poveikis nėščiosioms nėra ištirtas, tai supratau, kad jei noriu gimdyt sveikus vaikus- geriau AD negert arba saugotis netyčiukų.
Žodžiu lieka tik homeopatiniai, kurie veikia niekaip. Tai gal tada iš viso nieko nedart.... :D
Šokoladas gerai, bet "Sedatif" manęs neveikia, esu irgi daug išgėrusi tablečių. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115099 Paskaityk apie homeopatiją kad ir wikipedijoje.

Galiu tau pagaminti homeopatinių vaistų, kurie išgydys tave ne tik nuo depresijos, bet ir nuo vėžio (mano trečioji akis tavo biolauke įžvelgia piktybinių bangų, be to, šiandien Dievas man davė ženklą - sutikau asmenį, kurio horoskopas - vėžys). Buteliukas mano pagamintų homeopatinių vaistų tau kainuos 59 lt, jei užsisakysi per 15 min. nemokamai pridėsiu dar ir auros valymą).
ParašėBeširdė Ragana
#115102 Iš manęs dar kartą buvo pasijuokta. Turiu galvoje, gydytojai laiko mane visiška kvaile jei siūlo tokius dalykus. Nekenčiu to.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115104 Normalūs gydytojai homeopatinių vaistų neturėtų siūlyti. :bloga
ParašėBeširdė Ragana
#115108 Matai, aš užprotestavau, kad nenuodysiu savęs. Tai jau geriau tiesiai šviesiai pasakytų, kad kito varianto nėra, o tik nuodytis arba visai nesigydyti, bet siūlo homeopatinius. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#115118 Netikiu homeopatija.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#115204 As geriu neuro arbateles, kartais RAMEVAL LASELIUS AR valerijono tabletes ir tikrai nepas akyciau, kad jie visiskai neveikia. MANE ASMENISKAI JIE LABAI SVELNIAI RAMINA (BEABEJO NE KRITINEMIS SITUACIJOMIS). KAI STOGAS TIKRAI CIUOZIA GERIU RIMTESNIUS.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115206 Neuro arbatėlės, rameval ar valerijonai nėra homeopatija.
ParašėKatinas
Beširdė Ragana rašė:Gydytoja sakė, kad antidepresantų poveikis nėščiosioms nėra ištirtas, tai supratau, kad jei noriu gimdyt sveikus vaikus- geriau AD negert arba saugotis netyčiukų.

bet juk AD kenkia vaikui,jei geri budama nescia? ar tu nori pasakyti,jog pagersi metus AD ir po penkiu metu vistiek kenks?
siaip netyciuku reikia visada vengti :bloga
ParašėBeširdė Ragana
#115312 Turiu galvoje, kad gali būti netyčiukas ir jei gersiu tabletes kol nesužinosiu, kad esu nėščia, na tai pakenks. Vengiam netyčiukų, bet kiek daug tokių, kurie vengia ir vistiek prisidirba :D Žodžiu...
Parašė antaneca
Melisa rašė:Netikiu homeopatija.

as tikiu
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#115377 Gaila kada pradejau gydytis iskart man pasiule ir prifarsiravo chemijos, o visai nieko buciau jei butu pradzioj pasiule homeopatinius vaistus. Pamenu man padejo nutraukus vaistus po puses metu kad ir ta pati homeopatija. Jokios chemijos nevartojau ir buvau ramus kaip belgas.