- 2009 03 29, 21:25
Norėčiau, kad nuo šiol šitam skyriuj visi, kurie nusprendžia pateikti savo objektyvią ir neginčytiną nuomonę apie vaistus ir dar parekomenduoti, vartoti juos ar ne, pirmiausia pateiktų savo gydytojo licencijos kopiją. Ačiū.
Dar nepakenktų diplomo priedas, kuriame būtų raudonai paryškinti už farmacijos egzaminus gauti pažymiai.
seeds rašė:Indre rašė:Šie vaistai vienintelė išeitis man užmigti....
Sis vaistas yra toks pat meslas kaip ir benzodiazepaminiai migdomieji, na gal tolerancija truputi leciau issivysto. Jis skirtas TRUMPALAIKIAM nemigos gydymui. Tai yra trumpo veikimo nebenzodiazepaminis vaistas, bet veikimas labai panasus i bendzodiazepamini. Isvis tokius vaistus drausciau vartoti, na nebent yra kritine situacija kai zmogaus gyvybei kyla gresme. Esme tame, kad net ir trumpai vartojant issivysto priklausomybe ir dar didesne nemiga. Ilgai vartojant si vaista gali net epilepsijos priepuoliai prasideti. O del savo haliucinogeniniu savybiu jis uzsienyje placiai naudojamas kaip narkotikas tarp jaunimo. T.y. prisivalgo vaikai ju ir nemiega. To pasekoje prasideda haliucinacijos. Manau jau geriau kartais ir pakentet, pabut be miego, negu naudot si vaista, nes jau jau pradesit kelio atgal daugumai nebus. Tuo labiau, kad yra ne tiek kenksmingu alternatyvu...
http://www.youtube.com/watch?v=QBb6YLLnYLU
Norėčiau, kad nuo šiol šitam skyriuj visi, kurie nusprendžia pateikti savo objektyvią ir neginčytiną nuomonę apie vaistus ir dar parekomenduoti, vartoti juos ar ne, pirmiausia pateiktų savo gydytojo licencijos kopiją. Ačiū.
Dar nepakenktų diplomo priedas, kuriame būtų raudonai paryškinti už farmacijos egzaminus gauti pažymiai.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.

vos iki kambario nusivilkau, bet cia tik vienas kartas taip ;-), pirmas...
tokių nesąmonių draugam prikalbėdavau). Vieną epizodą buvau pripratęs, bet dabar viskas gerai (Mano taktika - pavartot 4 dienas iš eilės ir padaryt minimum 2-jų dienų pertrauką). Šiuo metu darau ilgą pauzę ir šiaip nėra prasmės jo vartot kartu su benzodiazepinais, kuriuos dabar vartoju (nors zolpidemas ir nėra benzodiazepinas, bet veikia tuos pačius receptorius).

Labai geri vaistai, bet naudoju tik kai reikia anksti keltis, o vakare nenoriu miego. Arba kai labai nervinuosi ir negaliu miegoti.

Dar priedo, ji nori mane slopint neuroleptikais. Nu ne, neisiu pas ją. Bet reik kuo greiciau gaut recepto hypnogenui, nežinau net ką daryt